../images/Emo55.gifתרגום השיר הכי שווה של קלי
אני מקווה שהטבעת שהבאת לה, הפכה את האצבע שלה לירוקה אני מקווה שכשאתה במיטה איתה, אתה חושב עלי. אני אף פעם לא מאחלת דברים רעים אבל אני לא מאחלת לך לטוב אתה יכול לדעת, בעזרת הלהבות ששורפות את המילים שלך מעולם לא קראתי את המכתבים שלך, כי ידעתי מה תגיד תן לי את התשובת ימי יום ראשון בבית ספר תנסה לעשות את הכל בסדר. האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? מתערבת איתך שזה מסריח, לראות את הפנים שלי בכל מקום זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת, ידעת בדיוק מה אתה הולך לעשות אל תגיד, אתה פשוט איבדתי את הדרך שלך היא אולי מאמינה לך, אבל אני אפעם לא לעולם לא עוד לעולם לא עוד לעולם לא עוד.. אם היא באמת יודעת את האמת, היא ראויה לך אישה עם גביע, הו כמה חמוד התעלמות זו ברכה אבל כשהיום שלך מגיע, והוא יסיים איתך ו(תהיי בטוחה ש)הוא יסיים איתך... כתבת לי במכתב, לא יכולת לומר לי את זה בפנים תן לי את התשובת ימי יום ראשון בבית ספר תתחרט על עצמך החוצה.. האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? מתערבת איתך שזה מסריח, לראות את הפנים שלי בכל מקום זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת, ידעת בדיוק מה אתה הולך לעשות אל תגיד, אתה פשוט איבדתי את הדרך שלך היא אולי מאמינה לך, אבל אני אפעם לא לעולם לא עוד לעולם לא עוד לעולם לא עוד.. לעולם לא שוב, האם אשמע ממך? לעולם לא שוב, האם אתגעגע אליך? לעולם לא שוב, האם אתאהב בלך? לעולם לא לעולם לא שוב, האם אשמע ממך? לעולם לא שוב, האם אתגעגע אליך? לעולם לא שוב, האם אתאהב בלך? לעולם לא לעולם לא שוב, האם אנשק אותך? לעולם לא שוב, האם ארצה אותך? לעולם לא שוב, האם אוהב אותך? לעולם לא! האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? מתערבת איתך שזה מסריח, לראות את הפנים שלי בכל מקום זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת, ידעת בדיוק מה אתה הולך לעשות אל תגיד, אתה פשוט איבדתי את הדרך שלך היא אולי מאמינה לך, אבל אני אפעם לא לעולם לא עוד לעולם לא עוד לעולם לא עוד..