מצלצל

../images/Emo56.gif מצלצל

"אפשר להיפגש?" הוא שואל. "התגעגעתי". הקול הזה. כל גופי מגיב. צמרמורת בגבי, בירכיי נחלשות והלב... "מתי ואיפה?" אני שואלת והוא צוחק, מאושר. הצחוק שלו. אלוהים אדירים. הצחוק הזה מדליק את האש שבגופי. "ניפגש בחיפה. אחכה לך ביציאה מתחנת הרכבת. מחר." יום חופש מהעבודה, ברורים על מועדי הרכבות ת"א חיפה ובחזרה ואני מוכנה. בלילה לא עצמתי עין. שש שנים לא התראנו. מדברים פעמיים בשנה בטלפון ומתגעגעים עד כאב. אהבה כזו היא מתנה של פעם בחיים. רק שהחיים התאכזרו לשנינו. אהבה בילתי אפשרית, עוד ליפני שהתחילה. בצבא. אהבה ממבט ראשון. לשנינו. בסבלנות אין קץ ובשליטה מדהימה על גופו ובגופי למדתי להנות מסקס. לא בקלות התמסרתי. כנערה עברתי ניסיון לאונס. והוא הצליח לנפץ את הפחד והסלידה שהיו בי לסקס. כל מי שניכנס לחיי אחריו לא השפיע על חיי ועל גופי כמו שהוא השפיע. רק המחשבה על שנינו יחד גורמת לרטיבות בין רגליי. נשיקה אחת שלו ואין שום סיכוי שאמשיך לעמוד על רגליי. במגפיים אופנתיים חצאית א סימטרית ארוכה וחולצה מחוייטת נסעתי לפגוש את אהובי. הנסיעה ברכבת עברה בציפיה הולכת וגוברת. איך הוא ניראה היום? איך יגיב כשיראה אותי? הארכתי מאוד את שערי שעם השנים נוספו לו גם כמה שערות לבנות, והוספתי מעט משקל לגופי. האם הכימיה שהיתה ביניו נישארה? ביציאה מתחנת הרכבת, עומדת, מסתכלת סביב ו.... לא רואה אותו. הסתובבתי להיכנס שוב לתחנת הרכבת והתנגשתי בחזה גברי ארוז בחולצת טי. ידיו עוטפות אותי שלא אמעד. מילמלתי מילת התנצלות והרמתי את ראשי הישר לפניו של אהובי. לא יודעת כמה זמן עמדנו כך. אני בין זרועותיו מביטים זה בזו. קפואים. תנועת האנשים מסביבינו העירה אותנו. "בואי" ידי בידו צועדים לעבר הרכבת התחתית. הפה שלי יבש. ידי קפאה לה בתוך ידו. כמו רובוט אני צועדת. המומה. פרט לכמה שערות לבנות בשערו השחור, הוא לא השתנה כלל. המגע של ידו האוחזת בידי העביר מצרמורת לכל אורך גבי. בתוך הכרמלית הוא מתיישב מולי רוכן קדימה. קרוב אלי. "את מתחרטת שבאת." הוא לא שואל. הוא יודע. "כן.התרגלתי לחיות עם הכאב שבחסרונך לצידי. הפגישה הזו תחזיר אותי לעבר." ידו נשלחת לעבר פניי. מבטים מצטלבים. " לא יכולתי יותר. נימאס לי לדמיין אותך לצידי במיטה בזמן שאני עם אישתי. נימאס לי להתאפק שלא לקרוא בשמך. אני רוצה אותך ולא בדמיון שלי. אותך". הרגשתי איך דימעה הולכת ומתהווה בעיני. הוא תאר את מה שעובר עלי בחברת בעלי. "את כל כך יפה. שינית את האיפור והשער שלך." קולו מצטרד. ידו נוגעת בשערי, נוגע, לא נוגע באוזני. גופי רוטט. אוזני בוערת. הוא התיישב לצידי. ידו על כתפי, מצמיד את אוזני לחזה שלו. ליבו דופק במהירות. מתרגש. הוא מרגיש ברעד החולף בגופי יודע שלא מקור, אני רועדת. שפתיו נוגעות במצחי לנשיקות קטנות, שואף לקירבו את ריח השמפו שלי. הרכבת נעצרת ואנו יורדים. הוא מוביל אותי לתוך גן האם. יד ביד בין השבילים, מוקפים צימחיה ירוקה וגבוהה. על ספסל מבודד מעיניים סקרניות אנו מתישבים. "תירגעי. לא אגע בך אם לא תירצי". זו בדיוק הבעיה. אני רוצה. כל כך רוצה. החיוך הקטן בזוית הפה שלי שבר את הקרח. תוך שניה, הינו חבוקים. מחוברים בנשיקה סוערת. שיניו נושכות את שפתיי, לשונו חוקרת את פי. נשימתו כבדה. טעמו המתוק של אהובי, נשיקתו הסוערת וידיו החופרות השערי הטריפו את חושיי. הוא עוצר. עיניו שואלות את עיניי. מחייך באושר כשראה את תגובתי לנשיקה. אני מצמידה את שפתיי לשפתיו. נושקת לשפתו התחתונה. אוחזת אותה בין שיניי. מחדירה את לשוני לתוך פיו. לשונותינו פוצחות בריקוד סוער. כפות ידי כל עורפו, גולשות לכתפיו ונעצרות על חזהו. הוא מתנשף. "טוב יותר מכל דימיון או חלום" הוא ממלמל לתוך פי. אוחז במותני. "בואי. תעמדי מולי" אני מתבוננת סביב. רק צימחיה סביבינו. נעמדת בין בירכיו המפוסקות, עיניו בגובה החזה שלי. כפתורי חולצתי ניפרמים אחד אחד. עיניו על שדיי הכלואים בחזיה שחורה. "את לובשת חזיה. החזה שלך גדל" הוא מחייך ואני מסמיקה. בצבא לבשתי גופיות קטנות. במקום חזיה. כפות ידיו לופטות את שדיי. נהנה מהחידוש בגופי. ידיו משחררות את הסוגר הקידמי משחררות את שדיי מכילאן. משימתו נעצרת. עיניו חוקרות. מרוצה מהשינוי הוא מלטף את שדיי, צובט אל הפטמות. ראשי ניזרק אחורנית. נאנקת. אוחזת בכתפיו ציפורני שוקעות בבשרו. ידיו יורדות למותני. מפנות מקום לפיו. קצה לשונו מרקדת סביב הפיטמה. המשך יבוא

