את מתכוונת ל...

"אלימות היא כרסום יסוד הדמוקרטיה, יש לגנות אותה, להוקיע אותה, לבודד אותה. זוהי לא דרכה של מדינת ישראל."
כי אני לא התכוונתי לזה

IkMfNiY

New member
הו טוב ^^ ../images/Emo42.gif../images/Emo205.gif

סתם קפץ לי לראש כי זה נשמע דומה ^^ יעל

Plaztyk

New member
../images/Emo54.gif

שעת התחלה: 16:18 שם: אייריס גיל: 14 וחצי מזל: בתולה עדה: ראשיין ספר/י ככה בכללי מה עשית היום - כלום. ברצינו. סתם ישנתי והברזתי מבצפר. מה החלום הכי גדול שלך - לעצב אופנה אלטרנטיבית. את/ה מרוצה מעצמך - לא חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב - לפעמים כן לפעמים לא מה החלום האחרון שחלמת - שאני לא מתקבלת לבית הספר שאני רוצה להתקבל אליו איפה היית רוצה לגור (בארץ) [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר] - ת"א אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית - חתול את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר - הייתי רוצה שיקראו לי בשם שאמא שלי רצתה לקרוא לי [כריסטין] אבל אני מסתדרת עם שלי.. אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה- הייתי מוספיה לעצמי בטחון עצמי. כי זה טוב. באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י - או צילום, או עיצוב. את\ה מרוצה מהמראה שלך - לא לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה - 16. כי ככהבא לי. אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם - גזענות אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים - להתעורר. כשהכל טוב בסופו של דבר משעמם. אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת - כן. כסף תמיד ניגמר. אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה- כן. אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר- אולי אחד או שניים. אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה - לאמא שלי. אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך - כמה שמתחשק אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך - כן

אממ הערה קטנה ../images/Emo9.gif

אמרת שכשהכל טוב בסוף משעמם, וזה לגמרי נכון, אבל בחלום החיים מושלמים - שזה אומר מושלמים שגם לא משעמם. ככה אני לפחות לקחתי את זה. ואם את לוקחת את השאלה ככה, היית רוצה להתעורר?

