בושה וחרפה

../images/Emo57.gif בושה וחרפה ../images/Emo57.gif

מוטו גליון יולי עמוד 14... ראיון עם ניסים ממוטוטסט... ציטוט: "עמותת רוכבי השטח מאד מחנאית, מנהליה דואגים לאינטרסים של עצמם, לא יתכן שיו"ר העמותה (שהתפטר לא מזמן) ישים את לוגו אתר האינטרנט שלו על מספרי הרוכב בשעה שמי ששם את הכסף וזכאי לפירסום זה אנחנו הספונסרים." סוף ציטוט. צהוב. צהוב מזעזע. עד לאיזה רמה הירחון הזה ירד אחרי שדוד ואנוכי סירבנו בנימוס להצעתו של מר אילן ציוני הנכבד (מנכ"ל מוטו) לרכוש 50% מהזכויות של אתר פולגז, הצעה שניתנה לנו בנוכחות ירון גולדשטיין במשרדי מוטו לפני למעלה מחצי שנה. איך מגזין שמכבד עצמו מעיז לפרסם ציטוטים שכאלו מבלי לברר עם הנוגעים בדבר שמא, אולי, אפס, הוא מוציא דיבה באופן הבוטה ביותר כך בפרסום פומבי. או אולי זה בגלל שבחודש שעבר ביטלתי את מינוי המוטו שלי... כי נשבר לי. מילה פולגז, מה אין בעמותת רוכבי השטח למי לפנות כדי לשאול ולקבל את האמת לפני שממהרים כך לפרסם כל מה שנוזל מפיו של מוסכניק? האם זו לא חובה עיתונאית? האם תביעת לשון הרע אינה מטרידה אותם שם? לפני שנה בדיוק אני הגשתי לעמותת רוכבי השטח הצעה. אני אישית. אני לא הייתי חבר עמותה בכלל. עמיתי דוד לא היה יו"ר. בעונה הקודמת מוטול סיפקו לעמותה מדבקות רוכב ללא כל תמורה כשמוטול נהנים מהלוגו שלהם שמתנוסס... היתה אמירה שהעמותה מעוניינת השנה גם לקבל מגורם חיצוני מדבקות וגם משהו בנוסף בתמורה. אני (כלא חבר) יזמתי והגשתי הצעה מסודרת וכתובה לעמותה, בה הצעתי שבמימון של ספונסר (שפס) אנו נפיק מדבקות שיכילו את לוגו הספונסר ואת לוגו פולגז (שזה מה עניין אותנו), ובתמורה העמותה גם תקבל מלאי מדבקות מוכנות וגם אנחנו נקים מחדש ונתחזק לעונת 2002 את אתר העמותה שקרס. ועד העמותה דאז החליט להעביר את הנושא לטיפול ועדת רכש של העמותה כיאה לגוף שמתנהל מסודר. ועדת רכש דאז משמע אוריה כרמלי ונדב לוגסי. נכנסתי למו"מ עם אוריה ולאחר דין ודברים של מספר ימים סוכמו הדברים ביני ובין אוריה כנציג העמותה. כשהופקו המדבקות, הגדלים והגראפיקה גם עברו לאישור אוריה, כראוי לדבר שמטופל מא´ ועד ת´ על ידי גורם מוסמך שמייצג את העמותה ואת האינטרסים שלה. כל זה נעשה מבלי שום קשר או סתירה לכך שדוד התמנה לתפקיד יו"ר העמותה בשלב כלשהו, מה היינו אמורים אז לבטל את ההסכם? החל מהמרוץ הראשון לעונת 2002 ועד היום אנחנו בפולגז עמדנו בהתחייבויות שלנו. העמותה מאידך לא. חצי מרוכבי העמותה לא משתמשים במדבקות הללו, כולל כמעט כל חברי הועד המתחרים שלא משתמשים במדבקות הללו. שפס כספונסר השקיע 6000 ש"ח, אנחנו השקענו ים זמן בהכנת המדבקות ובטיפול באתר העמותה. האמת כבר זמן רב אנחנו אומרים שבסיטואציה הזו אנחנו אמורים לצאת מטיפול באתר העמותה. אבל מה... אמרנו לא נשבור כלים, נסיים את העונה יפה וזהו. והנה... ירחון האופנועים של מדינת ישראל מחליט מבלי לשאול איש לצטט כך את הסלבריטאי ניסים ממוטוטסט, ציטוט ממנו משתמע חד משמעית כי אנחנו מושחתים וכי נעשתה כאן עברה חמורה על טוהר המידות. כך בפרהסיה מבלי להניד עפעף. גועל נפש! אין לי מילה אחרת לומר. ואחרי שבמשך חדשים סיפרו שאנחנו בפולגז משמיצים את מוטו בלי שמץ של שימצוץ של השמצה כלשהי מצידנו, הנה כעת יש סיבה, כעת גם לא מצאנו שום אפשרות אישית להתאפק, כעת השם הטוב שלנו על כף המאזניים. וצר לי מוטו, עד היום מפי לא יצאה מילה על מוטו, השם הטוב שלי ושל דוד מחייבים אותי לומר כאן את הדברים בפומבי. אנו דורשים מכם התנצלות פומבית וברורה כיאה לירחון שמכבד עצמו לאחר שתבררו את כל הפרטים והעובדות עם בעלי התפקידים הנוגעים בדבר בעמותת רוכבי השטח. השמצתם את אנשי העמותה, השמצתם את אנשי פולגז, פגעתם בשמנו הטוב בפני כל מי שמכיר אותנו, כך בקור רוח ומבלי למלא את חובתכם העיתונאית ולברר את הדברים בטרם מעיזים לצטט כך מוסכניק מתוסכל.

mad dog 3

New member
קולרגול ידידי...../images/Emo107.gif

אני עוד לא סיימתי איתך... אתה עוד לא מכיר עיראקי עקשן כמוני... אתה עוד תראה... השקט והשלווה עוד תשרור במחוזותינו!!! נשתמע ידידי...נשתמע... אגב חבר´ה... ידעתם שחברנו הוא חתיכת ....עקשן!!!. מזה עקשן...????

ואללה אני חייב להגיד לך משהו

דע לך כי את ליבי שבית באותו יום גשום בכרמי יוסף בהקמת קבוצת תפוז זוכר ? לעד !! מה שלא תעשה או תגיד אני איתך !! גם עם תתצטרף לראיס
עקשן ..נכון צודק ..ובמיוחד שאני צודק !!! שיהיה לך לילה טוב אח שלי

זה נראה רע מאוד מבחינת "מוטו"

היועצת תמתין עד שתוכל לשזוף במו אותן השתיים (עיניה הפעם...) את אותה כתבה מדוברת - ולמען הסרת כל ספק - היועצת לא מפקפקת ולא לשניה אפילו- בציטוט שהובא ע"י חליל.

מפקפקת או לא

האחריות לפרסום היא על מוטו מגזין. אני גורסת שיש כאן עילה אחושלוקי עילה לתביעת דיבה מתובלת ברשלנות עיתונאית ומצופה בפגיעה בוטה בשמם הטוב של אנשים. הניסים ההוא פחות מעניין לעניין זה.

אגב סתם כתהייה שמת לב כי מספר

ימים לאחר שמטרו שמו כמה עשרות אלפי שקלים בבפרסום בתפוז ולא באתר מוטו הם החליטו על כתבה שכזאת ? לי זה מדליק נורה אדומה

hananlv

New member
ועוד בעניין מוטו

מעניין שבטור העורך האדון גב"ב שפך עשרות מילים כמה העיתון תומך במירוצים וכמה הוא מוכן ורוצה להעניק לסיקור המירוצים דפים בעיתון ואנרגיה. אלה מה שבאותו גליון במדור המכתבים בתגובה למכתבי שתקף את מוטו על התופעה היחודית (בעולם!!) שמי שמסקר את המרוץ הוא גם רוכב שמשתתף בו- טען אותו גב"ב שזה מה שיש ובכלל שנגיד תודה שהוא מסקר את מרוצי האנדורו

אגב אחרי שיחה שהייתה לי ביוזמתו

של אדון מוטוטסט ( שאת עיקריה לא אפרט כאן ) רק אציין כי מר ג"בב היה הכתב של אותה כתבה ........

theshark

New member
חנן, באמת לא הבנתי את התשובה

הזאת של גב"ב. מה זה "זה מה שיש". פשוט לא מובן, חוסר מקצועיות או אטימות. ד"א עד לא מזמן גולדי היה מסקר את המוטוקרוס וגם מתחרה. רק שבקטע של הסניורים בנו היה כותב.

STIVENZ 426

New member
../images/Emo45.gifלחליל ../images/Emo31.gif למוטו

גועל נפש.. הוצאת דיבה רצינית.. חבל שככה העיתון שאמור "לתמוך" בענף נראה היום.. גם התגובה לחנן, איך אומרים.. לא מספקת\מתחמקת\לא מקצועית.. היה לי הרבה מה להגיד.. לצערי הייתי מנוע מלהתחבר ל"אוטוסטרדת המידע".. אך את שהיה לי אמרתי לדויד אישית. והאם "זה מה יש" מבחינת כתבים? לא נראה לי.. מה שכן, אדון גב"ב במקום לדאוג לראיונות עם ספונסרים ממורמרים, יכול להגיע בעצמו למירוצי האינדורו.. ולתת להם סיקור, חצי ממה שהוא נותן לליגת המוטוקרוס.. תאמינו לי, זה ייראה אחרת. סטיב השפיות- ממני והלאה..

מירחון לצהובון

הפרופ´ מחזק את ידי העמותה ברגעיה הקשים, ושולח זר שושנים סגולות למארק שיניח ככה מעל ל"ירחון ההוא" שיסתיר אותו. מארק, לא ראוי כלל שתקח ללב את מה שמכונת הדפוס משפריצה שם על הכרומו המבוזבז. "מוטו - מגזין מהחומר הלא נכון"

choochee

New member
מעפנים לא מתחלפים

רק הופכים יותר גרועים. מוטוטסט ידוע כמוסך של רמאים אז אני לא מתפלא... ומוטו כמונופול כותב מה שבא לו לפי איפה שאפשר לקמבן קומבינות עבור החבר´ה ולסדר ענינים בסגנון הישראלי.

הנצחת המעפניות?! ../images/Emo31.gif

היועצת חוזרת וטוענת :"זכותו/ה של כל אחד/ת להתבטא" - אבל , יש חוקים היכן ההתבטאות נשמעת או נכתבת , למשל התבטאותך הזו , מה זה :"...ידוע כמוסך של רמאים.."?! ליועצת לא ידוע כלום על מוטוטסט קל וחומר שהם ידועים כמוסך של רמאים! מה זה :"..ומוטו כמונופול...איפא שאפשר לקמבן קומיבינות עבור החברה... ולסדר ענינים בסגנון ישראלי "?! אתה בדיוק מתנהג כמוהם, אז מה עשית בזה?!

כRובי

New member
../images/Emo45.gif בזמן האחרון אני מסכים עם דברי

החרגו.. אופס! היועצת - יותר ויותר.. האם זה אומר שהגיברת התמסדה או שהכRוב , במסגרת ההתקרבות לשורשים (עם רכישת ה"סופר") - מתקלקל ?

choochee

New member
הנה למה

כמי שנפגע ממוטוטסט פעם אחת (וזה הספיק לי) בצורה בוטה (פרטים אם תבקשי) הרי הם לגבי מוסך רמאים. ומוטו מונופול ועובדה זו בולטת בכתיבה שלהם ואת זה לא צריך להראות עם שכוכית מגדלת.

נו באמת...

יכול להיות שנפגעת ממוטוטסט (פעם אחת וזה הספיק לך)בצורה בוטה - ולגביך והיועצת מדגישה לגביך הם מוסך של רמאים - הרי ברור לך (היועצת מקווה) שזה לא הופך אותם :"...זה הרי ידוע שהם רמאים" - זה קודם כל.ומן הסתם גם להם יש דיעה על המקרה שקרה להם איתך שהוגדר על ידך כבוטה לא? היועצת הרי ברור לך (ושוב , היועצת מקווה)לא מנסה בכלל להבין על המקרה הספציפי שלך - היועצת בסך הכל טוענת וטענה נאה דורש נאה מקיים ברור ליועצת שמוטו מונופול - אז מה?! בין להיות מונופול לבין : "...מקמבנים לחברה..." הדרך עוד ארוכה.. היועצת לא מנסה להגן לא על "מוטוטסט" , לא על "מוטו" ולא לתקוף אותך. היועצת טוענת שכמו שמר סמארק הוכפש ע"י ניסים וזה פורסם ע"י "מוטו" - אתה מכפיש עכשיו את "מוטוטסט" ו"מוטו" וזה מפורסם ע"י פורום "אופנועי שטח" - זה הכל...תבין מזה מה שתבין...תהיה בריא - זהו בענין.

ייעוצית חביבה

הפרופ´ אינו מסכים עימך כליל. לא שהפרופ´ מעודד את האמירות הנ"ל או מצדיק אותן. לא שהפרופ´ מחזיק בדעה דומה. אבל - הפרופ´ גורס כי קיים עדיין הבדל תהומי בין אמירה בפורום אינטרנט פתוח וחפשי ובין כתיבת ופרסום כתבה על ידי עורך במגזין מכובד. קיים מרחק משמעותי באחריות האישית, המקצועית והמשפטית בים שני המקרים. הפרופ´ מסכים עימך ברוח הדברים ובמובן בו מי שמבקר אחרים צריך שיקח גם אחריות על דרכי התנהגותו הוא. "מוטו - מגזין מהחומר הלא נכון" (וזו דעה שלגיטימי לבטא, זו לא השמצה או האשמה)

למעלה