|קר|

חחחח צודק. ../images/Emo54.gif

רק שאנשים יתחילו לשכול אותך באבנים. אז אולי זה יוסיף לאווירה, אבל בכל זאת, חבל עליך. לא?

../images/Emo2.gif ../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif ../images/Emo54.gif

אווווו....אתה הולך לקבל 90....כמה עצובב.....NOT! אתה נורמלי?! 90 ואתה מתלונן?! בסדר, אז קיבלת 75, אני בעצמי קיבלתי 76 במתכונת ולמדתי שבוע. למי אכפת כל עוד הציון מגן שלך הוא 90?! מה אתה בכלל מתלונן?! אני לא מרשה לך להיכנס לאגודה הדמיונית שהקמתי!

SHEX

New member
הי - בכלל לא הבנת אותי

אמרתי שאחרי המתכונת הייתי בטוח שאני הולך לקבל 90 כי הלך לי כל כך טוב
אבל אז קיבלתי את הציון וראיתי 75... ומגישים אותי על 75 לא על 90....

אהההה אוקיי ../images/Emo54.gif

אז עכשיו אני אוהבת אותך שוב. :) אני מרשה לך לחזור לאגודה הדמיונית שלי. יותר נכון של Charmed Gal. אני מצטערת, אני לא כל כך זוכרת מי זה צ'ארמד גאל...אני עדיין צריכה לעשות את השעורי בית שלי :) אבל אני לא בטוחה, אני חושבת שסם, לא? אוף נו, לא משנה.

SHEX

New member
זה לא כזה קשה

זה השם הכי קל פה - charmed gal יענו קוראים לו גל חחחחחח אחד הכינויים היחידים שאני כבר זוכר...

אההההההה ../images/Emo54.gif

חחחח בואנה, אני ילדה קשת קליטה. חשבתי כאילו, גאל, לא גל. חחח לא משנה.... רק אני מבינה את עצמי :) ורגע...גל..זה בן, לא?

יופי... ../images/Emo54.gif

כי כל הזמן דיברתי אליו בלשון זכר ואז התחלתי לחשוב שאולי אני בכלל טועה :) בוא נתערב שזה קרה לי כל הזמן שבלבלתי בין האנשים ובין המינים :)

למעלה