@יעל@

New member
../images/Emo56.gif../images/Emo56.gif../images/Emo35.gif

איזה רינגטון או רינגטון עם מילים (איך שלא קוראים לזה....) אתם שמים בנייד?

westend girl

New member
../images/Emo41.gif לי יש כמה, תלוי מי מתקשר

למשפחה: Yazoo - Situation
לאחים שלי
: Yazoo - Nobody's Diary
לחברים: Faith No More - Evidence
לכל מיני לא מוגדרים ולא מוכרים: Pet Shop Boys - What Have I Done To Deserve This
לימודים: Suede - Everything Will Flow
עבודה: And One - Military Fashion Show
אנשים מיוחדים: Pet Shop Boys - How Can You Expect To Be Taken Seriously קצת מבלבל לפעמים

@יעל@

New member
לי.

Deep Purple - April לא יודעת איזה שירים לשים למשפ' / חברים וכו'.... כל שיר יראה כזה לא קשור.

Volldemort

New member
אני משנה כל חודש בערך את הצלצול

אני לא יכול להיות בשגרה
הצלצול שלי היא "אמונה" של כפיר אפשטיין, אבל לאחרונה שיניתי אותו לMagical Sensation של Katy Satyn.

Antonio Montana

New member
אני מתבייש...

פעם היה לי את Crocketts Theme ממיאמי וייס. וגם את הTheme של Airwolf. עכשיו יש לי את הרינגטון ברירת המחדל של נוקיה...

Happiest Girl

New member
גם לי יש כמה

לאסף (בעלי עוד 11 יום) זה becoming insane של אינפקטד מאשרום. לחברה שלי שאוהבת את קולדפליי זה trouble שלהם. לחברה אחרת זה teardrop של מאסיב אטאק. לכל השאר זה disillusion של badly drawn boy.

Chen Shesek

New member
הקלטתי את אח שלי (5.5)

צועק "חן יש לך טלפון! חן יש לך טלפון!" וזה הרינגטון. אחרי ההצלחה הגדולה שלו הוקלטו גם "חן יש לך הודעה! חן יש לך הודעה!" עם כל SMS שמגיע, וגם "חן את צריכה לקום! חן את צריכה לקום!" שהוא השעון המעורר שלי.

גם לי יש כמה

לחברה - אני מחליף כל זמן מה. כרגע: The Echoes - Fascination אנשים מהעבודה: The Village Stompers - Washington Square משפחה: men at work - down under וצלצול כללי: הפזמון של paco - amor de mis amored ששחף הענק הכין בשבילי (חתך את הפזמון מתוך השיר).

עכשיו שיניתי

(לא שזה צריך לעניין מישהו) את צלצול החברה ל: The The - Slow Emotion Replay וזו הגשמת חלום

למעלה