HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

למה לא אוגנדה-מה קשור חחח הרצל עשית טעות חמורה הלכת בחרת מדינה לא נכונה עמדת במרפסת צילמו אותך תמונה אמרת אם תרצו אין זו אגדה הרצל עשית החלטה לא נכונה בבאזל ישבת הקמת מדינה במקום להשתזף עם כושיות בים פותח חדשות רואה רק בלגן... למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? ונפתרו פה כל הבעיות למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? מלחמות במקום רק להינות למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? לאוטובוסים אנחנו לא עולים למה לא אוגנדה? למה לא אוגנדה? תשעים ושמונה אחוז מובטלים הרצל אם היית נמצא כאן היום מנסה להתפרנס או לעשות שלום היית רואה אותנו ומיד אומר חבר'ה, טעיתי אני מצטער! למה לא אוגנדה... הרצל טעית הרצל טעית..... ה ר צ ל

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif

שלומי שבת ופבלו רוזנברג quiero terminar con toda la esperanza que quedo hoy voy a arrancar lo que ha quedado en este corazon siento que olvidar la ultima mirada que me dio puedo ahogar por fin el ultimo recuerdo de su voz porque he llorado tanto, tanto, tanto que no siento mi lagrima quemandome, ay quemandome en el cuerpo ay de mi, que esta maldita luna borre de mi pecho este dolor ay de mi, es la ultima noche que voy a sufrir por este amor שוב אני נרגש, מניח את ראשי בכף ידך כמו רופא מסור אני מקשיב לדופק של ליבך אם אני בוכה אני נשבע לך שזה אמיתי להט בגופי שורף אותי שאת פה לצידי אני מרגיש תלוי, תלוי בין ים ליבשה שאת כאן מעליי אז מסתובבת התקרה תשקרי, תשקרי רק אותי שתי את הכאב מנשמתי תנשקי, תנשקי רק אותי רוצה לחיות איתך עד יום מותי para matarla pronto, pronto paro olvidarme todo todo para quedarme solo solo y vivo ay de mi, que esta maldita luna borre de mi pecho este dolor ay de mi, es la ultima noche que voy a sufrir por este amor תשקרי, תשקרי רק אותי...

HaDaRoSh

New member
../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif../images/Emo14.gif|לב-ש

שלומי שבת ואמני ישראל מכאן, לא חשוב לאן.. לא נזוז מכאן, יחד נישאר ואולי.. מכאן,בוקר יעלה, אני לא אתפלא שאני עוד כאן.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר, לנו לבכות.. כאן הכל התחיל, לא יגמר לעולם... כאן שוב נשבעים, מתפללים עם כולם.. לא נהיה לבד, אוספים את התקוות, הלילה עוד מותר לנו לבכות.. מכאן, יש לי אור קטן. אם אני עוד כאן, זה תמיד סימן שיבוא.. רק טוב.. אלוקים לקח, אלוקים נתן.. אור כחול לבן. כאן הכל התחיל...

m G m

New member
חחחחחחחח הדר.........

מעניין למה את אוהבת את השיר הזה
(
) בטח את הכי אוהבת את השורה "אלוקים נתן....אלוקים לקח...אור כחול לבן".....

../images/Emo20.gif

אין אני ביצוע: שוטי הנבואה כן איזה כייף יהיה בסוף ימי, כשכל החבר'ה ידברו עלי. יגידו שהייתי I&I בשעות רצון בשעות הפנאי אין אני אין אני אין אני,אין אני אין אני אין אני אין אני,אין אני אין אני אין אני אין. שמישהו יגיד דבר אחר, אני פשוט אעוף בלי לדבר, ואתפזר בשקט בחלל, ללא ריגשות אשם ובלי אבל אין אני אין....

