חדשה פה

galorel

New member
../images/Emo57.gifחדשה פה

שלום יש לי ילד בן שלוש, שיש לו אלרגיה ברגליים הוא מתגרד בלי הפסקה וקורע את העור שלו. הרופא אמר שצריך לעקוב אחריו ולבדוק מאיפה האלרגיה. שמתי לו משחה, עשיתי לו תרופות סבתא שמנים ומה לא ושום דבר לא עוזר. זה נמשך כבר שלושה חודשים, אבל אם הפסקות בין גירוד לגירוד, לא יודעת כבר איך לעזור לו. האם יש לכם פתרון טבעי לבעיה. תודה וכל טוב

yoelnd

New member
אין פיתרון קסם

היי צריך לנסות להוציא אבחנה מרופא עור, בכל מקרה, תמונה אחת שווה אלף מילים ולכן יש מקום רק אחרי ראיון עומק לתת לך תוכנית טיפול אינדוודואלית. להגיד לך למרוח עכשיו שמנים מסויימים או קרמים שונים לא יביאו את הפיתרון. בנתיים בכדי להרגיע - להדחיק , תוכלי למרוח שמן לבנדר נקי על כל המקמות הנגועים כולל לשים במי האמבטיה. בבריאות טובה!

shloמי

New member
../images/Emo39.gif ברוכה הבאה גל

ראשית, תפסיקי למרוח עליו את מה שאת מורחת, מאחר שגם צמחי מרפא ושמנים צריכים הפסקה לתקופה מסויימת, על מנת שהגוף יתרגל ולא יפתח אנטי . שנית, את מורחת לו..... בלי לדעת מה עוזר ומה מזיק, יכול להיות שגם התכשירים עצמם יכולים להיות אלרגנים לגביו . תתחילי לעשות לו בזמן ההפסקה מהתכשירים אמבטיות קרות לרגליים מאחר שזה מצנן ומרגיע את העור. האלרגיה של הילד יכולה להיווצר ממאכלים שהוא אוכל כגון: ביסלי, צ'יפס ומנישנושים שונים מאחר והם מכילים חומרים משמרים שחלקם הגדול גורם לבעיות עור שונות. רגישות יכולה להיווצר גם מאוכל רגיל שהוא אוכל בבית. יכול להיות שהילד משחק ליד צמחים שונים שגורמים לו לאלרגיה, בגן, מבעלי חיים(מגע עם הפרווה) בחצר הבית ועוד מקומות . אם את יכולה לכתוב את סוג הדם של הילד, אוכל לעזור יותר . בברכת אור ואהבה שלומי

galorel

New member
../images/Emo57.gifתודה

את האמת אין לי מושג איזה סוג דם הוא. אני לא זוכרת, נראה לי ש A , סוג הדם שיש לרוב האנשים אני חושבת. כרגע אני לא מורחת לו כלום ונראה אם הוא מתגרד או לא. גמר חתימה טובה

0 אור 0

New member
כדאי ללכת למטפל הוליסטי

שמתמחה באלרגיות - כדי לאתר את המקור ולטפל בבעיה מהשורש. בינתיים מעבר לאלוורה ושמן לבנדר, יש גם משחה שנקראת משחת ברבדוס של אנה לוטן שהיא דבר מדהים לגירודים ולגירויי העור הקשים ביותר.

galorel

New member
../images/Emo57.gifתודה

גמר חתימה טובה לכולם ושנה טובה ומקסימה

תותG

New member
אני הייתי ממליצה לך על שיטת איי-פק

השיטה מאתרת את סוג האלרגיה ומטפלת בה. אני מצרפת קישור ,אם זה מעניין אותך.

למעלה