אתם קולטים???!!!

../images/Emo56.gif אתם קולטים???!!!

צביקה שחורי - סמנכ"ל מחקר ומיזמים טכנולוגיים של סלקום- יתארח היום ב-17:00 בפורום סלולארי ויענה לשאלותיכם בכל הקשור לסלקום ולעתיד בתחום התשתית הסלולארית של סלקום ובכלל... אתם מוזמנים כבר עכשיו להשאיר שאלותיכם בפורום. קיץ של בילויים בתפוז אנשים

e-magine

New member
הודעה מינהלית לגולשים חדשים ../images/Emo178.gif

אנא שימו לב לכללי הפורום ולנושאיו, תעשו לי טובה ותפסיקו עם ההודעות על עבודה מהבית או מהאוהל, על עשיית מיליונים ממשחקי פירמידה, על קניות למיניהן ועל האתר שבניתם ושאנחנו חייבים להיכנס בו כי הוא לדעתכם הכי טוב, כי אנחנו ממש לא חייבים לכם כלום ואנחנו דווקא נורא אוהבים אתרים גרועים ולא שווים. גם את כל השאלות הטכניות אל תרשמו כאן, אנחנו לא תמיכה טכנית, ולא מוסך.

שלום, אימג'ין

נכון שאנחנו לא אוהבים הצפות, ולכן הן נמחקות נכון שאנחנו לא אוהבים דברים שכלל לא רלוונטיים לפורום שנכתבו על ידי אנשים שלא חברי פורום, ולכן הם בדרך כלל נמחקים. אתה לא מוחק הודעות בנושא תמיכה טכנית. אתה פשוט אומר זה לא המקום. אז אם אתה לא מוחק, ולא ממש עוזר שאומרים "לא פה!" (בכלל לא), אז אולי הדרך היא להתעלם? כמו שהיינו עושים אם זה היה מקרה של הצפה ולא היה לנו את מנגנון המחיקה. מה דעתך?

e-magine

New member
הי חוט

"הנחת העבודה שלי" היא שמי שמציף בפרסומות ובפירמידות, יודע שזה אסור, ומפר את הכללים ברגל גסה, ואילו מי שמחפש תמיכה טכנית, מגיע לפורום מתוך טעות ולא מתוך התעלמות מהכללים. הרי מי שיש לו בעיה טכנית, רוצה תשובה כמה שיותר מהר ולא מחפש לעצמו צרות ונזיפות. אם אמחק לו, הוא אולי אפילו לא יידע למה, לכן, גם אם אני מוחק את זה, אני לא עושה את זה מייד, אלא נותן לו שהות לראות את התשובה. לפני כמה ימים באה לכאן מישהי וביקשה תרומה לחולי סרטן. החלטתי לתת לה "להנות מהספק" והשארתי את ההודעה כמה ימים. כאשר חזרתי, ראיתי שברוב חוצפתה, חזרה והדביקה עוד שתי הודעות ראשיות עם כל מיני בקשות, ובהמשך הגיבה לעצמה על ההודעה הראשונה, תוך שהיא נוזפת בגולשים על כך שלא מגיבים לה. זה כבר הביא לחסימה מיידית. אגב, בלתי אפשרי מבחינה חוקית לנהל פורום ללא מנגנון מחיקה.

בגלל זה אמרתי

הצפות וכאלה- למחוק תמיכה טכנית- להתעלם. הרי כשיחזרו אולי , במקרה, גם יביטו במעלה הפורום.

סרפד

New member
לקרציות עם ה"כסף קל"!

בחייכם, אתם מתעסקים פה עם אנשי אינטרנט כבדים שראו כבר הכל, אין לכם שום סיכוי, חבל על הדקה מאמץ שאתם משקיעים בפרסום ההודעות שלכם בפורום הזה, אף אחד לא פותח אותן אפילו, שלא לדבר על לטרוח לקרוא. תעשו טובה לעצמכם ותעזבו אותנו בשקט! אתם מתחילים לעצבן ברצינות וגם אנחנו יודעים להיות בריונים בדרכנו. .

סרפד

New member
מספיק לקרוא את הכותרת שלה

כדי לדעת במה מדובר. אחרי שנתקלים במאות הודעות כאלה. והשרשור התחיל למעשה מההודעה של אימג'ין שאותה כן קראתי. התופעה הזו אולי כן ראויה לשרשור כי צריך לחפש איזו דרך להתמודד איתם. חוץ מזה, בזמן האחרון יצא לי לבקר בפורום בכל מיני שעות, אז אני מבינה למה אימג'ין כל כך מזיע. כל אחד מפרסם פה מה שמתחשק לו בלי שום התחשבות בכללי הפורום והגנן צריך לטרוח ולנכש ולנכש ולנכש עשבים שוטים שלא מפסיקים לצמוח, אחרת חצי מהפורום יהיה הודעות כאלה וכולנו נסתלק. אגב, אימג'ין, אם אתה קורא את זה - אם אני עונה להודעה כזו אתה צריך למחוק כל הודעה בנפרד או שאתה מוחק את השרשור כולו בבת אחת? אני מניחה שבתפוז אפשר למחוק את כל השרשור, אבל ליתר בטחון, אני לא רוצה להוסיף לך עבודה אם אני עונה. .

e-magine

New member
אין לי בעיה

מקסימום יקח לי עוד שתי שניות, כעיקרון אני יכול למחוק שרשור בלחיצה אחת, אבל לפעמים אני גם חוסם. כדי לחסום אני צריך קודם כל למחוק את מה שתלוי על ההודעה של המועמד לחסימה, אחרי זה לעשות לאותה הודעה, פעולה של מחיקה וחסימה, ואחרי זה לכתו באיזה חלון הסבר קצר לסיבת החסימה. בדרך כלל אני לא משקיע בהסבר יותר מידי ומסתפק במילה אחת, כגון "פירמידה" "הצפה", "פרסומת מסחרית" וכ"ד. מה שאין לי יכולת תכנית לעשות זה למחוק שורש ולהשאיר בעביר ענפים של שרשור. ברגע שמוחקים את השורש, הכל נמחק.

סרפד

New member
איזו טרחה

ואת הקרציות גם אי אפשר לחסום באמת כי הם יחזרו בשם משתמש אחר. אני באמת שוקלת לתקוף אותם. הם רק צריכים להרגיז אותי מספיק בשביל להפוך את זה לאובססיה. אני יודעת מה אני מסוגלת להשיג כשדברים הופכים אצלי לאובססיה. ויש לי הרבה זמן פנוי... .

סרפד

New member
את הקרציה זה לא יצחיק!

אם אני אתעצבן מספיק בשביל לעבוד קשה ולהגיע למחשב שלו. יש דרכים לעשות את זה, ולא צריך אפילו את כתובת ה- IP שלו. שיהיו חכמים ולא יתעסקו עם אנשים שיש להם שנים באינטרנט כי הם עלולים להתקל בהאקרים. אני לא מתכוונת לסתם אנשים שמפרסמים את האתר שלהם או משהו תמים, אבל פירמידות זה הרסני ובמדינות שמודעות לזה זה גם לא חוקי. ומגיע להם לסבול. .

למעלה