היה לי כייף

../images/Emo57.gifהיה לי כייף

במסיבת יומולדת של "אלונורזלה" היה לי כייף לפגוש אתכם "אנשי הפורום" היקרים שושוצ, רוטנה, ניצת הורד, נועהבי, אורנה הודיה, סלוב, ועוד ועוד ועוד פנים מוכרות, אה כן, וגם הפורומית החדשה "פרסילון" וכולם מחייכים ונהנים. אמנון ופיפי "קרעו" אותי מצחוק ב"דואט" המשעשע, שבו אמנון הפגין את כישוריו כרקדן אתם חמודים-חמודים, מתוקים-מתוקים. ופיפי - כשאת רוקדת - את ממיסה את ליבי! (בשבילך עליתי על כסא....) היתה אווירה של מסיבת-סבבה, אווירה חופשית, נטולת פוזות, תחושה של "יאללה באנו לבלות, אז בואו נשתולל" לאלון שהתהלך כמו נסיך נרגש - נמרץ, עליז וחינני - עלה והצלח! עד 120 שנה יקירי ולרזלה עם הפומפונים - שלא תפסיקי לחייך ושתיהיה לך שנה קסומה! ובכלל.... חבר'ה למה לחכות לשנה הבאה, אפשר כל רבעון, ככה להיפגש, לשמוח, לרקוד ו"לקרוע" ת'רחבה! ו... כמובן יש לי פתק לתיבת ההצעות והשדרוג: * נדרש בעיני מקום מואר יותר, על מנת שיהיה אפשר לראות אחד את השני גם ממרחק של 1.5 מטר * זמן מיוחד שבו אפשר לרקוד ולהשתולל, בין לבין ההופעות. * וכמובן מקום שבנוי קצת אחרת, למשל יותר מרובע ובמרכז רחבת ריקודים (יש חיה כזאת?) בקיצר .... היה כייף, כייף ושיהיה לכולנו חג שבועות מלא באורה וקדושה ושמחת ה"מומממממממממו....) בברכה תמרה

tlingit

New member
אכן ואכן

כתבת כל כך יפה שאני פשוט מצטרפת לדברים

פרסילון

New member
מסיבת היום הולדת

איזה מתוקה את תמרה
, שמחתי להכיר אותך ולראות אותך סוף סוף רוקדת לייף... (בוידאו כבר ראיתי אותך), שמחתי כמובן, לראות את שושוצ אחרי הרבה זמן שהיא "נקלטה"
אצלי בפורום... גם לי היה כייף במסיבה, זו היתה הזדמנות נפלאה לראות את חברי הפורום הוירטואלים קורמים עור וגידים... יש לציין כי האויוירה היתה ביתית וחמה ולמרות שחדשה אני... לא היתה לי כל בעיה להשתלב ולהרגיש חלק מכן. אהבתי מאד את הריקוד של אלון אשר הביא משב רוח מרענן בדמות הריקוד הגברי... ולא שכח כמובן להוסיף קורטוב של הומור... וכמובן שלא נשכח
לכם אלון ורזלה (למרות שאני לא מכירה אותכם
) אז חג שבועות שמח לכל חברי הפורום
ואינשללה יהיו לנו מספיק סיבות לאירועים מהסוג הזה... נ.ב. תמרה, הצצתי באתר שלך ולהזכירך הבטחות צריך לקיים...

אם אפשר הוסיף כוכבית לפתקית...../images/Emo63.gif

אלון כפרה היה מהמם!! רק אם אפשר בפעם הבאה לא במקום שדוגל בשיטת ה"גל השקט" אם תהיה אזעקת אמת ,נרים לכם את הווליום... היה קשה מאד להכנס לסבבה תוך כדי ריקוד עם ווליום של טרנזיסטור.. שלא לדבר על זה שלא שמעתי את הקטעים החשובים במוזיקה.. אבל שטויות. היה ממש כייף. לא ראיתי את הבחורות מהפורום כאן (או אולי ראיתי ולא זיהיתי מי היא מי) בכל אופן כל החבר'ה ליצים שהצטרפו אליי ובאו לחגוג את יום הולדתו של מר 40 נהנו מאד. צריך לארגן ערבים כאלו יותר (הדיסקים והדי.ג'יי עליי) כאמור זו הייתה רק כוכבנית זעירה ומינורית..
חג שמייח נאוה אהרוני

מממ, מואה! תודה לכוווולם. (זהירות, השתפכות!)

