SummerNightCity

New member
השאלה איפה מוצאים אחד כזה. ../images/Emo67.gif

כן, כל כך.
כל פעם אני עושה לעצמי הכנה לתחפושת ורואה את הסרט כדי שזה יעזור לי איזה בגדים לקנות וזה, אבל אני שוכחת, כי ספארו.
סווי?

mmmbam

New member
טובנו, נסלח.../images/Emo3.gif../images/Emo20.gif

אני מתחפשת ל-----(טמטמטמטמטמטמטם, תופים בבקשה!).... לוח מודעות!. אני אדביק על עצמי כל מיני מודעות מוזרות והזויות כמו "דרושה גרושה טרייה לעבודה רצינית ו-ס-ו-ד-י-ת במשרד. עדיפות לבלונדיניות".
ואני חייבת לספר למה התחפשתי שנה שעברה: המראה של האמא החורגת של שלגיה!. לבשתי בגדים שחורים, את כל הראש צבעתי באפור-לבן, ולקחתי מאבא שלי מסגרת לתמונה (השארתי אותה בכיתה רוב הזמן, כי היא הייתה די כבדה...
). וחברה שלי סיפרה לי שמישהו בבצפר הקודם שלה התחפש לבובת ברבי, אבל לא סתם עם בגדים ושיער בלונדיני... הוא גם הלך בתוך קופסאת פלסטיק!!!
הכי מקורי בעולם. ואחרונה חביבה: ילדה מהקיבוץ שלי (שעכשיו היא ב-י') תמיד מתחפשת לדברים הכי הכי מקוריים. פעם אחת היא התחפשה לארנב שיוצא מתוך כובע, אחר כך לגמד שיושב על פיטרייה
ושנה שעברה היא התחפשה לווילמה פלינסטון!!! (אישתו של פרד ממשפחת פלינסטון... "משפחת קדמוני" בעברית...).

אילו רעיונות!!../images/Emo6.gif

חברתי הציעה ששתינו נתחפש לטרוליות... בעבר שיווקו את טרול בתור פסלונים. אני מתלבטת..

mmmbam

New member
יש מצב!../images/Emo20.gif

אני מכירה מישהי בשם מוריאל, אבל היא עזבה את הקיבוץ הרבה לפני שהתחפשתי למה שכתבתי... אבל אולי בכל זאת...
גרת פעם בקיבוץ ליד בית-שמש?

mmmbam

New member
מעולה!!!! מה איתך???../images/Emo20.gif

יו, איזה מטורף זה שאנחנו "נפגשות" ככה... רגע, איפה את גרה עכשיו?

JULI4561

New member
כן גם לי היתה ילדה בשכבה

שהתחפשה לגמד על פטרייה .. וגם על ילדה שרוכבת על סוסחח זה היה ממש יפה

MeetLofe

New member
אממממ

יש לי כמה רעיונות *טיפטיפון וידידה תתחפש לטיפטיפ *משהו בסגנון אופנת רחוב יפנית *פרפר עם עוד חבר ואז נהיה זוג פרפרים^_^

randu

New member
אין לי רעיון../images/Emo62.gif|איקס|אבל כנסו!!

שנה שעברה אני ועוד שני חברים התחפשנו ל-"שלישייה"
אתם יודעים...אלה ששרות "אחת,שתיים,שלוש,אנחנו שלישייה,שלוש,שתיים,אחת,נולדנווו יחד..." וזה היה מגניב,אני לבשתי חולצה צהובה,חבר אחד ורודה ואחד ירוקה!
היה מה זה נדיר! ושמנו פאות חומות מיני אפרו|אייקון של אלביספרסלי|! אין לי למה להתחפש!! שמישהו ימצא לי רעיון!
משהו שאפשר לעשות כמה ילדים! 2,3,או אפילו 4 זה יהיה מעולהה!

JULI4561

New member
תתחפש את ועוד שני חברים

לבנות הפאוורפאף חח זה יכול להיות גדול1!!

למעלה