סטז'רים

ravit0178

New member
מחפשת סטאז' לאימון ללא תשלום

שלום רב, שמעתי רבות על אימון אישי. הייתי שמחה לנסות לעבור תהליך שכזה. אם יש ביניכם מישהו שמעוניין להעביר אימון אישי ללא תשלום (כסטאז'ר) - אני אשמח מאוד להיות המתאמנת שלו. בברכה, רוית

ענבל כהן חמו

מאמנת אישית בכירה ומדריכת מאמנים מוסמכת
מנהל
../images/Emo56.gif סטז'רים ../images/Emo33.gif

חיפוש מתאמנים לסטז' או חיפוש מאמן בסטז' אפשר לשרשר לכאן. פניות - במסרים בלבד בבקשה.

מאמנת נמרצת במיוחד.

היי לכולכם, תודה לך, ענבל, שפתחת את השירשור הזה
ובכן, אני מאמנת בשלב הסטאג' ואשמח לאמן מי מכם שמרגיש צורך באימון.
אימון הוא תהליך עצום ומדהים ולכן אני לא מאמנת בחינם, אבל לצורך הסטאג' המחיר נמוך באופן משמעותי. ובקצרה, מי שרוצה לברר לגבי אימון או סתם לשאול שאלות בנושא יכול לפנות אלי במסר
שיהיה לכם יום נהדר

מסע מרתק../images/Emo167.gif

האם את/ה מוכנים לצאת למסע מרתק? אם התשובה היא כן, תרשה/י לי להצטרף אלייך כשותפה תומכת, מעצימה, שמאמינה ביכולות, בחוזקות, ובעוצמות שלך להגיע לקו המטרה בהצלחה, ועם כלים שרכשת להצלחה בחיים. מאמנת אדלריינית, בשלב הסטאז'-התהליך בעלות כספית סימלית. ניתן ליצור קשר בתיבת המסרים. מצפה כבר לצאת לדרך......

האזרח צ

New member
אימון ללא תשלום

אני נמצא בתהליך לימודי מתקדם ומשמש כסטאז'ר , מוכן לאמן ללא תשלום , ממוקם באזור השרון יום טוב

eo1

New member
אימון כסטאג'

היי רוית, הייתי רוצה להציע את עצמי כמאמנת מתלמדת, אני מאמינה שהתהליך יכול להיות מעניין עבור שתינו במידה שווה. אני נמצאת באיזור השרון אולם יש אפשרות לבצע אימון טלפוני אם זה נוח יותר. אשמח אם תחזרי אליי לכתובת אימייל [email protected] ומשם נוכל להמשיך. שבוע נפלא אתי

האזרח צ

New member
אימון ללא תשלום

כסטאז'ר אני מוכן לאמן אותך - ניתן להיפגש בתל אביב

למעלה