מיכל007

New member
../images/Emo56.gif

שאלה: איך מתנהל חשבונות הפלאפונים שלכם בבית?? האם הילדים משלמים? האם עד סכום מסוים אתם משלמים? לבנות שלי יש פלאפונים ואני ובעלי כל הזמן רבים איתן
מיכל

bladimari

New member
מי בדיוק משלם .........?

לאחר ששבעת ממטעמי יום ההולדת,יש מקום לחשוב גם על נושא הפלאפונים. א.בתוך המשפחה ישנה אפשרות כיום לייצר קבוצת מספרים שהחיוג בינהם זול ביותר מה שקרוי "חבילה משפחתית" ב.מחוץ לנ"ל קיימת מיגבלת סכום ,שמעבר לה "משלם/מת" המקשקש/קשת מחשבונה/דמי הכיס/ו/או עבודות אחרות. אבל מה קורה עם חשבונות טלפון רגילים ? עוד לא מצאתי פתרונות פלא

AYELET1

New member
זהו בדיוק מה שאני קבעתי לגבי

הסלולאריים. ומאז קביעה זו, עומדים באופן מופלא במגבלה (לא כל כך אכזרית... לא לרחם
ישנו בזק) לפחות שיחות הטלפון הרגילות קצת יותר זולות... אם כי גם אפשר להגיע לסכומים נכבדים אם ר רוצים :p חלק מהעניין נפתר בעזרת ICQ- הקשקשת עוברת לשם (בחלקה כאמור...)

vered4

New member
אצלינו הסלולרים זה לא לשיחות

זה מיועד רק להודעות, וקשר. שיחות מהבית בטלפון של בזק. לבת קנינו טלפון ב36 תשלומים (מהכסף שלה), וקיבלנו 10 שח´ לחודש, עבור שיחות, תאמינו או לא, זה מספיק.

AYELET1

New member
אני מאמינהז

זה בערך ההוצאה של הבנים הבת קצת יותר אבל גם נסבל סה"ככפי שציינת בעיקר לקשר

אני מבקשת לאמץ את הבנים שלך,אפשר?

כי אצלי אין שום סיכוי שהם ישוחחו בעלות של 10 שקל בחודש? או שיש לי בעיה בהבנת הנקרא או שאני צריכה להחליף את הדגמים של הילדים שיש לי בבית. ומה שהם לא משוחחים בסלולרי ,הם משוחחים בטלפון ומה שלא בטלפון,הם משוחחים באינטרנט על כל קוויו, משאירים הודעות זה לזה(ובעיקר לזו),ואם לא זה ולא זה-אז הולכים לדבר עם זו וזה. מצד שני אני זוכרת את עצמי בגיל 17, אבא שלי שאל"מה יש לך לדבר עם דינה, כי הרגע חזרת ממנה, כל הבוקר הייתם בבריכה יחד, אז מה יש לכן עוד לדבר?" אבל הורים מה הם מבינים בכלל?

AYELET1

New member
אה אה אה...

לאמץ? עסקת חבילה עם הבת הפטפטנית
בסלולאר מצלצלים אליה ובבזק זה דו סיטרי ולא לשכוח ICQ... ומה שאבא שלך שאל אותך , אני בערך שואלת את הבת (בערך , כי זו לא דינה, אלא מישהי אחרת...) הבנים ענייניים מאד בטלפון...

DizzyMissLizzy

New member
אצלנו התשלום עליהם

ל-2 הגדולים שלי יש סלולרי. היוזמה והרצון לקנות סלולרי היה שלהם, והתנאי היה שהם ישלמו על השיחות. הבת דיברה בלי סוף, הבן - רק כשזה ממש חשוב. אנחנו באים לקראתם בכך, שכהם צריכים לדבר איתנו, הם מחייגים 2 צלצולים ומנתקים, ואנחנו מצלצלים אליהם חזרה. הוגן למדי. לא?

AYELET1

New member
הוגן מאד!!

אני לוקחת בחשבון שחלק קטן מהתשלום זה עבור שיחות אלינו ההורים. מה שממש ממש מפריע לי זה, טיגון המוח. כלומר אם עוזבים רגע את ההוצאה הכספית בצד. הבת, שהיא הדברנית הראשית במכשיר הזה (מצלצלים אליה) כמעט ולא משתמשת באזניה

דליה.ד

New member
לבנות שלי יש הוצאות איומות

והן משלמות חלק מהסכום על ידי הבייבי סיטר שהן עושות.

