ה-א-ל-ב-ו-ם !

Guy K

New member
../images/Emo57.gifה-א-ל-ב-ו-ם !../images/Emo57.gif

כדי לסכם את מהומת אלבום התמונות (מודל פב' 03), וכדי שכן יהיה לנו אלבום פעיל, החלטתי לקחת על עצמי את ניהול האלבום של הפורום. האלבום יהיה בכתובת חדשה, ויכלול תמונות של כל מי שירצה להיות חלק ממנו - התמונות מהאלבום הקודם יעברו אליו רק בהסכמת שולחיהם. כל התמונות מהאלבום הישן יישמרו אצלי והאלבום הישן יימחק. מי שהיה באלבום הישן וירצה להיות גם בנוכחי, לא יצטרך לשלוח תמונות חדשות כי יהיו לי עותקים. ולאיך יעבוד האלבום החדש: הדבר הכי חשוב מבחינת מנהלות הפורום, וגם בעיניי הוא השמירה על פרטיות הגולשים בפורום. כבר היו מקרים בפורומים אחרים של הפצת תמונות, של תיאורים גרפיים של גולשים, ושל שאר מקרים שכאלו. אני אנסה למנוע את המקרים האלו באלבום החדש, אבל חשוב מאוד לזכור שבאינטרנט אין שום דרך לוודא עם מי אתה מדבר - ולכן מקרים כאלו יכולים לקרות. לכן, אם אתם מוכנים להיות באלבום, זכרו שהאלבום הוא לא האתר של הפנטגון, ויש סיכוי שהתמונות יזלגו ממנו החוצה. (להלן - הדיסקליימר). והחוקים היבשים:
האלבום יהיה פתוח למי שישלח תמונה. שוב, אין לנו דרך לוודא אם התמונה אכן של מי ששלח אותה, אנחנו סומכים על היושר שלכם.
מי ששולח תמונה חייב להיות גולש פעיל בפורום. גולש פעיל בפורום הוא מי שמשתתף בפורום לפחות תקופה של חודש, ושלח לפורום לפחות חמישים הודעות. ההגדרה הזו היא לא אידיאלית, וזה ברור לכולנו. אבל כשאנחנו נותנים למישהו לראות תמונות שלנו אנחנו רוצים שזה יהיה מישהו שאנחנו סומכים עליו שלא יעביר אותן הלאה. גם אחרי ה"סינון" הזה עדיין יש סיכוי שייכנסו לאלבום טרולים למיניהם, אבל אנחנו מקווים שההגדרה הזו תייאש את מי שסתם רוצה להזיק, ותתן גישה רק למי שבאמת רוצה להיות באלבום.
את התמונות אין להעביר הלאה בשום אופן, ובשום אמצעי. פרסום של אחת התמונות מהאלבום ללא הסכמת שולח התמונה תגרור חסימה מיידית מהאלבום ומהפורום. אנחנו מקווים שהסיבה לכך ברורה.
ועוד חוק חשוב מאוד: להנהלת הפורום והאלבום יש את הזכות לשלול מכל גולש את הגישה לאלבום, גם אם הוא עומד בתנאים שרשומים למעלה. התוספת הזו מיועדת אך ורק לטרולים, אף אחד לא הולך למנוע גישה בגלל דיעות אישיות שלו על גולש זה או אחר - הכוונה היא אך ורק למי שתהיה לנו סיבה טובה להאמין שהוא רוצה להיכנס לאלבום רק כדי לפגוע במי שבאלבום.
ואחרי כל זה - בואו לא נשכח שבסה"כ האלבום הוא תוספת לפורום, אנחנו רוצים את האלבום הזה כדי שכן נוכל לגבש את הפורום קצת יותר, לדעת עם מי אנחנו מדברים ! אז אני מקווה שכולם מבינים שאנחנו באמת רוצים שזה יצליח, ורק בגלל דברים שכבר קרו בעבר אנחנו נדרשים לצעדים האלו....... ובתקווה לאלבום מחוייך
תמונות חדשות יש לשלוח אל האימייל שלי - [email protected] מי שכבר יש לו תמונות באלבום הישן - מספיק לשלוח אליי אישור אל האימייל או אל המסרים. אנא אל תשלחו לי אשורים על גבי הפורום כי זה יהיה מבולגן מדי. מקווה שהפעם זה יעבוד חלק! הרבה הרבה תודה לגפן על כל העבודה הקשה שהשקיעה באלבום עד עכשיו!!! אוהבים אותך כפרה!!! גיא

Gefen

New member
קולולולולולוווווו....../images/Emo65.gif../images/Emo65.gif

מזל טוב על האלבום החדש שעוד מעט ייצא לדרך.... אין מאושרת ממני..
ולגיא היקר עלה והצלח, אין מתאים יותר ממך לעניין הזה ועל כך שהסכמת לקחת את זה על עצמך אני מאוד מאוד שמחה!!