שמיגלי טריגלי בם../images/Emo70.gif

עונה
שעת התחלה: 16:55
שם: ביגלי
מזל: תאומים
עדה: שאני לא אתחיל
כל הסוגים של אשכנזיה שבעולם.
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום
ממ ביצפר (ומבחן באזרחות
הלך לי בנזונה!), קניתי עם אמא אוכל ליום שישי בשוק אוכל, ושיחקתי עם הכלבה
הבית ריק היום, בדרך כלל ביום שישי בבית יש איזה עשרה אנשים והיום אנחנו רק 3
מה החלום הכי גדול שלך
להיות עשירה
בלי לעבוד!
את/ה מרוצה מעצמך
כן, וכמו כל אחד חושבת שאני עוד יכולה להשתפר.
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב
מממ במקרים מסוימים מאוד, ובמקרים אחרים לגמרי לא. לקרובים אליי אני מאוד טובה, אבל אני יכולה להיות לפעמים אכזרית לאנשים שלא אכפת לי מהם
מה החלום האחרון שחלמת
לא זוכרת...
איפה היית רוצה לגור (בארץ)
[חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]
דפנטלי ת"א.
אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית
הו, חתול
אני אוהבת את החיים הטובים - לישון ולאכול
את\ה אוהב\ת את השם שלך
היית רוצה שיקראו לך בשם אחר
למען האמת אני פשוט רגילה לשם שלי, לא אוהבת אותו ולא שונאת אותו, אבל בשום פנים ואופן לא הייתי רוצה שם אחר, כי זה חלק ממני בדיוק כמו כל דבר אחר בי.
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה
אממ אולי פחות יהירות - אני לא מתנהגת בהתנשאות וכשתשאלו אנשים הם לא יגידו שאני מתנשאת, אבל אני כן חושבת שאני יותר טובה מאנשים מסוימים למרות שאני לא מראה את זה, וזאת חרא של תכונה.
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י
אין לי שמץ
אבל זה יהיה משהו שמכניס הרבה כסף ושאני אהנה ממנו - כי אם אני לא ארוויח הרבה או שאני לא אהנה מהעבודה החיים שלי יהיו חרא
וכמובן שיש גם את האפשרות של בעל עשיר, שאז אני אעבוד בלבזבז כסף
את\ה מרוצה מהמראה שלך
באופן כללי מאוד, אבל אני בתהליכים לרדת איזה 5 קילו שעליתי מאז שהתחיל החורף והם מעצבנים אותי
לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה
לשוב? חלילה! אולי לקפוץ שנה, כדי להיות בת 18 ולהיכנס לכל המקומות הכיפיים
ושאני אוכל סופסוף לקנות אלכוהול וסיגריות!
אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם
אני הייתי אלוהים מושחת, הייתי עושה כל הזמן טובות הנאה
אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים
ברור שלא
בשביל מה לי? למרות שהחיים שלי באמת נהדרים, אם החלום היה יותר טוב הייתי הולכת על החלום כמובן!
אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת
כבר הבהרתי שלא
אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה
אם זה היה על חשבונו אז לא, אבל אם הייתי יכולה לקחת בלי שזה יפגע באפאחד, ובכן... למה לא?!
אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר
אני לא חושבת שהייתי מספיקה לרצוח אפאחד כי היו רוצחים אותי הכי מאוחר בגיל 5
אני בלתי נסבלת!
אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה
תתפלאו, דווקא לא לבן אדם שאני אוהבת, אלא לחברה שלי שהיא לא החברה *הכי* טובה שלי אמנם אבל היא הבנאדם הכי מקסים שאני מכירה. פשוט הבנאדם שהכי מגיע לו, והכי ישמח אותי בעולם אם יהיו לו חיים מושלמים.
אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך
אולי ארוחה אחת, אבל הרבה ממתקים ושוקולדים (בתנאי שזה גם לא עושה בחילה!)
אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך
אני יכולה לחתום לכם שלא. ערימות של זבל היו נערמות בעיר, החינוך היה מתפורר, מפעלים היו נסגרים וכולם היו עומדים לי מול המשרד ומפגינים. אבל לי לא היה אכפת, כי אני הייתי יושבת לי באיזה קאנטרי קלאב עם כוס של יין טוב ונהנית מהחיים
פעם היו לי ערכים!
אחלה שאלון

שקט, אני מעגלת פינות ../images/Emo132.gif

מה את חושפת אותי ככה בציבור? עוד מעט 17
אל תהיי קטנונית. וכשאני מושחתת זה טוב, כשאת מושחתת - זה רע! הרי זה ברור ומובן

Blue Aura

New member
שאלון. ../images/Emo99.gif

שעת התחלה:
17:45
שם:
הילה
מזל:
דלי.
עדה:
צברית.
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום
כל היום בבית.
מה החלום הכי גדול שלך
לאדעת.
את/ה מרוצה מעצמך
כן.
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב
לפעמים.
מה החלום האחרון שחלמת
משהו על קלי ומכושפות.
איפה היית רוצה לגור (בארץ) [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]
לאדעת.
אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית
כלב.
את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר
ממש לא! הילה
אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה
לאדעת.
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י
משהו עם חיות.
את\ה מרוצה מהמראה שלך
לא.
לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה
15, עבר לי מהר.
אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם
שלא יהיה עבריינים וכל החראים האלו.
אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים
מציאות. (
)
לא.
אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה
לא.*יסוריימצפון*
אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר
ממש לא.
אמא.
אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך
2 ארוכות גדולות ואיזה חטיפית בין לבין.
אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך
נראה לי.

SummerNightCity

New member
חאמודה, פיספסתי שתי נקודות. ../images/Emo140.gif

קשה להיות רשמי ורציני נכון?