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

הילדים קופצים ביצוע: שוטי הנבואה כל הילדים קופצים רוקדים... מרימים את הידיים גבוה לשמיים לשים את הידיים על המותניים לשים את הידיים על הכתפיים לשים את הידיים על הראש ולספור אחת שתיים שלוש! כל הילדים קופצים רוקדים... שבט יהודה בשנת אלפיים הרוח מנשבת על המים בוא נעלה לירושלים ונרים את הידיים גבוה לשמיים כל הילדים קופצים רוקדים... כמו קופים כמו קופים כמו אנשים יפים כמו מלאכים מעופפים שמרימים את הידיים גבוה לשמיים הנשמה פרחה הגוף רוקד לבד עכשיו כי עוד לא שמת לב עוד לא ראית מה נמצא ומה חסר היום עובר ומתחלף לו ברכות ואתה עדיין שם בקסם הילדות. הילדים קופצים משתוללים רוקדים הם לא רואים שחור כי הם בתוך האור כדי לראות בהיר צריך לצאת לתכלת הגדול אל תעצום עיניים ותראה את כל הטוב. הילדים קופצים משתוללים רוקדים מרימים את הידיים גבוה לשמיים

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

פנאן ביצוע: שוטי הנבואה שוב אני הולך במחשבות שוב מתהפך מגלגל את העיניים ויושב ליד המים כן הוא איתי עכשיו בכל מקום בכל מצב בארץ של הדבש זבת החלב תגיד לי מי בא בתור מי בא לקרב ואל יתהלל חוגר על שכניו האם יגור זאב עם כבש אם ניפגע במטרה התוכן שוב מעיד כן שוב מעיד על העיסה כן אני רבתי עם סטיב אוסטין וניצחתי בשחמט אני כזה גדול אני אף פעם לא אפול הדוד שלי זה משה אני אוכל עד שנחנק אני גדול ויש לי חברים בשב"כ מתה לנו כל הפאורה לחלום הזה להיות לרקוד כאן הורה קר מנוכר מסונוור מהבזקי הטכנולוגיה והשיר שלא נגמר שירו שיר לשלום כי עוד לא מאוחר הרוח והמים עדיין אומרים אותו דבר וזה קורה בדיוק עכשיו פה הקרח פה נשבר הכל יהיה בסדר הכל יהיה פנאן

../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif../images/Emo20.gif

במלון ברבת עמון ביצוע: שוטי הנבואה כשאני הולך ברחוב, העולם נראה לי די קטן. כשאני עושה משהו טוב, אומרים לי שאני שחקן. אז אם תראה אותי בטלויזיה, תדע שהכל קורה בזמן, זה מפתיע אפילו אותי לדעת שאני כאן. חולון, חברון ,ראש העין, צפת וקלקיליה תנו לשלום להגיע חולון, חברון,תל אביב, מטולה ובני ברק, אתם אנשים על הכיפאק. במלון ברמת עמון, קילו ענבים וחצי מלון, בדמשק כסף בבנק, נרגילה עם אור אחרון, יש רכבת עוד שעה לטבריה, תגיד לקטר שיצפצף, אני רק משלם ת'חשבון אפשר לנסוע בכיף. חולון, חברון ראש העין... הם אנשים הם אנשים בכל מקום, כולם חיים את החיים מיום ליום, בדרך אל המציאות ישנו חלום שעוזר נגענו בתקווה ולא ניתן לה לברוח, לא די בצבא לבטא את הכח, אז תנו להבנה לשגשג ולפרוח, כי אתם אנשים. אחד מנהל גדול, שני מוכר בשוק, אחד אוהב לצחוק, מנסה לחוש, מחפש משמעות מחפש ת'אהבה, לפעמים מתבלבל, לא מבדיל בין טוב ורע. הפשטות זה הרגע והתשובה, כן גם בסוף הדרך, לא תדע אם כל זה באמת נכון ,או סתם חלום שעובר מה שנותר זה לשמוח, להזין את האש, לבקש מ-יה ,שישמור על מה שיש. התקווה בלב, והכח פה נמצא איתנו כל הזמן בכל זמן אייווה כולנו בעניין, והחיים הם מסע בזמן.

