ה"י 17.6.11

2X EXP EVENT...../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif../images/Emo41.gif

-When- Friday, June 17th from 2PM - 4PM Pacific (5 PM - 7PM Eastern) Saturday, June 18th from 2PM - 4PM Pacific (5 PM - 7PM Eastern) -- אם מישהו יוכל לכתוב פה את השעות...:) לצערי אני לא אוכל לנצל את הדאבלים האלו, אבל בהצלחה לכל מי שכן ינצל!
 
כרגיל חצות עד 2 בבוקר.....

אולי אוכל לנצל את של היום אבל לא יודעת אם משתלם ממש..... לא יודעת איפה מתאים לרמה 122 להתאמן חוץ מהטירה השנואה.....
 
מממ אני מקווה לנצל את זה של היום קצת.

לא בשביל הEXP, בשביל הדרופים...עד עכשיו הלכתי לטירה רק בשביל להגיע כבר לעבודה רביעית, עכשיו אני לא ממהרת לעלות רמות...אני הולכת לגוסט פייראט לימים הקרובים בתקווה שיפול איזה ספר סקילים...יש לי סבלנות, לא אכפת לי שהדרופ רייט נמוך. :) וכן, קשה מאוד למצוא מקום מתאים לאימונים חוץ מLHC ברמות האלה...באסה בהחלט.
 

Gen3siS

New member
איזו שעה לא נוחה לנו ../images/Emo10.gif../images/Emo41.gifובלי קשר....

מי יהיה בבית בשעה כזו בערב שישי אוף?
בכל מקרה, עשיתי עכשיו את כל הקווסטים של KFT ותהיתי לעצמי... מכל היצורים במשחק.... איך לעזאזל אפשר לפגוע בכזה דבר חמוד?!?!?!
 
זה ממש מכוער.

הוא נראה בדיכאון ועושה לי דיכאון גם.
יש מלא מפלצות ממש מתוקות.
 
[יוני אצל גל] חחח אבל הקטע שהוא דגיגון

חמוד עם פרח וכשמרביצים לו הוא לא נהיה עצבני או משהו הוא אותו דבר...למה להרוג דבר כזה?
 
משחקת בעיקר בשביל העברת זמן

ממש ממזמן שחתי מה זה לעלות רמות נורמלי או עניין של ממש במשחק
אבל מצאתי לי מושי בערך אחרי הצידנית השלישית או הרביעית
 
תתחדשי../images/Emo9.gif

רק עכשיו אני הולכת לוייקינג פייראט
מאז שאמרתי לך שאני הולכת נתקפתי עייפות
 
../images/Emo6.gif

כן גם אני תקועה בליפריי צריכה לנסוע ללודי
או שתתני לי שיגור שאתחבר
למרות שמאז הלך החשק לשחק.... והיום זה בערך הזמן היחיד שיש לי לשחק
 

JackyE

New member
AyeAye Captain

טוב, אני לא ממש כותב כאן... אבל יוצא לי מידי פעם, אז מה שלומכם?!
אני כבר DK רמה 105 ואני שונא את הרמות האלה. אני גורר את ה-100-110 כבר יותר משבוע! אז היום אני רוצה לעלות לפחות 2 רמות בדאבל איבנט! אני כרגע מרביץ בעיקר לקרו וקפטנס ליד הרב טאוון, יש למישהו הצעה יותר טובה? ובכללי ידוע לכם על PQ נחמד בשביל הרמות האלה? וכשאגיע ל110 מה מומלץ לעשות?
 
היי../images/Emo140.gif

רמות 100-120 ממש מעצבנות. בייחוד 110-120...בכ"א, אני ממליצה לך להשאר בפיראטים עד 110, מ-110 תנסה את LHC, הרוב הולכים לשם מהרמות האלו... אני לא מכירה שום PQ מהסיבה שאני לא עושה, אבל אני בטוחה שיהיו פה כאלה שידעו. :) בהצלחה!
 
למעלה