ישראלים באוסטריה הי אני גרה ב VORARLBERG באוסטריה האים משהו מכיר ישראלים שגרים פה\שם????
I issu New member 10/2/03 #1 ../images/Emo56.gif ישראלים באוסטריה הי אני גרה ב VORARLBERG באוסטריה האים משהו מכיר ישראלים שגרים פה\שם????
../images/Emo56.gif ישראלים באוסטריה הי אני גרה ב VORARLBERG באוסטריה האים משהו מכיר ישראלים שגרים פה\שם????
ח חלב מוקצף New member 10/2/03 #2 אוסטרים לקבלה! לדעתי יש פה מישהו, אבל אני ממש לא זוכרת מי... ספארקי - יש אפשרות ליצור רשימת "כתובות" של הדיירים?
אוסטרים לקבלה! לדעתי יש פה מישהו, אבל אני ממש לא זוכרת מי... ספארקי - יש אפשרות ליצור רשימת "כתובות" של הדיירים?
S Sparker New member 10/2/03 #3 אפשר בהחלט להכין משהו שכזה... בליקסי ואני עדיין עובדים על כמה שיפורים... בכל מקרה, נצא עם מאגרים למיניהם ושרשור היכרות בקרוב... אגב, רק עכשיו שמתי לב או שנוספה אפשרות הוספת הודעה למשתמשי מק??
אפשר בהחלט להכין משהו שכזה... בליקסי ואני עדיין עובדים על כמה שיפורים... בכל מקרה, נצא עם מאגרים למיניהם ושרשור היכרות בקרוב... אגב, רק עכשיו שמתי לב או שנוספה אפשרות הוספת הודעה למשתמשי מק??
B blixgirl New member 10/2/03 #5 היי../images/Emo140.gif רוני או roniboom נמצאת באוסטריה... ברוכה הבאה לפורום אני מקווה שרוני תגיב בהקדם
היי../images/Emo140.gif רוני או roniboom נמצאת באוסטריה... ברוכה הבאה לפורום אני מקווה שרוני תגיב בהקדם