bugbuster

New member
../images/Emo141.gif שלום מלכת שבע ווברוכה

הבאה.
כתבתי לני כן שמישתדל לא לקטוטע שירשור, אלא שצריך גם לברך. כתיבה יפה. טעונה.

תודה על קבלת פנים חמה

גם כאן וגם במסרים. מצאתי מקום בוא מרגישה נהדר. מתנצלת שהפסקתי בשלב החימום. פשוט... בעלי הקדים לחזור הביתה חחחחח

המשך....

האויר הקריר ולשונו החמה - אני נאנקת. ידיו מטיילות על גבי יורדות לעבר הישבן. מעל לחצאית. חוששת מתגובתו לשינוי שגבר גופי, מסתכלת בפניו, בוחנת. פיו נפתח מעט. עיניו משדרות הפתעה. "את? חוטיני?" פניו ההמומים הצחיקו אותי. עיניו בוחנות את שדיי הרוטטים מצחוקי. אצבעותיו מלטפות את ישבניי. חופרות בבשרי. " סוף סוף יש לי טוסיק לתפוס". חיוכו קורן אושר. "היית יותר מידי רזה. עכשיו יש לך גוף של אישה." הקול שלו צרוד מתשוקה. עיניו סורקות כל מ"מ לאורך גופי. המבט שלו מביך אותי ומגרה אותי. הוא מושך אותי אליו. לחי דוקרנית על החזה שלי,על הפטמה, מחבק. אילו ידע איזה עונג חלף בגופי.... ידי עוטפות את עורפו, מנשקת את ראשו. " רוצה להרגיש אותך. לטעום אותך, להריח אותך." הוא מתנשף. "לא יכול להוריד את הידיים שלי. גם לא רוצה. את מוכנה?" תמיד שאל אותי אם אני מעוניינת להמשיך. גופי כבר שידר את רצונו. הוא רוצה אישור נוסף. ממוחי וליבי. "שלא תעז להפסיק" קולי זר לי. עמוק, גרוני. מתיישבת על הירך שלו. מנשקת את שפתו התחתונה. את הגומה בסנטר הדוקרני, לאורך הלסת עד לתנוך אוזנו. לשוני מטיילת סביב האוזן באיטיות.הוא זז. גונח. ידו האחת על גבי והשניה בחזה שלי. לשה. צובטת, מענגת. גרוני מפיק קולות של עונג היישר לתוך אוזנו. אחרי ידיו מגיעות שפתיו. יונקות, מוצצות את שתי הפיטמות הקשות מתשוקה אני גונחת והוא צוחק. "ששששש, אם תרעישי יהיה לנו קהל" שפתיו שוב ניצמדות לפיטמה. נושך קלות.- הצילו - איך אפשר להיתאפק? נושכת את שפתיי, לבל אצעק את תשוקתי השמימה. ידיו על מותניי מכוונות אותי לשוב ולעמוד בין בירכיו. ידיו גולשות מטה, לשולי החצאית.מלטפות את רגליי בדרכן מעלה. אני מביטה סביב. אין נפש חיה. ידיו מלטפות את הישבן שלי. מכניס אצבע מתחת לחוט שבין שני חלקיו. מטייל לאורכו. אצבעותיו לומדות את גופי. עיניו נעצמות. חורט כל מגע בזיכרונו. עצבעותיו אוחזות בחוטיני. מושכות אותו מטה.נוגע לא נוגע ברגליי. מגעו שורף את עורי. צמרמורת אוחזת בי. מתמכת בכתפו, אני יוצאת מהחוטיני. עיניו מתמקדות בו. החיוך שלו חשוד בעייני. "תמיד אהבת שחור. וזה נישאר אצלי" החוטיני השחור שלי נעלם בתוך הכיס של מכנסי הג'ינס שלו. אם ידיו לא היו מטיילות שוב על רגלי,מפסקות אותן,מתחת לחצאית, הייתי דורשת אותם בחזרה. אבל מי מסוגל לחשוב או לדבר כשהידיים האלו מלטפות את פנים הירכיים שלי. עולות באיטיות מרגיזה לכיוון מפסעתי הבוערת. בירכיי כושלות.