Guy K

New member
עדכונים ועמייאתים ../images/Emo6.gif

אז בינתיים האלבום החדש נפתח. אחרי שניסיתי כל אתר תמונות שקיים ברשת....... הגעתי למסקנה שהאלבום הקודם היה במקום הכי טוב ! אבל בגלל שרצינו לפתוח דף חדש ונקי - פתחתי אלבום חדש - כרגע הוא ריק (חוץ מתמונה אחת של הלוגו של
) אקיצר, אחרי כל השרשור תמונות הארוך שהיה לנו... אני דורש ומצפה שכל אחד ואחת ישלחו לי - או תמונה - או אישור. תמונות לאימייל, אישורים למסרים. אם אתם שולחים אישור במסר, תוסיפו את האימייל שלכם כדי שאני אוכל לצרף אתכם לאלבום. ברגע שאני מקבל אחד מהשניים - הוא או היא יצטרפו לאלבום והעיר שושן צהלה ושמחה! יאלללללה בייי

Guy K

New member
../images/Emo6.gif

אני גם חשבתי שזה חתול... מכוער אבל חתול..... אגב בילי, אתה התמונת בכורה של האלבום, אני מחפש את האימייל שלך ושולח לך הזמנה...

billy milligan

New member
שלא תעז להגיד שהוא מכוער

או שהוא ..... נכון חתול אבל חולמת בהקיץ אחת כתבה בפורום סינגלז בחו"ל: "אני עוברת על כל ההודעות ואני רואה אחד שכותב איזה 4 הודעות על כך שהוא רוצה להכיר בחורה, ושהוא מפרסם את תמונתו האישית, אך במקום זאת הוא שם תמונה של בונה או משהו דומה, הפוער את פיו, ועוד אחד שכותב שהוא חי ביפן ונותן קישור לתמונה שלא נפתחת." ומאז החתול הזה מכונה בונה. אגב זה לא תמונה של סמוקי, היא הרבה יותר יפה

Guy K

New member
סליחה, תקלה ../images/Emo188.gif

בן, פיטנס, פאנקבאס, ג'ודי, מיכל: חלק או כל מהתמונות שלכם לא מצליחות להישמר על המחשב שלי משום מה, אנא שלחו תמונות חדשות... בברכה ועדת קישוט

תותי-בת

New member
ישששששששששששש ../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif תודה תודה תודה! ../images/Emo9.gif שיהיה ערב נפלא, ליאת.

sirpad

New member
אממ... גאי יקר

אני לא מבין מה ההמולה. אמרה פעם מישהי "כל יום אנחנו מדברים עם המון אנשים חולפים על פני אלפי אנשים ברחוב ולא חוששים מזה שהם רואים אותנו.משום מה באינטרנט כולם אחוזי תזזית כשמדברים על תמונות." עושים אלבום תמונות באינטרנט כי רוצים לעשות כזה.ומי שרוצה להיחשף נחשף ותו לא.מה כבר יעשו עם התמונה שלי?תצאו מהסרט הזה אנשים. עם כל הכבוד לחשאיות,חודש אחרי שהאלבום האוויר ניתן לשער גוגל כבר יסרוק אותו ואז חיפוש של תמונות עם הניקים שלכם פה תיתן לי את כל אשר אבקש. בימים אלו ממש אני עובד על מתנה לאחותי,אתר שיכיל את כל תמונות החתונה שלהם.לכאסיים חשבתי אנוכי להשתמש בקוד ולעשות משהו כזה גם לחבר'ה פה.בלי מנהל ובלי בטיח,נכנסים לאתר ומעלים תמונות עצמאית. אולי אני חולם?!?! לא יודע. אבל לי זה נראה טרוויאלי,ולא ברורה לי ההמולה של מי שלא נותן לי לראות אותו אני לא רוצה שיראה אותי.חצי מהמשתמשים פה גם ככה מפרסמים תמונות של עצמם החתולים השפנים הצפרדעים שאר העולם ואחותו כאן מעל דפי הפורום הנגלים לעיניי כל. בכל מקרה אתה יכול להעביר את תמונותיי לאתר החדש.

Guy K

New member
../images/Emo47.gifסירפדון

גם לי לא אכפת שיראו את התמונה שלי..... בדיוק כמו שלא אכפת לי שגוגל ירגלו אחריי
אבל יש אנשים שהם לא כמוני וכן אכפת להם. ואני מקווה שאחרי כל מה שרשמנו כאן אז הם מבינים שעדיין יש סיכוי שהתמונות יזלגו החוצה. לגבי אלבום שכל אחד ייכנס אליו בלי מנהל ובלי בטיח, אם הייתה דרישה לזה היה אפשר לפתוח פשוט גלריה כאן בפורום... אבל אני מבין שזה לא המצב ואכן יש אנשים שמרגישים יותר בטוחים כשיש אלבום "חסוי".. לגבי אם התמונות שהצבנו באלבום יגיעו לגוגל - וואלה לא יודע להגיד לך - אני לא חושב שMSN יעבירו תמונות מאלבום של קהילה שמסווגת כסגורה לגוגל. אולי אני טועה אבל.... ובכל מקרה... אני רץ להוסיף את התמונה שלך ושולח לך מייל
גיא

sirpad

New member
גוגל לא שואלים את MSN

הבוט שלהם סורק כל הזמן אפילו ממש עכשיו ברחבי הרשת.

למעלה