News

slide2129

New member
../images/Emo55.gifNews../images/Emo55.gif

ערוץ 3 ישדר את העונה החמישית של מכושפות מיד אחרי העונה הרביעית!

slide2129

New member
הוכחות?

זה לפי לוח המשדרים של חודש מרץ של ערוץ ערוץ 3. בנוסף למכושפות ישדרו גם את מפגשים מהסוג האישי, סמוואיל, חברים ועוד. מכיוון שמדובר בחודש מרץ, ואוקטובר תגיע העונה הרביעית, אז זאת אומרת - עונה אחרי עונה.

charmedman

New member
יש!!!!! עונה חמישית אחרי רביעית ואנ

י חושב שהיטו צריכים הפסקה בין עונה שלוש לבין ארבע כי החליפו שחקנית

Adrienne

New member
תחשוב שנית, מה קשור על החלפת

שחקניות להשהיית שידורי הסדרה? מאיפה הבאת את זה? זה חלק מהסדרה, אף שחקן לא מת באמצע הצילומים או משהו ובגלל זה החליפו אותו, אין שום סיבה שהקונצים של שאנן ישפיעו על שידורי הסדרה בישראל! וזה ממש לא נראה לי שעונה 5 אחרי 4. בולשיט!

Charmed Gal

New member
אני....../images/Emo56.gif

גם לא חושב שזה נכון אבל אל תקטלו את זה, זה ייתכן... תחשבו שבארצות הברית תתחיל החמישית אצלנו תתחיל הרביעית כך שעד שתיגמר אצלנו הרביעית בארצות הברית כבר כמעט תתחיל השישית בארצות הברית ואז אצלנו יכולה להתחיל החמישית ישר אחרי הרביעית... כמו שאמרתי לא נראה לי אבל ייתכן..

Adrienne

New member
אז לא.

אנחנו נתחיל לראות את הרביעית באמצע שידורי החמישית. ואת החמישית אנחנו אמורים לראות באמצע שידורי השישית שכנראה תשודר בספטמבר של השנה הבאה

תגידו,כבר יש חוזה לעונה שישית?../images/Emo42.gif

כאילו, זה כבר חתום שתהיה עונה שישית? תענו! זה נורא חשוב!!!

Adrienne

New member
זה גם לא אומר שלא יבואו עונות אחרי

זה, הסדרה תופסק לפני רק אם רשת הWB תחליט שהיא מבטלת את הסדרה.

Kamila again

New member
...................................

כן?*_*.....:p אל תישלו אותי למה עשיתי פרצוף מוציא לשון... |אני ילדה עם בעיות!!! (לפחות ככה יעל אומרת לי כל הזמן.. ואמת אני לא מתווכחת, האמת היא לא יכולה לדבר היא לא יותר נורמאלית ממני...:) חחח!!!|

למעלה