|קר|

Charmed Gal

New member
בבקשה ותודה.../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

אני שוקל ברצינות להוסיף לחתימה שלי כמה אני שונא היסטוריה. אני שונא היסטוריה. אני שונא היסטוריה

כן, מבינה אותך טוב מאוד! ../images/Emo54.gif

צריך לעשות חתימה כולם ביחד (מי ששונא היסטוריה) ולכתוב "גם אני שונא היסטוריה" ונעשה אגודה!! סבבה? לא? טוב, אני מבינה. זה רעיון טיפשי. מצטערת. זאת התלהבות מהקטע של החתימות. זאת לא אשמתי! :)

וואו!!!! ../images/Emo54.gif

אני רואה שבאמת כולם חכמים פה...וזאת לא סתם הגזמה שלי :)

Charmed Gal

New member
כן, זו כן.../images/Emo3.gif../images/Emo56.gif|קר|../images/Emo185.gif

חכי שתשמעי את הציון שיהיה לי בבגרות בהיסטוריה... אז נדבר.

כן, משהו. ../images/Emo54.gif

אתה צודק, נדבר. נדבר על הציון הנמוך שלי והגבוה שלך.

SHEX

New member
אתם שונאים הסטוריה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif../images/Emo35.gif

אתם יודעים כמה אני חרשתי למתכונת המזדיינת הזאת? שבוע שלם או ישבתי בבית ולמדתי או שהיתי אצל דודה שלי שהיא מורה להסטוריה ולמדתי איתה! שבוע שלם לא עשיתי שום דבר חוץ מללמוד! ומה יצא לי מזה? 75!! פאקינג 75!! ועוד חשבתי שהלך לי טוב ואני הולך לקבל 90... מקצוע מכוער!!! אני שונא הסטוריה

Only me16

New member
מי כן אוהב את זה? ../images/Emo12.gif../images/Emo107.gif

ועוד יש כאלה שחשבו להרחיב....פחחח

SHEX

New member
נראה לי שלא הבנת...

הדגש פה הוא על אתם ולא על הסטוריה ההודעה מיועדת להמחיש כמה שאני שונא הסטוריה
מקווה שלא חשבתצ אפילו לרגע שאני אוהב הסטוריה או משהו....

Only me16

New member
חחח לא ממש לא...../images/Emo107.gif

הבנתי את זה כמו שהייתי אמור להבין..חח אמרתי שאני לא מ בין איך יש אנשים שבאמת חשבו להרחיב דבר כזה

SHEX

New member
ראסמי..

אני מכיר ילדה שפרשה מבצפר ולומדת לבד.. והיא החליטה להרחיב הסטוריה והיא החליטה יומיים לפני המגן שלה (היא בי"ב) להתחיל ללמוד - היא למדה 3 יחידות ביומיים! למדה את הכל מהתחלה התחלה... ונהנתה מזה
משוגעת!!! למה אנשים עושים את זה לעצמם?!?

מהההה??!?!?!?!?!?! ../images/Emo54.gif

בואנה, חתיכת משוגעת הילדה. (לא בדיוק ילדה...) מי לומד את כל החומר ביומיים?! ועוד של 3 יחידות?!!?! אם כבר יחידה אחת, כי זה בעצם מה שאני עשיתי בעצם למדתי את הכל. כי בעיקרון אני לא נמצאת חצי מהשיעורים או לא מקשיבה. רק ככה אולי איזה 5 שעורים סה"כ אני אשכרה עשיתי משו. אז אפשר להגיד שאני ממש למדתי את החומר מההתחלה...חוץ מהדברים השוליים האלה שחדרו לי למוח תוך כדי ציורים במחברת.

SHEX

New member
כן כן ילדה משוגעת...

ג'יין מטורפת - היא למדה את זה אשכרה ביומיים!!! חלקכם אולי מכירים אותה (מי שבנוער העובד...) היא בלהקה - זאת שעושה עוד יש מקום לחלומות גדולים... ואת שם מעבר לקשת...

ממ טוב. ../images/Emo54.gif

אין לי שמץ על מי אתה מדבר. אבל בכל זאת, מזתומרת פרשה מביצפר? כאילו מבריזה מהכל ולומדת בעצמה ואז הולכת לעשות את הבגרויות בביצפר, או אשכרה פרשה ועושה את הבגרויות בדרך כלשהי?

למעלה