DAN1EL

New member
../images/Emo55.gif../images/Emo32.gif../images/Emo91.gif

שמעתם את השיר של דניאלה ושרונה פיק? קוראים לו "השיר הזה" והוא ממש יפה
זהו...

carmit4

New member
נ"ש: לכל מי שרוצה לדעת!

יש היום את הסרט "באמצע הסרט" בערוץ הסרטים בשעה עשר ומשחק שם אייל שכטר הלא הוא תומר!

שמעתי ולא ממש אהבתי..../images/Emo4.gif../images/Emo60.gif

הן לא שרות ממש יפה - והכל פרוטקציות... וחוץ מזה הוא כזה מלוקק... לא יודעת איך להסביר... בואו נעשה את השרשור הזה שירשור שירים!! כל אחד ישים שיר שהוא אוהב - שם השיר+מבצע+המילים של השיר
היה כבר שרשור כזה והוא היה מזה מאגניב
רוצים

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

פרפר/מוניקה סקס הנה את איתי יושבת בחדר קוראת מכתב שאת שלחת אנחנו ידידים והכל בסדר עוד מעט הוא יאסוף אותך. אולי הוא יעלה נשתה קפה ביחד ויין וסיגריה ונדבר בשעון שלו יציץ הוא פעמיים יגיד שכבר מתחיל להתאחר אני חולמת שאני נופלת את זוכרת שכתבת אתה למטה שמתרוצץ ומנסה לתפוס אותי את זוכרת שאהבת לשקר העדפת להשתכר במקום לדבר. קשה לי להסביר מה אני בעצם מה אני חושב על אהבה אבל אני מוכן לנסות ולהראות לך כמה זה שביר ומסוכן בכף היד שלי אני מחזיק פרפר מוסתר בתוך אגרוף סגור האם הוא חי או מת אני שואל אותך את יודעת זה תלוי גם בך... אני חולמת...

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

איש קש/מוניקה סקס אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום בשני חדרים מטפטף דולף הזמן כמו טיפות עיניים. הבאנו אותה בצורה אלגנטית מתים מבפנים חיים מבחוץ אוכלים קוראים מדברים ישנים צוחקים מבפנים על חיים אבודים אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום. אין יותר פחד עצב נורא שנים מלחמה היתה לי ברירה הילדים לא גדלו הם רק גבהו ומצאו עבודה אין יותר פחד אין יותר כלום אני איש קש אני עץ עקום.

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

סאן חוזה/מוניקה סקס היא נסעה לסאן חוזה וחתכה את הוורידים היא סבלה ממנת יתר של שמש ודקלים יש שם בית חולים יפה הרופאים בחלוקים ופלמינגו על הדשא הם צפופים כמו עננים ורודים ע נ נ נ נ י ם מה היה לך רע להיות ילדה שלי לבזבז את השעות שלך איתי בסוף גמורים לשכב אחד בתוך השני אני נשארתי כאן כמובן בזבזתי זמן כי אני תמיד סובל מלב שלא פועל ע נ נ נ נ י ם מה היה לך רע… באתי לאסוף אותה מנמל התעופה עם תחבושות על הידיים היא היתה יפה כמו מתנה בעטיפה. כמה זה נפלא שוב אהיה שלה לבזבז את השעות שלי איתה בסוף גמורים נשכב אחד בתוך השני

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

גשם חזק/מוניקה סקס
כל הפרידות כמו סיכות נעוצות על הלב הסיבוב התארך כשהאוטו שלי התהפך אז נשארתי מחוץ למירוץ אין לי כח לרוץ יש אנשים שעומדים בלחצים ואני מנסה. גשם חזק קשה לי לראות אפילו שעיני פקוחות נוסע הלילה לבד לצפון כי בא לי לברוח. כל הבדיחות הכריכות הדקות בחיוך שלך יש אהבה הכדור שזרקתי לסל כמעט ונכנס כמה חבל נראינו כמו זוג מג´ורנל יש בחורים אדישים לנשים ואני מנסה. כי בא לי לברוח מהכל לשכוח

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

רקוויאם לבלונדינית/מוניקה סקס בוקר בלונדינית לא לבושה גדר חיה מסתירה את גופה דלת ננעלת לחיצה על דוושה הגה ביד הילוך הרגשה. ורד ביד מהאוטו יוצאת זיכרון כמו תינוק זה זז ובועט חלום חשוב מחייגת עכשיו טיול לחו"ל ויזה זהב יופי של ים יין אדום כיוון כוונה וכיסוי לחלום לחם עם לחם עם לחם עם דבש מתוק לה בפה רעבה מחדש. נפלה חלמה נקמה נחמה סיפור גמור סוף של סחבה עיינה בעיתון הערב מהר פתאום נזכרה במשהו רע. צדקה צעקה צלצלה ליפה קפץ לבקר עשה לה קפה ראש רציני רטוב ורחוק שיחה על שירה ועל שקר מתוק אחרי שדיברו ירדה אל העיר בילוי או בלבול עד שהבוקר יאיר גישה מוזרה לילדה עשירה דפיקה מהירה דגימת אהבה. הרגל מגונה היא שוב אחרה ויכוח עם איש שהיא לא מכירה זיון זריז זרות נעימה חיוך חמוץ חיפוש של עצמה טוב לה עכשיו ורוב הזמן סתם יפה בלי סיבה שותתת בלי דם כמה אפשר כמות או מספר מוות זה סוף יחסי כל השאר. נגעה נמוך אבל בלי ליפול סמוך לסוף ברחה מהכול ערפל בחוץ חזרה למכונית פרפר נמחץ על השמשה הקדמית. ציירה לה בראש את המיטה קשה לה כל כך למצוא חניה ראתה את עצמה במראה ראתה שניה של ספק היא לא זיהתה