AYELET1

New member
זו היתה האזהרה לבת...

ולכן החליטה שחסכוני יותר עם הטלפון הלא סלולארי...

אתיר

New member
סוכם עד 30 ש"ח בחודש כאשר

הביטוח הוא עלינו. מעבר לזה כל אגורה היא מחוייבת לשלם. מכיוון שלפני כ-3 שבועות היא חגגה עם הSMS והגיעה עד 150 ש"ח ( 120 מעבר) א. ניתקתי לה את ההודעות. ב. הודעה לה חד וחלק שהיא חייבת לי 120 ש"ח. איך היא תשיג זאת בעיה שלה שבחלקה נפתרה ע"י איסוף בקבוקי פיקדון. היא ואחותה אוספים והיגעו כבר ל120 ש"ח ביחד. מלבד זאת כשהתינוק יהיה בבית ואני בעבודה היא תקבל 15 ש"ח ליום לשמירה עליו ( עם אמא שלי). הבטחתי לה שהיא תקבל חזרה את המסרם עד שבקופה יהיה לה 100 ש"ח פנוי ( פנוי לי כמובן).

AYELET1

New member
נשמע לי הוגן לחלוטין!

קשה לעמוד בהוצאות הסלולאר, בפרט כשישנם צאצאים נוספים עם טלפונים...(ויהיו אצלך, גם אם כרגע אין) ואולי בסופו של דבר היא תלמד את הלקח, ו-100 הש"ח בקופה יהיו פנויים עבורה
(תמיד ישנה תקווה
)

אתיר

New member
האמת שגם הילדה השניה קבלה

עכשיו נייד, כמובן שכבר הורדתי את ההודעה מבעוד מועד. והשניה כבר בענינים. האמת שהגדולה לא האמינה שאני אוריד לה את ההודעות, אבל עם כל הכבוד כשאני מקבלת חשבון מנופח כזה שכמעט התעלפתי לממן את סלקום. ואני בהחלט לא חושבת שאנחנו ההורים צריכים לממן את הילדים. לבנות שלי בכל המקרה הנייד ניתן למקרה חרום זה במקור. אם הן חוגגות- בעיה שלהן.

AYELET1

New member
אני מסכימה איתך...

הסכום הוא אסטרונומי - 150 ש"ח לילדה לחודש. לא יקרה כלום אם יפגשו או ידברו בטלפון רגיל ובשעות המוזלות... ב-ICQ היתה קיימת אפשרות שליחת הודעות ללא תשלום, שהופסקה לא מזמן אני מקוו שאפשרות תינתן שוב, ואז אפשר להפנות את העלמות הפטפטנות
לשם.

AYELET1

New member
ICQ זו תוכנת צ´אט, בה את יכולה

לבחור ולסנן את חבריך הוירטואלים , איתם תצ´וטטי. לאתר שלהם ולהורדת התוכנה (החינמית) - כאן. לכל משתף ב-ICQ מס´ יחודי משלו, בעזרתו ניתן להתקשר עם אנשים אותם עד בוחרת. לדעתי כדאי לנסות. אם תחליטי להוריד ולהתקין , אשמח להביא לך פרטים נוספים, עזרה , הדרכה וכו´.

אתיר

New member
אשמח לקבל יותר פרטים

אין אתר בעברית????? האנגלית משגעת אותי.

AYELET1

New member
מדריך ICQ , מיועד למשתמש הותיק

כאן אין אתר בעברית קשה להסביר הכל נסי להתקין יאפשר לך לשוחח בכתב עם משתמשים שאת תבחרי (עפ"י מס´ ה-ICQ שלך. כמו שאת מצלצלת למישהו לטלפון, עפ"י מס´ יחודי בטלפון)

גליה12

New member
אני כל הזמן שולחת הודעות ICQ

או באמצעות האתר של פלאפון/סלקום כך שלגבי שליחה אין חיוב- לגבי קבלה הבעיה כבר קצת יותר מסובכת (למעשה אין לי בדיוק ידע כמה זה עולה). החיל שלי מוציא מאות שקלים בחודש על שיחות בסלולרי- אבל מה אפשר לעשות זה הקשר היחיד שלו לעולם הרחב- חלקו הוא משלם מהמשכורת הצבאית (שבסוגרים יש לומר שהיא בושה )- וחלקו אני משלימה.

למעלה