למרות המאורעות שנתרגשו עלי בשנה האחרונה ובבקשי להיאחז בכל שביב שמחה אפשרי שנקרה על אם הדרך, חגגתי (אם כי מעט באיחור) בגאון ובאהבה את פתיחת העשור החמישי של חיי, ולכם היה חלק נכבד בכך, ולא רק באותה מסיבה... אני מוצא את גיל 40 בנפלאוּת ובאושר רבים. מעולם לא הייתי שליו יותר ומשוכנע יותר בדברים שאני מבקש לעשות וליצור בחיי. לעזוב לפתע באמצע החיים עבודה בטוחה עם משכורת קבועה, לנהות אחר האהבה האמיתית והצרופה ליצירה בתחום השפה והמחול, לעמוד מול (כמעט) כל העולם ולהגיד - זה מה שאני רוצה, גם אם לא תמיד יש לכך אינדיקציה כלכלית, לשכנע שזה מה שנכון לי - כל אלה אינם מובנים מאליו, הגם שאינם פשוטים כלל ועיקר. אז מי היה שם? למסיבה הגיעו בראש ובראשונה אימי היקרה מולידתי ויקירתי עלי אדמות, ענפים של משפחתי, חברות מתקופת שירותי הצבאי (שלא ראיתי מזה עשרים שנה!!!! כבר פגישת מחזור!), שכנים יקרים מתקופת אהבתי הראשונה - שאותם לא ראיתי מזה עשר שנים, לקוחות/חברים (לפעמים במקרה שלי ההבדל מיטשטש... אני יודע...), ו...אתם! שכל כך מפרגנים, ושלמעשה כבר 3 שנים צומח עמכם ומגיע כדי תרגום עולמי לסוכת "אלואן". לכל מי שהגיע - יש חלק חשוב, כלשהו, בעיצוב עולמי, בואך עשורי החמישי. לפיככך, ולמרות שהארוע הפך לארוע מְסֻלָּבּ על לא עוול בכפי (נשבע לכם שלא עשיתי כלום...
), נעם לי ושימח אותי בצורה הכי ראשונית ופשוטה שיש - לקבל את נוכחותכם בחיי כמתנה. בתקוותי כי רבה, דלת המסיבה היתה פתוחה במיוחד לאנשים יקרים לליבי, שאף להם חלק חשוב ביותר בעיצובי. גם אם לא נדמה היה (או עדיין נדמה) להם כך, וגם אם דרכנו לא סגתה בשושנים, ולמרות שבחרו לא להגיע - ידי עדיין מושטת לשלום עימם ולאהבתם. אין בי לב כבד, ולא תשתנה העובדה שמקומם צרוב אצלי בתודעה במקום של כבוד והערכה רבים. המבין יקרא ויבין. יש תמונות רבות ומשמחות מהארוע המרגש הזה, ובקרוב אעלה חלק מהן כדי להנציח כאן באמצעותן אותו. בכדי לא לעבור על כללי האתיקה ברשת, אני עדיין ממתין לאישור המצולמים לפרסם את תמונתם כאן. אז לא לברוח.... חג שמייח,

leah1010

New member
מזל טוב

למרות שלא הייתי כאן הרבה מאד זמן, שמחתי ל"חגוג" אתך, בשקט את יום הולדתך ה- 40. זהו בהחלט גיל של בשלות, שלוה, וראיה אחרת של החיים, אך גם חשבון נפש עם עצמך ועל עצמך. מי יתן ותמשיך לחגוג עוד עשרות שנים ביחד עם אוהביך ומוקיריך. מאחלת עם כל ה-
, חיבוק
ו

שושוצ

New member
שמחה רבה שמחה רבה

אביב הגיע ויום ההולדת של אלון- בוא בא היה יופי של ערב, אווירה חופשיה ונטולת פוזה, שמחתי מאוד לפגוש חברים ותיקים וחדשים, ולצפות בהופעות המתוכננות וגם בהופעות הספונטניות, ועכשיו אני סקרנית לראות את התמונות
אלון- ההשפעה הדבקית על הריקוד שלך ממש מוסיפה לך ייחוד ושיק- עלה והצלח!
כל הכבוד לך על הבחירה בשמחה, על ההקשבה פנימה וההתמדה בדרך שלך מאחלת לך את כל הטוב
סיגל

nofaritrit

New member
נשמע שנהניתם...

צר לי שלא יכולתי להגיע. שעכשיו יגיעו עוד 40 שנה מלאי עשייה של אהבה, נופר.

טלי 1977

New member
אלונצ'וק ../images/Emo24.gif: היה כיף

שמחתי מאוד לראות אותך שוב, אתה נראה נהדר והמספר 40 ממש לא נראה עליך
כמו כן רקדת מקסים ,מלא שמחה ואהבה לשיר, כמו שאר הבנות שכיבדו אותך
עד 120
......

RotemOsnat

New member
היה פצצה!!!הרבה יותר מכייף...

אני כל כך נהניתי..... מהאוירה, מהחברה הנהדרת מהספונטניות שהופגנה והחברמניות... אכן צריך לעשות זאת יותר! ביתי פתוח למסיבות בתנאי שהברנג'ה תסכים להדרים......זה לא כזה רחוק!!!!!!!!!!!!!! אלון יקר, נשיקות-ותשלח תמונות! רותם

tzurtzur

New member
תעשו מקום../images/Emo24.gif

גם לי גם לי גם לי היה כיף
לפגוש פנים שכ"כ הרבה זמן לא ראיתי ולהתחבק בזרועות אוהבות
הרגיש לי כמו לחזור הביתה לבית חם
ואלון... רקדת
!!!ממש כמו יין טוב, אתה רק הולך ומשתבח

fcolors

New member
תמרה ממש כייף../images/Emo45.gif

מפגשים תמיד תמיד עושים טוב