carmit4

New member
../images/Emo42.gif

[URL='http://']מקיץ אל חלום[/URL] שוב, כמו מקיץ אל חלום מתחמק מן האור מגשש בין כתליו החזון ערפילי כחלב כשל חולם מאוכזב המכווץ אישוניו אל תבכה, אני בוכה בשבילך אל תפנה, אני אצעד בשבילך עד כלות, רגלי בחולי עד אפול וגופי שבור למרגלות הנהר העכור שוב בהמייה רחוקה כמו עוד מוות בזוי הנסתר בסמטה שממול מנותק ואסור כטאבו על כתפי אם אותי תבקר אל תבכה, אני בוכה בשבילך... אל הרוח, אל המים, אל האש כמו תפוח שרחק מן העץ אל הדרך, עד אליך עד לאופק, כבת דמותך שהאיצה בי כדופק אל תפנה, אל תבכה, אל תכבה אל תבכה, אני בוכה בשבילך...

carmit4

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

‏דון קיחוטה כמה ימים של אהבה לא יוכלו לשנות אותי כמה תשובות שיש לך הן יהיו האור שלי. לבכות עליך לבכות עליך גלים של דמעות שתי מזוודות ארוזות, להתראות... הו דון קיחוטה נסיך החלומות קוונטה די נוצ'ה, כל הבנות חולמות סינדרלה פרצה כאן את כל הגבולות איתך, הו דון קיחוטה כמה ימים של אהבה ונרות דולקים בחדרי כמה אנשים צחקו כשסיפרת שאתה אוהב אותי לבכות עליך...

carmit4

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

[URL='http://']ים של דמעות[/URL] ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי ארוכים הלילות מיום שעזבת האביב כמו הסתיו כל כך אפור ובלב זכרונות מן הסתם כבר שכחת ותפילה תפילה כנה שתחזור מה שומם הוא חדרי מיום שעזבת השעון שעל הקיר ליבו נדם ובודד בפינה הכסא שאהבת בלעדיך העולם כה מיותם ים של דמעות בשתי עיני ליבי זועק שובה אלי קולי שובר את הדממה התשמע התשמע עוד אשוב ילדתי אתה כה הבטחת רק חכי ושלי הישארי עם הזמן רק מכתב יחידי לי שלחת הדפים דהו מזמן גם שערי ים של דמעות...

carmit4

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

‏אש כמו אש, אש על הפנים זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים אש באה בשקט שמעתי אותה שורפת אני רואה אותה, היא באה לבקר בתוכי אש באה לוחשת אמרה שהיא כבר נוטשת אמרה לי: "תשרוף, שרוף את עצמך בשבילי". כמו אש, אש על הפנים זה בא וגונב אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים כמו אש, אש על הפנים זה בא ושורף אותי מבפנים זה כמו אש על הפנים. יושב במרפסת פתאום היא אותי אונסת פתאום זה תופס, ואני בוער מבפנים. עוזב את הבית שום דבר לא ברור עדיין מוצא את עצמי על המדרכה על, על הפנים כמו אש...

carmit4

New member
../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif../images/Emo42.gif

[URL='http://']עטוף ברחמים[/URL] אור כחול כהה זה עוטף אותך ברחמים צף אתה הוזה מרחף בעולמות גבוהים אתה אולי יודע הכל ורואה את הסודות גלויים אתה ודאי רגוע מאוד זה עוטף אותך ברחמים נח בתוך אימך היא תתן לך תמיד הכל כשיבוא יומך יש לך תמיד לאן ליפול בסוף אתה תצא לעולם ומיד אתה תרגיש כאב אור חזק מכה בפנים זה עוטף אותך ברחמים אל תמהר אל תמהר לצאת אל רגע האמת אל תישבר בסוף תצא אלי כשאקח אותך בזרועותי אני תמיד אוהב זה ודאי יכאב כי אפילו אם האל שומר בחוץ זה לפעמים בוער שוב אתה בועט כבר אבדה לך הסבלנות בתוכי נובט ורוקם לעצמך זהות בסוף אתה תצא לעולם ומיד אתה תרגיש כאב אור חזק יכה בפנים אעטוף אותך ברחמים אל תמהר...

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo5.gif../images/Emo108.gif

למעלה