אני אוחזת בכתפיו. ידו מגלה את הרטיבות הניגרת ממני, אצבע אחת בתוכי. מבטינו מצטלבים. "את חלקה לגמרי" קולו מעט גבוהה. מופתע. "ששש. לא כולם צריכים לדעת". אצבע נוספת הוא מכניס לתוכי. מניע אותן בכיפופים קטנים עמוק בתוכי. אני גונחת . נושכת את שפתיי. זורקת את ראשי לאחור.עוצמת עיינים. האגודל שלו מחפשת ומוצאת את הדגדגן שלי. אני מתמסרת לאצבעותיו הנעות עמוק בתוכי, על נקודת הג'י, האגודל על הדגדגן, משפשפת אותו במרץ. הוא לא מרפה גם כשגופי מתכווץ סביב אצבעותיו.רועד בהתפרצויות של עונג. גל ועוד גל ועוד גל של שכרון חושים. עיניו נעוצות בפנים שלי. הנאתו היא לראות אותי ברגעים אלו. אצבעותיו חומקות החוצה. נעות לעבר פיו.לשונו מלקקת את אצבעותיו. עכשיו אני מופתעת. " אני רוצה לטעום אותך. לגרות אותך בלשוני." לשונו שוב טועמת את תשוקתי מאצבעותיו. "אבל התנאים לא מאפשרים לי דרך אחרת." " אבל אני יכולה לטעום אותך. תנאי השטח האלה, מתאימים לי." מצמידה את פי לפיו בנשיקה סוערת. ידי נכנסות מתחת לחולצתו, מלטפות את ביטנו, צלעותיו וחזהו. אני מתישבת על בירכי. בין רגליו. אצבעותי צובטות את הפטמות שלו. הן מתקשות למגע אצבעותיי. ראותיו מתמלאות האויר. אוחזת בחולצתו, מעלה אותה מעלה. פי נצמד לפיטמה רגישה. יונקת אותו בחוזקה ומשחררת מרפרפת עליה בלשוני ונושפת עליה ושוב מוצצת אותה בחוזקה. קולות העונג שלו מעודדים אותי להמשיך. אני עוברת לפיטמה השניה ומוצצת גם אותה. ידי חסרת מנוחה. פורמת את הכפתורים בחזית מכנסיו.נוגעת בהר שנוצר במיוחד לכבודי. נשיקות לחות אני מפזרת על ביטנו וזו רוטטת, רועדת, פנימה והחוצה. הוא מתרוממם מעט. משחרר את האחיזה של מכנסיו בישבנו. נשיקה חזקה ולחה לחיבור של ביטנו עם מפסעתו והוא גונח. אני מרימה את תחתוניו ומגלה את שרביט הקסם עומד זקוף וגאה. שוב אני בודקת את סביבתינו ושזו מתגלה כשלנו בלבד, אני מכניסה אותו עמוק לתוך גרוני. שפתיים הדוקות, לשון מגרה, אני יונקת אותו ומושכת החוצה. אהובי מוציא אוויר בשריקה. אשכיו העדינים בכף ידי.מלטפת אותן באצבעותיי. השרביט עמוק בתוך גרוני פולט טיפות ראשונות של תשוקה בוערת. "די. בואי אליי. שרפת לי את כל התאים במוח" אני נעמדת מולו. שפתיי נפוחות מהמציצה שהענקתי לו. הוא סוגר את בירכיו ואני רוכבת עליו בפיסוק. החצאית מסתירה את החיבור בינינו. רק חולצתי הפתוחה ושדיי החשופים מעידים על המתרחש. המשך יבוא