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

כל החברה/מוניקה סקס| כל החבר'ה עברו בתוכך כאילו שאת רכוש ציבורי אבל הם לא מהסוג שהולך לכלא הם מהסוג שהולך לקרבי הם מהסוג שמרים את הדגל בטקסים בבית ספר ובתנועה הם למדו בצופים איך לקשור את החבל והרבה יותר קל לקשור בחורה כל החבר'ה חוזרים כל לילה לביקור בתוכך הרופאים מקשיבים אם משהו זז בבטן אבל הם לא מקשיבים ללבך כי אין תרופה לאבן בנפש לזה אי אפשר לעשות הפלה הרופאים מרוצים הניתוח הצליח ומעכשיו את לא חולה כל החבר'ה הביעו צער שכל הסיפור הסתבך וחרטה וכל החרא אז למה הם לא מפסיקים לחייך כי השופט הקל את העונש כי לא צעקת ולא היית בתולה החוק היבש לא נרטב אף פעם אפילו לא מדמעה של ילדה

S m e l l y Cat

New member
../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo79.gif../images/Emo108.gif

פצעים ונשיקות/מוניקה סקס פצעים ונשיקות כל השקרים וכל השתיקות חוזרים כמו מהמרים עם קופסת הקלפים ונעלים מבריקות שארית התום בארגזי קרטון מעשה אמנות או מעשה יום יום אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה… פנים עדינים של פליט רוחני אתה לא מתאים אבל תמיד תהיה איתי אמרתי לה זה רושם ראשוני אל תקני זה לא האף שלי היא אמרה לי תודה אני כבר אבודה ולא מפחדת מקניה לא טובה אז נשארתי שם הקזתי לה דם כשניסיתי לשנות לה את העולם עצלנות כושלת כישלון חרוץ בזבוז פרוע ואין לי תרוץ אני עוזב אני עוזב היום לה לה לה לה לה לה לה…

S m e l l y Cat

New member
נגמר המקום...:|../images/Emo108.gif

מכה אפורה/מוניקה סקס היא אמרה לי תראה החיים די קלים נשכור לנו חדר בדרום תל אביב ונחיה כמו גדולים ונחיה מדקה לדקה נמצא עבודה זמנית לא רצינית וגם נחתום בלשכה אולי גם תמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו עמוק משהו מתוק סיפור אהבה עם המון מטאפורות עם המון דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאתה בחיים. יש כאב יפה שעובר מהר כשאני רוצה לא להיזכר איך אני עמדתי שם איך אני אמרתי לה ככה את יפה זה מה שאת צריכה זה מה שאני רוצה וככה זה יהיה. זה קרה בסתיו של השנה שעברה הוא יורד כמו מכה אפורה על העיר אני זוכר שהיא אמרה אני זוכר איך הכל התפורר אולי את זוכרת מה את אומרת מה את אומרת עכשיו אולי גם אמצא איזה נושא לכתיבה לא משהו חשוב משהו עצוב סיפור אהבה בלי מטאפורות ובלי דימויים הגיבור יהיה שיכור כמו שאני בחיים יש כאב יפה...

S m e l l y Cat

New member
אחרון חביב...../images/Emo108.gif

מוצ"ש בקניון/מוניקה סקס הפשע הקטן הוא הפשע הגדול ורגע שהוסתר הוא זה שאזכור. כל מי שנפל בדרך לא יקום וכל האהבות הן במבוי סתום כל העציצים רוצים קצת שמש ורצף של מילים כמו רכבת בגרביון כמו צרכנים במוצאי שבת בקניון. כמו הרצון שלך שיזכרו אותך. הולך לעבודה קורא עיתון רואה קצת טלויזיה הפשע הקטן הוא הפשע הגדול. הרגע הקטן הוא הרגע הגדול כמו גרגיר של חול נוזל בתוך שעון הרבה ימים חלפו IN BED I HAD THE FLU וכל הכדורים שבלעתי לא עזרו.

../images/Emo168.gif../images/Emo60.gif

תיסלם - יש לך אותי
לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים שאותן לא עברו מעולם לכי לשם קחי לך ילדה אהובה את תרמיל האתמול יש בו כמעט את הכל לכי ילדה אהובה כי עוד לא מאוחר אל המחר לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן אל תכעסי אהובה אם נתנו לך לחשוב אין כאן מקום לאהוב פעם היה זה חלום שאליו מגיעים ממקומות אחרים לא, לא, אל תכעסי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן ואני כבר עייפתי מאוד על שנים אבודות לא אבכה עוד כשביקשתי למצוא את סוד זה שגם לך מחכה עוד לכי ילדה אהובה אל חופים רחוקים אל חלומות אחרים יש עוד דרכים נסתרות להגיע דרכן לכי איתן לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תדאגי גם אם קשה לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי גם כשעצוב לך יש לך אותי לא, לא, אל תשכחי אני כאן

למעלה