|קר|

Charmed Gal

New member
../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

סתם בא לי לפתוח הודעה כי נורא הייתי רוצה לקרוא את כל ההודעות שיש בפורום, אבל... אין זמן.
אז רציתי קודם כל לומר לניץ, צני, ניצו'ש וניצנוץ שלי המון המון המון המון מזל טוב
אני מצטער שהשיחה שלנו הייתה כל כך קצרצרה... אילוצים של שנינו.
אבל את יודעת שאני אוהב אותך הכי בעולם!!!!!
וחוץ מזה, רציתי לציין שהיה לי כיף היום. נחמד לי בחיים.
למרות הבגרות בהיסטוריה שאני אכשל בה... וקבלתי 88 בשל"ח, 98 בצרפתית ו-80 בספרות(אצל המורה הזו, זה מעולה
). וו הו!
יום טוב ושבוע טוב שיהיה לכולם! בהצלחה למי שיש בגרויות מחר וביום ראשון ו... זהו! לילה טוב.

Charmed Gal

New member
אוּ אוּ../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

איך שכחתי?! קיבלתי את הדי וי די של עונה 6 של באפי אתמול גם כן! ^___________________^ אוי, המצב באמת... דווקא לא חמור, אבל שונה. שכחתי מבאפי.

Only me16

New member
סוף סוף עבר../images/Emo70.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

סוף סוף עבר הבגרות במתמטיקה...זה כ"כ מעצבן הבגרויות ה אלה
עכשיו נישאר רק היסטוריה

Only me16

New member
הלך לי טוב אני מקווה..חח ../images/Emo13.gif../images/Emo107.gif

היה לי פסדר אני מקווה לקבל ציון טוב

NitsNats©

New member
איילי! |מתגעגע| |חלב||מיוחדת|

זה אומר שהיום אני אוכל לראות אותך? היום או מחר. אני רוצה לראות אותך. רציתי ביומולדת שבל לא יכולת. אז המפ. מחר בערב תהיה לי דני.

Only me16

New member
חחח מיס יו טו ../images/Emo8.gif../images/Emo107.gif

אני אראה אותך כבר...מבטיח

Charmed Gal

New member
מלז טוב../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אבל אתם זונות! אתם מנצלים את השירשור שלי לעניינים שלכם ובכלל לא מגיבים! זונות! וניצן, את תמיד כועסת שלא מגיבים להודעות שלך! אז את עוד מגיבה בשירשור שלי ולא מתייחסת להודעות שלי?! ביץ'! ואני אכשל בבגרות בהיסטוריה! יופי!

NitsNats©

New member
הו. וול. |חלב||מיוחדת|

אין לי כוח.
קודם אחד הבלונים התעופף לו לסלון ומצא את דרכו הביתה (לחדר שלי) בלי שום עזרה. *גאה בבלון* חיח.

נו, אז הנה ../images/Emo54.gif

אני הגבתי לך קודם :) ובהצלחה במגן בהיסטוריה...רגע, הוא היה לך כבר? טוב בכל מקרה, בהצלחה....

Charmed Gal

New member
כן, 92.../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אבל אני אכשל ביום ראשון בבגרות, אז זה לא ממש משנה...

אוקיי, ../images/Emo54.gif

שוב, אני לא מבינה אתכם אנשים, אתם מקבלים 90+ ומתלוננים! אני די שמחה מה80 שלי. ואתם מתלוננים על 90. איזה עולם. וגם לך יש ביום ראשון בגרות? כן, גם לי. ואני בטח אקבל ככה כמו במגן או אפילו פחות. טוב, נו. לפחות אני לא בלחץ מזה. אני לא בלחץ משום בגרות וזה מלחיץ אותי...

SHEX

New member
92?!?

יא חכם!!! בטח מגישים אותך על איזה 95.... אוף כל הפורום הזה מלא באנשים חכמים... אני מרגיש ממש אידיוט פה..

Charmed Gal

New member
שתקו../images/Emo70.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אני לא חכם ולא גאון ולא רזה ולא כלום!!!
מהתיאורים של האנשים פה, אפשר לחשוב שאני איזו מציאה... אלהים ישמור, מה עשיתם ממני. גל הקרציה, מכוער ותיפש הפך לביל גייטס ממש.
קיצר, לא. במתכונת קיבלתי 90 ומגישים אותי על מגן 92. שזה חרא. אבל סביר.
וזה לא משנה... כי בבגרות - אני אכשל!!!

אתה בכוונה רוצה מכות?! ../images/Emo54.gif

קודם כל, מאיפה אתה חושב שביל גייטס התחיל?
חשבו שהוא ילד עם בעיות בהתחלה ותראו מה יצא :) ובקשר ל92, אם עוד פעם תגיד שזה חרא אני אביא אליך את החברה המרוקאית שלי! ואם היא רוצה, היא יכולה להיות עצבנית! (חוץ מהעובדה שאני גם גרה באור יהודה....:))

xander55

New member
../images/Emo73.gif חחחחחח הרגת אותי עכשיו

החברה שלך מרוקאית, ואם היא רוצה היא יכולה להיות עצבנית?! תעשי לי טובה, אז מה הם היו לפני? רגועים כמו דרמה? לכל המרוקאים no offense intended

חחחח למה? ../images/Emo54.gif

אחרי שקורה להם משו טוב אז הם שמחים. עד שמישו מעצבן אותם.....טם טם טם!

למעלה