הסקר החדש!!!

סבבב

New member
../images/Emo57.gifהסקר החדש!!!../images/Emo57.gif

שמתי לב שמעט מאוד ענו על הסקר החדש. האם השאלה שם באמת כל כך קשה? האם היא הדילמה בה אנו מתחבטים יום יום? אנא, אמצו את ראשכם, הפנימו ריגשותיכם, שנסו מותניכם - וצאו לאתר הגדול: הצביעו בסקר!!!

מנסון1

New member
סבבב עוד לא התאוששתי מהסקר הקודם

יש לי סיוטים בחלום, אני חולם שאני בארון הקודש עם כיפה ורודה, ובא הושענא רבא, ומוציאים אותי החוצה עם ספרי התורה, ואומרים הנה הומו דתי, ואז שרים ויפוצו אויביך וחובטים אותי בערבות, ואז למחרת בשמחת תורה אני כבר לא עליז

יום.

New member
עד שלא תוסיף

תשארי רווקה עד סוף חייך כי אף אחד לא רוצה אותך. לא יהיה לי למה להצביע. לטיפולך.

מנסון1

New member
גם אני דורש תוספת

האפשרות לשאת שתי נשים. היתרון הוא ברור, כל אחת משתי הנשים תהיה מוכנה לוותר על משכב איתי, העיקר שלא אשכב עם רעותה. כבר אמרו חז"ל אין אשה מתקנאת אלא בירך של חברתה, ולפיכך נקראו צרות זו לזו. אז הן יהיו צרות זו לזו, ואני אהיה משוחרר מצרות.

מנסון1

New member
ואם תשאלו

מה עם חרם דרבנו גרשום. אז זהו. אני אלך לעבור טיפול פסיכולוגי שיהפוך אותי לתימני. הטיפול יכלול סדנא בשם המסע אל צנעא, והוא יהיה בשיטת 12 הצעדים התימניים. הפסיכולוגית כמובן - מרגול.

מנסון1

New member
חדשות מחדר הטיפול

למדתי להגיד החטא ועונשו בחי"ת ועי"ן. עם הזחוג היתה לי פאשלה. לא ידעתי שצריך לאכול אותו ושמתי אותו במקום אחר. אבל מעז יצא מתוק, כלומר חריף, והרבצתי כזאת ריצה, כך שהספקתי לעשות 3 צעדים טיפוליים בפגישה אחת. מרגול התלהבה ושרה לי "אבק דרכים בתלתליו אנא א-לי שמור נא עליו". אני חושב אבל שהיא צריכה משקפיים. כי אין לי תלתלים.

מנסון1

New member
ועוד חדשות

מרגול אמרה לי ללעוס גת. אז נסעתי לקרית גת לקנות. אמרו לי , שיכנוז מג'נון, גת קונים בראש העין או בשעריים. ראש העין נראה לי מוזר, כי החכם עיניו בראשו ולא ראשו בעיניו, אז נסעתי לשעריים. פגשתי אחד שהציע לי במבצע שאם אקנה 50 קילו גת אקבל ג'חנון מתנה. אז קניתי. באתי הביתה ולעסתי את כל החמשים קילו. התמסטלתי, והלכתי לפגישה עם מרגול. מרוב מיסטו חשבתי שהיא גבר ורציתי להתחיל איתה (הגת- אתם יודעים) אז היא אמרה לי, יא אהבל, אתה לא שומע בקול שלי שאני אשה? אמרתי לה, דוקא לא.

מנסון1

New member
לא אלאה אתכם בכל השלבים

נגיע לסוף המאושר. הגענו מרגול ואני לצנעא. דבר ראשון קניתי לה משקפיים. היא שמה אותם הסתכלה עלי, ואמרה, מנסון כפרה לא ידעתי שאתה כזה חתיך. טוב, המשקפיים בצנעא לא באיכות הכי טובה , אתם מבינים. ואז פגשנו מישהו מאל קעידא, רצה לעשות עלינו פיגוע התאבדות. אמרתי לו ברגע האחרון שאני הומו דתי. ואז הוא אמר, טוב, עדיף שתחיה, ככה תסבול יותר. ממש מהבול. הוא לא יודע כמה אני נהנה כשאני סובל. ואז בא חסיד סאטמר לשכנע אותי לבוא אליהם ולברוח מהציוניים, אמרתי לו שאני הומו דתי והוא התעלף. בסוף מצאנו תימני נחמד שאירח אותנו. ישבנו אכלו מלאווח, ומרגול שרה לנו הבה נרגילה הבה. סיפרתי לו שאני הולך לשאת 2 נשים, הוא אמר שאני פראייר ואקח לפחות ארבע. אז זהו. עכשיו נשאר רק למצוא 2 נשים. נ.ב בלילות אני לפעמים עוד חולם על געפילטע פיש.

../images/Emo6.gif OMG, מנסון, אני חולה עליך!! ../images/Emo6.gif

אתה אפילו יותר מצחיק מארץ נהדרת...
תמשיך לכתוב ככה...
(נ"ב: אני איסילמיר, פשוט אין לי כח להכנס מחדש בניק ההוא...
)

מחמיר

עד עכדשיו, מנסון, דיברת על שתיים ואני הצעתי לך שלוש (שלו או שלושה?...). עכשיו אתה רוצה ארבע (ארבעה?!... הג'ת כנראה משפיע גם עליי...)?! איך תסתדר עם כל כך הרבה? חוץ מזה: "חדשות" כותבים בחי"ת או בכ"ף (אולי כמו כאפה...)

אלוף, אלוף, אבל...

סכין זסה גם זכר וגם נקבה. מה יהיה עכשיו על המדרש? חוץ מזה, עם אחת אינך מסתדר. כיצד תסתדר עם שתיים? ולמה לך שתיים? אם כבר, לא יותר טוב שלוש?

סבבב

New member
אז זהו שאצלי הסקרים גם נכונים.

בניגוד לד"ר צמח, שלא הצליחה לקלוע כמעט בשום מערכת בחירות (פרט למדגמים ביום הבחירות), אנחנו פה בפורום מייצגים את עצמנו באופן מדוייק!!!

למעלה