Never Again

kelly holic

New member
קלי פשוט התעלתה על עצמה הפעם!!

אני לא יכולה להפסיק לשמוע את השיר!!! המילים,המנגינה,הקול,השירה,ה-כ-ל-!!!! אני אוהבת דאנס,אוהבת מאוד אפילו וזה הולך להיות הצילצול שלי בפלאפון חח אבל אני לא יכולה לחכות לשמוע את הגירסא הרוקית של השיר וזה בטוח יהיה פי מילוין יותר טוב :) חפרתי... אבל זה מהתלהבות..

YugiBoy

New member
../images/Emo99.gif _איזה שיר יפההה(:)../images/Emo99.gif

לא כמו שירים חדשים של אחרים, משהו כזה... לא יודע איך להסביר... אממ... כל הכבוד קלי! מקווה שתשוחרר הגירסה הרגילה... בטח תהיה טובה יותר במקצב.

רק אני לא אהבתי?../images/Emo67.gif../images/Emo184.gif

אני לא שומעת את קלי בשיט. והיא ממש מתנשפת כזה סוג של שי גבסו כזה
כאילו היא מתאמצת או משהו **הולכת לפינה לבכות**

WundeRKind

New member
../images/Emo55.gifתרגום השיר הכי שווה של קלי

אני מקווה שהטבעת שהבאת לה, הפכה את האצבע שלה לירוקה אני מקווה שכשאתה במיטה איתה, אתה חושב עלי. אני אף פעם לא מאחלת דברים רעים אבל אני לא מאחלת לך לטוב אתה יכול לדעת, בעזרת הלהבות ששורפות את המילים שלך מעולם לא קראתי את המכתבים שלך, כי ידעתי מה תגיד תן לי את התשובת ימי יום ראשון בבית ספר תנסה לעשות את הכל בסדר. האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? מתערבת איתך שזה מסריח, לראות את הפנים שלי בכל מקום זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת, ידעת בדיוק מה אתה הולך לעשות אל תגיד, אתה פשוט איבדתי את הדרך שלך היא אולי מאמינה לך, אבל אני אפעם לא לעולם לא עוד לעולם לא עוד לעולם לא עוד.. אם היא באמת יודעת את האמת, היא ראויה לך אישה עם גביע, הו כמה חמוד התעלמות זו ברכה אבל כשהיום שלך מגיע, והוא יסיים איתך ו(תהיי בטוחה ש)הוא יסיים איתך... כתבת לי במכתב, לא יכולת לומר לי את זה בפנים תן לי את התשובת ימי יום ראשון בבית ספר תתחרט על עצמך החוצה.. האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? מתערבת איתך שזה מסריח, לראות את הפנים שלי בכל מקום זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת, ידעת בדיוק מה אתה הולך לעשות אל תגיד, אתה פשוט איבדתי את הדרך שלך היא אולי מאמינה לך, אבל אני אפעם לא לעולם לא עוד לעולם לא עוד לעולם לא עוד.. לעולם לא שוב, האם אשמע ממך? לעולם לא שוב, האם אתגעגע אליך? לעולם לא שוב, האם אתאהב בלך? לעולם לא לעולם לא שוב, האם אשמע ממך? לעולם לא שוב, האם אתגעגע אליך? לעולם לא שוב, האם אתאהב בלך? לעולם לא לעולם לא שוב, האם אנשק אותך? לעולם לא שוב, האם ארצה אותך? לעולם לא שוב, האם אוהב אותך? לעולם לא! האם זה כואב, לדעת שלעולם לא אהיה שם? מתערבת איתך שזה מסריח, לראות את הפנים שלי בכל מקום זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת, ידעת בדיוק מה אתה הולך לעשות אל תגיד, אתה פשוט איבדתי את הדרך שלך היא אולי מאמינה לך, אבל אני אפעם לא לעולם לא עוד לעולם לא עוד לעולם לא עוד..

Good 2b Me

New member
וואי ממש אהבתי ת'מילים../images/Emo99.gif אגב,

+
[פעם היה אפשר לכתוב יותר בנושא
] שכחת בבית השני "תמותו ביחד אבל לבד"

Blue Aura

New member
חולני, "אני מקווה... ../images/Emo189.gif

אני מקווה שכשאתה במיטה איתה, אתה חושב עלי." איכס.
"אני אף פעם לא מאחלת דברים רעים אבל אני לא מאחלת לך לטוב"
"זה היית אתה, שבחר לסיים את זה כמו שסיימת, הייתי האחרונה לדעת"

Good 2b Me

New member
וואי שיר יפה וממכר בטירוף../images/Emo99.gif

+
אבל אני רוצה לשמוע ת'מקורי.. שונאת שירי דאנס/רמקיסים..

LostAnDelirious

New member
באמת שאני לא מבינה מה כל כך אהבתם

המיקס הזה מעפן ברמות...צריכה לשמוע את הגירסא של הדיסק ואז אני אוכל להחליט אם אהבתי או לא

sefer7

New member
מאיפה לעזאזל לכולם יש את הרמיקס?

חיפשתי שעות באינטרנט ולא מצאתי חחח

shay08

New member
אי אפשר לשפוט את השיר ../images/Emo4.gif .

הוא יישמע כל-כך שונה בסגנון רוקיסטי, ככה שאי אפשר עוד לשפוט ..
.

Blue Aura

New member
../images/Emo2.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo189.gif

איזה שיר מהמם! אפעם לא אהבתי רמיקסים אבל זה... זה מהמם!
ולאירוע חגיגי, מגיע רקע.
רקע 159 שלי!
עכשיו אני מחכה בקוצר רוח אל האלבום.
קלי!
היא ממש מתנקמת בו [?] היא גם משתמשת בזה שהיא מפורסמת.

otollo

New member
../images/Emo174.gifיא עם התמונות החדשות../images/Emo99.gif

מדהים כתמיד
.

למעלה