ferdinand

New member
זהו!

שק שינה ותרמיל - עובר לגור בגן-האם, למקרה של פגישה מחודשת בינכם!!! א ת נ פ ל א ה ! ! !

לא אוהבת לכתוב בהמשכים אבל

דבר מביך הוא שבעלי נעמד בפתח החדר. מציץ לתוך המחשב,מתעקש לקרוא את שכתבתי.סרבתי, משכתי, התעקשתי, התחננתי והוא חזר לישון. אוף.... איזה לחץ. הוא הניח לי רק אחרי ששכנעתי אותו שהסיפור הוא פנטזיה משוטפת לשניינו. (יותר נכון שלו. להוסיף אישה לאקט שלנו. שתפנק אותי. אני לא כל כך מתלהבת מהרעיון שכן אני מעריצה של הגוף הגברי) כך "שאולצתי" לכתוב פנטזיה שאינה שלי.

המשך

הוא סוגר את בירכיו ואני רוכבת עליו בפיסוק. החצאית מסתירה את החיבור בינינו. רק חולצתי הפתוחה ושדיי החשופים מעידים על המתרחש. ידו נישלחת אל בין רגליי, מכוון עצמו לתוכי. בשל גובהי (150 ס"מ) הבאר אינה עמוקה. אני מתיישבת עליו באיטיות. כיפתו נוגעת בצוור הרחם. כאב מהול בעונג. ידיי התהדקות על עורפו, מתמכרת לגופו הנעוץ בגופי. הרכיבה עליו מטריפה את חושיי. אני נעה עליו כמטורפת. ידיו חופרות בישבני. שמי נפלט מבין שפתיו פעם אחר פעם. קולו הרועד מצמרר את גופי. עיניו פקוחות. מביט בעייני, בשפתיי.שיניו ננעצות בשפתו התחתונה. מראה האקסטסה על פניו מטריף אותי. אני מצמדת אליו לנשיקה עמוקה. זעקת העונג שלי נעלמת בין שפתיו. בנשימה עצורה הוא הודף עצמו עמוק לתוך גופי. ידיו מניעות את האגן שלי אחורה וקדימה עם הדיפותיו לתוכי. חיכוך הדגדגן והלחץ שבתוכי מעלה אותי באש. פעם אחר פעם גופי רוטט סביבו. ביטני רועדת ונשימתי נעצרה. תשוקתו מתפרצת בתוכי נמהלת ברטיבות של גופי הבוער. אני קורסת על חזהו של אהובי. זקוקה בדחיפות לבלון של חמצן. ליבו דוהר בקצב מהיר. נשימתו ... כמו שלי. חבוקים. עדין מחוברים. עד להתאוששות. "ונוס. ונוס שלי."הוא לוחש באוזני.

למעלה