A American Girl New member 27/9/03 #41 כל השירשור הזה.... מוקדש לבנות בפורום.... שמשתתפות ומנסות לעורר אותו כל פעם מחדש.... לאב יו אול!
ד דניאל בת16 New member 28/9/03 #80 אוקיי אז לקח לי קצת זמן...אבל... כל הכבוד על היוזמה התמונות נהדרות ויש גם כמה שאפילו לא ראיתי קודם. המשיכו כך
אוקיי אז לקח לי קצת זמן...אבל... כל הכבוד על היוזמה התמונות נהדרות ויש גם כמה שאפילו לא ראיתי קודם. המשיכו כך
P Padme Amidala New member 28/9/03 #78 בנווווווווווות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה מתוקות שתיכן!!! כמה השקעה!!! אני בדיוק חזרתי הבייתה, כל הכבוד לשתיכן!!! התמונות ממש ממש יפות!! תודה!! מה אני אגיד לכן, הכנסתן אותי למצב רוח של שירשור תמונות. הבטחתי שאני אעה שירשור תמונות לפרחים בעליית הגג, עוד מעט אני פותחת שרשור ושמה תמונות!!
בנווווווווווות../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif איזה מתוקות שתיכן!!! כמה השקעה!!! אני בדיוק חזרתי הבייתה, כל הכבוד לשתיכן!!! התמונות ממש ממש יפות!! תודה!! מה אני אגיד לכן, הכנסתן אותי למצב רוח של שירשור תמונות. הבטחתי שאני אעה שירשור תמונות לפרחים בעליית הגג, עוד מעט אני פותחת שרשור ושמה תמונות!!
A American Girl New member 28/9/03 #79 נעמונת../images/Emo70.gif ידעתי שאת תגיבי.... כי באמת עבדנו על זה קשה אני חרשתי את האינטרנט כדי למצוא תמונות שלא היו פה בפורום.... כן אני יודעת שמתי חלק שהיו כבר כי פשוט היה לי מצב רוח של לשרשר לא היו לי עוד תמונות אז תודה הגבת.....
נעמונת../images/Emo70.gif ידעתי שאת תגיבי.... כי באמת עבדנו על זה קשה אני חרשתי את האינטרנט כדי למצוא תמונות שלא היו פה בפורום.... כן אני יודעת שמתי חלק שהיו כבר כי פשוט היה לי מצב רוח של לשרשר לא היו לי עוד תמונות אז תודה הגבת.....