צרו קשר מומלץ מדי פעם לטובת החדשים לשים צרו קשר חדש שם: מסנג'ר: אייסיקיו: מייל: סקייפ:
פ פסטיגליסט New member 13/10/07 #1 ../images/Emo56.gif צרו קשר../images/Emo70.gif מומלץ מדי פעם לטובת החדשים לשים צרו קשר חדש שם: מסנג'ר: אייסיקיו: מייל: סקייפ:
../images/Emo56.gif צרו קשר../images/Emo70.gif מומלץ מדי פעם לטובת החדשים לשים צרו קשר חדש שם: מסנג'ר: אייסיקיו: מייל: סקייפ:
פ פסטיגליסט New member 13/10/07 #2 ../images/Emo56.gif שם: אוֹרי מסנג'ר ומייל: [email protected] אייסיקיו: 234262574 סקייפ: ori9393
O ofer976 New member 13/10/07 #6 במסר... למה נראה לכם?!?! רוצים ת'מסנג'ר שלי שלכולם יהיה!! לי לא אכפת [email protected]
R Refreshing Menta New member 13/10/07 #7 ../images/Emo126.gif מה הקטע של כולם עם מסר?! יאללה! כאילו אתם השב"כ!!!!! שם: נטע דה מנטה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:נכנסת פעם בחודשיים, אז עזבו. מייל:צרו קשר במסן, או במסרים, עדיף אימייל זה ס(ת)ם. סקייפ:נההה!![נכנסת פעם ב4 חודשים ]
../images/Emo126.gif מה הקטע של כולם עם מסר?! יאללה! כאילו אתם השב"כ!!!!! שם: נטע דה מנטה מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:נכנסת פעם בחודשיים, אז עזבו. מייל:צרו קשר במסן, או במסרים, עדיף אימייל זה ס(ת)ם. סקייפ:נההה!![נכנסת פעם ב4 חודשים ]
ב בלינדה belinda New member 13/10/07 #8 במסר =) אני מסננת את האנשים שמוספיים אותי... למרות שתמיד אפשר להוסיף אותי בועידות
פ פסטיגליסט New member 13/10/07 #21 שששששששששששששששש היא בשבכ"סל ואני בשבק"ס איך אני מת עליהםםםםם סתם
H hagaymi26 New member 13/10/07 #9 קשר... שם: חגי מיכאלי מסנג'ר: אין אייסיקיו: 387888651 מייל: [email protected] סקייפ: אין
3 3yuval3 New member 13/10/07 #12 ../images/Emo184.gif הנה ../images/Emo6.gif שם: יובל משה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: נכנס פעם בחצי שנה. [פעמיים בשנה. יאי] מייל: לא נמצא בו הרבה בכלל.. [email protected] סקייפ: היה, כבר לא.
../images/Emo184.gif הנה ../images/Emo6.gif שם: יובל משה מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: נכנס פעם בחצי שנה. [פעמיים בשנה. יאי] מייל: לא נמצא בו הרבה בכלל.. [email protected] סקייפ: היה, כבר לא.
S slee4 New member 13/10/07 #13 שלי=) שם:ש[א]רון מסנג'ר:[email protected] אייסיקיו:--- מייל:[email protected] סקייפ:---
D dbshachar New member 13/10/07 #15 לכובע שלי 3 פינות שם: שחר מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. מייל: [email protected] סקייפ: אין.
לכובע שלי 3 פינות שם: שחר מסנג'ר: [email protected] אייסיקיו: אין. מייל: [email protected] סקייפ: אין.