../images/Emo57.gifה-א-ל-ב-ו-ם !../images/Emo57.gif
כדי לסכם את מהומת אלבום התמונות (מודל פב' 03), וכדי שכן יהיה לנו אלבום פעיל, החלטתי לקחת על עצמי את ניהול האלבום של הפורום. האלבום יהיה בכתובת חדשה, ויכלול תמונות של כל מי שירצה להיות חלק ממנו - התמונות מהאלבום הקודם יעברו אליו רק בהסכמת שולחיהם. כל התמונות מהאלבום הישן יישמרו אצלי והאלבום הישן יימחק. מי שהיה באלבום הישן וירצה להיות גם בנוכחי, לא יצטרך לשלוח תמונות חדשות כי יהיו לי עותקים. ולאיך יעבוד האלבום החדש: הדבר הכי חשוב מבחינת מנהלות הפורום, וגם בעיניי הוא השמירה על פרטיות הגולשים בפורום. כבר היו מקרים בפורומים אחרים של הפצת תמונות, של תיאורים גרפיים של גולשים, ושל שאר מקרים שכאלו. אני אנסה למנוע את המקרים האלו באלבום החדש, אבל חשוב מאוד לזכור שבאינטרנט אין שום דרך לוודא עם מי אתה מדבר - ולכן מקרים כאלו יכולים לקרות. לכן, אם אתם מוכנים להיות באלבום, זכרו שהאלבום הוא לא האתר של הפנטגון, ויש סיכוי שהתמונות יזלגו ממנו החוצה. (להלן - הדיסקליימר). והחוקים היבשים:
האלבום יהיה פתוח למי שישלח תמונה. שוב, אין לנו דרך לוודא אם התמונה אכן של מי ששלח אותה, אנחנו סומכים על היושר שלכם.
מי ששולח תמונה חייב להיות גולש פעיל בפורום. גולש פעיל בפורום הוא מי שמשתתף בפורום לפחות תקופה של חודש, ושלח לפורום לפחות חמישים הודעות. ההגדרה הזו היא לא אידיאלית, וזה ברור לכולנו. אבל כשאנחנו נותנים למישהו לראות תמונות שלנו אנחנו רוצים שזה יהיה מישהו שאנחנו סומכים עליו שלא יעביר אותן הלאה. גם אחרי ה"סינון" הזה עדיין יש סיכוי שייכנסו לאלבום טרולים למיניהם, אבל אנחנו מקווים שההגדרה הזו תייאש את מי שסתם רוצה להזיק, ותתן גישה רק למי שבאמת רוצה להיות באלבום.
את התמונות אין להעביר הלאה בשום אופן, ובשום אמצעי. פרסום של אחת התמונות מהאלבום ללא הסכמת שולח התמונה תגרור חסימה מיידית מהאלבום ומהפורום. אנחנו מקווים שהסיבה לכך ברורה.
ועוד חוק חשוב מאוד: להנהלת הפורום והאלבום יש את הזכות לשלול מכל גולש את הגישה לאלבום, גם אם הוא עומד בתנאים שרשומים למעלה. התוספת הזו מיועדת אך ורק לטרולים, אף אחד לא הולך למנוע גישה בגלל דיעות אישיות שלו על גולש זה או אחר - הכוונה היא אך ורק למי שתהיה לנו סיבה טובה להאמין שהוא רוצה להיכנס לאלבום רק כדי לפגוע במי שבאלבום. ואחרי כל זה - בואו לא נשכח שבסה"כ האלבום הוא תוספת לפורום, אנחנו רוצים את האלבום הזה כדי שכן נוכל לגבש את הפורום קצת יותר, לדעת עם מי אנחנו מדברים ! אז אני מקווה שכולם מבינים שאנחנו באמת רוצים שזה יצליח, ורק בגלל דברים שכבר קרו בעבר אנחנו נדרשים לצעדים האלו....... ובתקווה לאלבום מחוייך
תמונות חדשות יש לשלוח אל האימייל שלי - [email protected] מי שכבר יש לו תמונות באלבום הישן - מספיק לשלוח אליי אישור אל האימייל או אל המסרים. אנא אל תשלחו לי אשורים על גבי הפורום כי זה יהיה מבולגן מדי. מקווה שהפעם זה יעבוד חלק! הרבה הרבה תודה לגפן על כל העבודה הקשה שהשקיעה באלבום עד עכשיו!!! אוהבים אותך כפרה!!! גיא
כדי לסכם את מהומת אלבום התמונות (מודל פב' 03), וכדי שכן יהיה לנו אלבום פעיל, החלטתי לקחת על עצמי את ניהול האלבום של הפורום. האלבום יהיה בכתובת חדשה, ויכלול תמונות של כל מי שירצה להיות חלק ממנו - התמונות מהאלבום הקודם יעברו אליו רק בהסכמת שולחיהם. כל התמונות מהאלבום הישן יישמרו אצלי והאלבום הישן יימחק. מי שהיה באלבום הישן וירצה להיות גם בנוכחי, לא יצטרך לשלוח תמונות חדשות כי יהיו לי עותקים. ולאיך יעבוד האלבום החדש: הדבר הכי חשוב מבחינת מנהלות הפורום, וגם בעיניי הוא השמירה על פרטיות הגולשים בפורום. כבר היו מקרים בפורומים אחרים של הפצת תמונות, של תיאורים גרפיים של גולשים, ושל שאר מקרים שכאלו. אני אנסה למנוע את המקרים האלו באלבום החדש, אבל חשוב מאוד לזכור שבאינטרנט אין שום דרך לוודא עם מי אתה מדבר - ולכן מקרים כאלו יכולים לקרות. לכן, אם אתם מוכנים להיות באלבום, זכרו שהאלבום הוא לא האתר של הפנטגון, ויש סיכוי שהתמונות יזלגו ממנו החוצה. (להלן - הדיסקליימר). והחוקים היבשים: