אני חדשה אני נוי 15 מתל אביב תמונה שלי-------->
J jennifer rox New member 28/2/03 #2 ברוכה הבאה!!!!../images/Emo140.gif מקווה שתהני! תמונה שלי תקבלו עוד כמה זמן!!!
M Mandyִ New member 28/2/03 #3 ../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ראיתי אותך גם בפורום התאומות אולסן, לא?
../images/Emo29.gif../images/Emo113.gifברוכה הבאה../images/Emo24.gif ראיתי אותך גם בפורום התאומות אולסן, לא?
M Mandyִ New member 1/3/03 #12 ../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifאתה אורי או נוי?!../images/Emo3.gif
נ נוי אברהם New member 1/3/03 #22 ../images/Emo42.gifתתבייש לך אורי!!../images/Emo29.gif אתה לא נוי וחוץ מזה זה לא אתה בטוח !! יא מטומטם !! למה אתה גורם לי אי נוחיות ?!?!
../images/Emo42.gifתתבייש לך אורי!!../images/Emo29.gif אתה לא נוי וחוץ מזה זה לא אתה בטוח !! יא מטומטם !! למה אתה גורם לי אי נוחיות ?!?!
נ נוי אברהם New member 1/3/03 #14 התכוונת אליי?../images/Emo29.gif כי אם את מתכוונת אליי זאת אני בבגד ים בים המלח. הייתי שם עם האחות התאומה שלי, קרן אברהם ואחותי הקטנה, מיכל ואבי קובי וגם שרית אמי. מרוצה??
התכוונת אליי?../images/Emo29.gif כי אם את מתכוונת אליי זאת אני בבגד ים בים המלח. הייתי שם עם האחות התאומה שלי, קרן אברהם ואחותי הקטנה, מיכל ואבי קובי וגם שרית אמי. מרוצה??
M Mandyִ New member 1/3/03 #17 ../images/Emo42.gif../images/Emo113.gifנכון...מוזר מאוווד!../images/Emo12.gif
M Megababe המקורית New member 1/3/03 #19 אתם באמת מאמינים שזה הם??? כל אחד יכול להביא תמונה של דוגמן או דוגמנית מהאינטרנט!!!