../images/Emo41.gif והתרגום (קרדיט לKEREN16)../images/Emo41.gif
תודה רבה על העבודה המעולה ועל התרגום התותח הזה, למנהלת קומונה "תרגום שירים" המהוללת
KEREN16
בחיים לא/קלי קלארקסון
בית ראשון- אני מקווה שהטבעת שהבאת לה תצבע את האצבע שלה בירוק אני מקווה שכשאתה איתה במיטה, אתה חושב עליי. אני לעולם לא אאחל דברים רעים, אבל לך-אני לא מאחלת לטוב האם אתה יכול לספר, לצד הלהבות ששרפו את המילים, לא קראתי לעולם את המכתב שלך, כי ידעתי מה אתה הולך להגיד. תן לי את התשובה בבית הספר,ביום ראשון הזה. תנסה לעשות את הכל בסדר.
פזמון- האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? אני מתערבת שזה חרא, לראות את הפרצוף שלי בכל מקום. זה היית אתה, מי שבחר לסיים את זה כמו שאתה סיימת. הייתי האחרונה לדעת, אתה ידעת, בדיוק מה שהיית עושה. אל תגיד, אתה בפשטות איבדת את הדרך. היא אולי תאמין לי, אבל אני בחיים, בחיים לא. בחיים לא. בחיים לא. בחיים לא.
בית שני- אם היא באמת יודעת את האמת, מגיע לה אותך, אישה שהיא כמו גביע ניצחון, הו,כמה חמוד. בורות מביאה אושר עילאי, אבל מתי שהיום שלך מגיע, והוא איתך, והוא יהיה איתך, אתם תמותו ביחד,אבל לגמרי לבד. אתה כתבת לי במכתב, שלא יכולת להגיד לי את זה בפנים. תן לי את התשובה ביום ראשון בבית הספר, תחזור בך.
פזמון- האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? אני מתערבת שזה חרא, לראות את הפרצוף שלי בכל מקום. זה היית אתה, מי שבחר לסיים את זה כמו שאתה סיימת. הייתי האחרונה לדעת, אתה ידעת, בדיוק מה שהיית עושה. אל תגיד, אתה בפשטות איבדת את הדרך. היא אולי תאמין לי, אבל אני בחיים, בחיים לא. בחיים לא. בחיים לא. בחיים לא.
קטע סיום- בחיים לא אשמע אותך, בחיים לא אתגעגע אלייך, בחיים לא אפול לידייך, בחיים! בחיים לא אשמע אותך, בחיים לא אתגעגע אלייך, בחיים לא אפול לידייך, בחיים! בחיים לא אנשק אותך, בחיים לא ארצה אותך, בחיים לא אאהב אותך, בחיים!
פזמון אחרון- האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? נתערב שזה חרא, לראות את הפרצוף שלי בכל מקום. זה היית אתה, מי שבחר לסיים את זה כמו שאתה סיימת. הייתי האחרונה לדעת, אתה ידעת, בדיוק מה שהיית עושה. אל תגיד, אתה בפשטות איבדת את הדרך. היא אולי תאמין לי, אבל אני בחיים, בחיים לא. בחיים לא. בחיים לא. בחיים לא.