בנות, יש לי 2 שאלות!!

Uri B64

New member
../images/Emo57.gifבנות, יש לי 2 שאלות!!

שלום לכולן. כל המדינה שובתת כולל טיפת חלב (מה חדש) אז אני רוצה לשאול שתי שאלות: 1. לאראל הפסקנו לפני חודש את הברזל (הוא בן 10 חודשים) בגלל כאבי בטן בלילות. מאז הוא ישן בלילה כמו תינוק..., שאלתי היא האם זו בעיה?, יש משהו אחר לתת לו (חות מכבד)?, להיוועץ ברופא?. 2. אחותו הגדולה, מאיה בת השנה ועשרה חודשים, שותה חלב מורתח עם דייסה כל בוקר וערב החל מגיל שנה. האם יש עדיין צורך להרתיח את החלב או שמספיק רק לחמם אותו במיקרו? תודה מראש לכולן

היי אורי

הנה התשובות שלי: 1) לגבי הברזל, לא נעים לי להגיד, אבל מעולם לא נתתי לאורן ברזל, והיא בריאה כמו שור. היא "טוחנת" הכל מכל וכל מגיל מאוד צעיר, ככה שקיבלה את כל אבות המזון, ויטמינים וברזל מהמזון. 2) למה את מערבב דייסה עם חלב מורתח? יש סיבה של חוסר עליה במשקל? עד לפני כחודש, אורן (בת שנתיים ושלושה חודשים) שתתה בערב ובבוקר בקבוק רמדיה (על בסיס מיים) מחומם קלות במיקרו. החל מלפני חודש העברנו אותה לחלב רגיל מדולל עם מיים (בערך שליש, שני שליש) גם מחומם במיקרו

ammy

New member
היי אורי ,דווקא תחנות טיפת חלב של

מכבי עובדות.עכשיו דיברתי איתם. 1.לגבי ברזל ,ממליצה על אבוקדו אפשר להוסיף לפירות או בפרוסה עם לחם(לתת חתיכות קטנות).אפשר להוסיף בר הודו למרק ,אומרים שניתן להוסיף תחינה גולמית (לא ניסיתי). 2.לגבי חלב אני ממש לא יודעת האם צריך להרתיח ,תשאלו את הרופא שלכם . וברוכה הבא לפורום שלנו.

Uri B64

New member
תודה מראש לכולן

אחנו בכללית ואין את מי לשאול. חוץ מזה תמיד נחמד לקבל רעיונות ממכן. אחלה פורום יש פה.

למעלה