Never Again

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifלגבי התרגום של השיר.. ../images/Emo3.gif

חברי המלומד
, אמר לי.. שזה לא "לעולם לא שוב, האם אתאהב בך?" אלא... "לעולם לא אשמע אותך שוב, לעולם לא אתגעגע אליך שוב לעולם לא אפול לידיך שוב לעולם לעולם לא אנשק אותך שוב..." וכו'... אז ככה זה אפילו יפה יותר

ICדרוש

New member
../images/Emo80.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

ואוו!! ניסיתי להדליק את המחשב חצי שעה בערך, כי כל פעם הוא התחרפן מחדש, בסוף נכנסתי ליוטיוב {כי להוריד דברים המחשב לא יכול
...} ושמעתי את השיר
. תקשיבו, זה מהמם! מדהים! כל כך אהבתי
, התחלה פשוט מעולה לאלבום השלישי! השיר הזה נכנס מידית לMP3 ומשם לחרישה אינסופית! אהבתי כל כך, קלי אכן הביאה אותה בגדול!!! אני כבר מתה שזה יהיה לא רמיקס, זה נראה לי יהיה חתיכת שיר, כי הרמיקס קצת עולה לי על העצבים
, לא הבנתי את הקטע
, קֹדם יש רמיקס ואחר כך השיר? מוזר
... טוב, שיר מעולה, פשוט אין לי מילים {נוספות
, כי אם לא היו לי מילים לא הייתי מביאה אותה בחפירה
}. ולסיכום:
אה, ד"א, סתם משהו מפגר שנתקלתי בו בדרך שאתם חייבים לראות!
{אור, פוקימון!!!} http://www.youtube.com/watch?v=0XxI-hvPRRA אני הולכת לחרוש את הפורום, ברשותכם.

otollo

New member
../images/Emo174.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

איזה טמבל יואו XD. שמח שאהבת

Ms Clarkson

New member
זה שיר מדהים!!!

אני יודעת את כל המילים כבר!! חחחח ואני לא מבינה מה הבעיה של כולם עם השורה "i hope where your in bed with her you think of me" זה אחת מהשורות הכי חזקות בשיר הזה.. אני אהבתי את השורה הראשונה: "i hope the ring you gave to her turns her finger green" בקיצור שיר יפהההההההההההההה... ואני לא מבינה מה הבעיות של כולם עם השורה.. וזה כל כך ברור שזה על דיויד...כי היא אומרת שהיא לא קראה את המכתב שלו...והיא אמרה פעם שלפני הופעה שלה היא שרפה מכתב..היא אמרה באיזה וידאו אחד...אז כדי שדיויד ואישתו יברחו כי כל העולם יתחיל לדבר עליהם..זה מה שקורה שמתעסקים עם קלי!! חחחחחחחחחחחח

otollo

New member
../images/Emo174.gifמסכים איתך ../images/Emo45.gif

גם על דייויד, גם אני חשבתי על זה
. וגם על השורה "i hope where your in bed with her you think of me". זאת שורה ממש מגניבה ותורמת לפן הכועס של השיר
.

Ms Clarkson

New member
כן..היא שרה את זה מדהים

במיוחד בקטע שהיא אומרת "a trophy wife, oh how cute" היא אומרת את זה בטון כועס כזה...אעעעע היא כזאת מדהימה!!!

למעלה