דברים קשים

../images/Emo57.gif דברים קשים ../images/Emo57.gif

מוזמנים לקרוא... להתעצבן עלי\לכעוס עלי\להסכים עימי\להגיב... הדברים. ח.
שיוצא קצת מההקשר אך גם יוצא מגידרו...

dirtrider

New member
../images/Emo45.gif מסכין לכל מילה ../images/Emo70.gif

בתור אתאיסט אני מסכים! הדוסים הסוציומאטים (אני לא מתכוון לכל הדתיים חלילה) הורסים לנו תמדינה עם כל הישיבות שלהם!

stivenz

New member
חליל יא חליל..

מסכים אני עימך לכל מילה שנכתבה.. אבל בחייך, כל המדינה בנויה ככה.. כל אחד בוכה שאין לו ובו זמנית גונב מהציבור\מאחר בסתר.. כזו היא מדינתנו... ועד שלא יקרה פה משהו גדול שישנה את המערכת אזי בינתיים הכל ישאר אותו דבר... ואני כן מאמין שהפרט יכול לשנות, ואני כן מאמין שאם נתאגד, כל ציבור האופנוענים בארץ ונילחם מלחמה צודקת(שוב- לא חייבת להיות חוקית, אבל צודקת) גם אנחנו נוכל לשנות פה משהו (ע"ע רפורמה)! וחוץ מזה- יא חליל.. היום במהלך הטיול היומי שלי אחרי 3 שיעורי הסטוריה לפריקת העצבים נתקלתי בתלולית קטנה באמצע הדרך.. אחרי שינון מהיר מהזיכרון של פרק "קפיצות" ממכללת חליל שמתי פעמי לעברה.. גז פתוח, עמידה, משקל גוף במרכז, משום מה, ברגע שהאופנוע היה באוויר גם הרגליים שלי התרוממו מהרגליות, אבל התרוממו קצת, ואז בנחיתה- הרגליים נשתלו על הרגליות והכף רגל ספגה את כל זעזוע הקפיצה.. וחליל יא באבא- הדבר כואב... ובאתי על החתום לשאול אותך- מסטר הקפיצות- מה עשיתי לא נכון? מהו זה הדבר הזה אשר מונע ממני לקפוץ בשלמות(או לפחות קרוב לשלמות...)??? שבת שלום סטיב מתלמד שלא מתבייש לשאול..

סטיבי בוי.....

נא להצמיד ברכיים לכסא וחזק בקפיצה, כך לפחות בתחילת הדרך... אחרי זה, כבר לא יהיה צורך. ח.
מנהל פדגוגי מכללת השטח של חליל

stivenz

New member
אבל חליל יא חליל...

בהצמדת הברכיים בקפיצה- בנחיתה הן נדפקות במיכל הדלק... וזה ב2 מילים: לא נעים! סטיב שעכשיו מושבת. אגב חברה- ערפל כבד מאד בחוץ אל תסעו אלא אם כן אתם חייבים וגם אז- תעשו הכל כדי שיראו\ישמעו אתכם...

isrnmn

New member
גם בלי להיות אטאיסט

אני מסכים, וחושב שיש סיכוי לשינוי בהקמת הקואליציה הראשונה אמר בן גוריון:"בלי חרות ובלי מק"י " ולשם כך חתם על הסכם קואליציוני ראשון עם החרדים שכלל את הססטטוס קוו המקולל שרק הלך והתרחב, לא קמה מאז ממשלה שלא נשענת על אוכלי חינם ולא ועדת ת כספים שבראשה יושב אחד מהם. היום עלינו להבין שהאוייב האמיתי הוא זה שאוכל אותנו מבפנים וכמו שאמר חליל זה יקרה כאשר לשינוי יהיו 20 מנדטים ובא לציון גואל, ולא רק בתחום המוטורי

למעלה