טלפון נייד

../images/Emo56.gif טלפון נייד ../images/Emo56.gif

אז...- טלפונים ניידים איזה יש לכם? איזה היה לכם?
מאיזה פלאפון שהיה לכם הייתם הכי מרוצים? איזה פלאפון אתם רוצים לקנות? ולמה אתם מהססים?

רiעה צxן

New member
אני התחלתי עם

3100 אח"כ מישהו הביא לי 6070. אחרי שנה בערך קניתי 6300. לא מזמן עשיתי מסלול בפלאפון ויש לי עכשיו 3120. מכשיר דפוק. הכי הייתי מרוצה מה 6300. הוא מכשיר מהיר יחסית ויש לו עיצוב יפה כמו שאני אוהב :) איזה מכשיר הייתי רוצה לקנות? אממ הייתי הולך על ה 5800 אבל הבנתי שהסימים של פלאפון לא נתמכים בכל מכשיר...

רiעה צxן

New member
כן אה...

ה 3100 היה אחלה מכשיר... ה 6300 הוא גם נוקיה. אני קונה- ותמיד היה לי רק נוקיה...

חח הם שלמו

רק כשהייתי על טוקמן מאז שאני על קו פתוח הם יודעים מה יקרה אחרת אז אחותי התנדבה להיות הרוטשילד שלי....

זה קורה

רק כשיש 2 אחיות חמודות חמודות מעלייך ואחות חמודה לא פחות מתחתי יש לה יותר כסף ממני

taldrora1

New member
NOKIA E72 הכי טוב!!!!!!!

הכי נוח, תוך כדי נהיגה! מסוכן כן אבל בכל זאת יותר נוח מכולם! לא ט'צ מעצבן ! הכי מגעיל שהיה לי סמסונג אומניה הכי זבל שבזבלים לא נשכח לעולם!!!

פונים.....

אינלי משו מיוחד אבל הוא בהחלט עושה את עבודתו...... Nokia 6300 היו לי מלא פונים אני מחליפה מספרים ומכשירים כמו נעליים.... הייתי הכי מרוצה מפון שאני לא זוכרת את שמו רק שהוא היה של nokia הייתי רוצה N 97 אבל אני חיה על ההורים אז.......

למעלה