oceanblaze

New member
עונה. ../images/Emo9.gif

שעת התחלה: 18:07. שם: הדר. גיל: 15 וחצי. [יותר מחצי.
] מזל: תאומים. עדה: תימנייה + אשכנזייה. ספר/י ככה בכללי מה עשית היום: ישנתי עד ארבע בערך, ומאז אני במחשב.
מה החלום הכי גדול שלך: לפגוש את הבקסטריט בויז/להיות בהופעה שלהם/להתחתן עם אחד מהם.
את/ה מרוצה מעצמך: בכלליות כן. חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב: אכן. מה החלום האחרון שחלמת: ארוך מדי.
איפה היית רוצה לגור (בארץ) [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]: שום מקום אחר. ת"א הכי טוב.
אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית: אין לי מושג.. את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר: המ, אני אוהבת את השם שלי, אבל גם שם אחר היה יכול להיות נחמד. אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה: נפגעת בקלות. הייתי משנה את זה כי זה מעצבן אותי?
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י: תחום הפרסום, כנראה. את\ה מרוצה מהמראה שלך: לפעמים. לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה: גיל 4-5. כי אין מחויבויות למיניהן.
אילו היית אלוהים - מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם: מבטלת את שנאת החינם, מבטלת מחלות, ומשנה את מקום המיגורים של הבקסטריט בויז [לישראל כמובן].
אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים: הייתי רוצה, בהחלט. אילו היית מיליארדר - האם היית עובד בכל זאת: חח לא!! אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון, מבלי שאף אחד יידע מכך, האם היית עושה את זה: אכן.
אילו לרצוח היה מותר ומקובל - אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר: לא. אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם (פרט ממך!)- מי זה היה: איי ג'יי מקלין. [המקוקע מהבקסטריט בויז.] הוא בן אדם כל כך טוב, ועברו עליו כל כך הרבה דברים רעים בחיים שלו..מגיע לו חיים טובים יותר. אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות - כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך:
הייתי אוכלת בלי הפסקה. אילו היית ראש בעירך - האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך: נראה לי.

JULI4561

New member
עונה גם ../images/Emo70.gif

שעת התחלה: 18:29 שם: ג'ול גיל: 14 מזל:גדי ספר/י ככה בכללי מה עשית היום
סתם קניתי שני מכנסיים וסידרתי ת'חדר מה החלום הכי גדול שלך
להצליח במה שאני יעשה את/ה מרוצה מעצמך
לפעמים כן ולפעמים לא חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב
לפעמים
מה החלום האחרון שחלמת
לא זוכרתת איפה היית רוצה לגור (בארץ) [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]
ת"א אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית
לא מתה על חיות , אבל אם כבר אז אריה .. כי אפ'חד לא אוכל אותו ולא צד אותו והוא יכול למות בשקט בלי להיות בצלחת של מישהו. את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר
בסדר אין לי בעיה איתו אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה
היתי רוצה לסתום ת'פה לפעמים .. כי יש קטעים שאני פשוט מתה מעצמי , והיתי רוצה להיות יותר סבלנית . באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י
פרסום .. כל דבר את\ה מרוצה מהמראה שלך
אממ .. היתי רוצה לרדת קילו,שניים .. אני לא שמנה אבל אני בטוחה שזה נחוץ , וכן אין לי בעיה אם המראה שלי לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה
אני רוצה להיות בת 16 אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם
אממ .. שלא יהיו עניים ולא מלחמות,סמים,גזענות ואנטישמים! אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים
אם זה חלום ממש שווה אז למה לא
לא נראה לי .. כי לפעמים אני עצלנית מידי אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה
אם זה לא היה מפריע לאף אחד ולא פוגע במישהו אז בכיף! אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר
לא יודעת
לאח שלי ,אחותי וההורים אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך
לא יודעת .. אבל שוקולד היה עובר הרבה במערכת העיכול אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך
נראה לי שכן

randu

New member
עונה..אבל שמישהו יקרא...../images/Emo3.gif

שעת התחלה:19:20 שם:רן גיל:13 וחצי בערך! מזל:קשת עדה:חצי מרוקאי,וחצי טריפולטאי! שילוב לא כ"כ מנצח
ספר/י ככה בכללי מה עשית היום:טלוייזיה,ידידה באה אליי,עשיתי את "פייבוריטית השבוע
" מה החלום הכי גדול שלך:שלום עולמי,מה נראה לכם..
ברור שכל המשפחה שלי תהייה בריאה ותהייה טחונה בכסף!
את/ה מרוצה מעצמך:בתור בנאדם,ככה ככה!
חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב:מתי שבא לי-כן
,ומתי שלא-לא!
מה החלום האחרון שחלמת:שרוצחים אותי ואת כל החברים שלי באיי ברמודה! איפה היית רוצה לגור (בארץ) [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]:ת"א..דה! אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית:אריה,בא לי להיות שולט ושכולם יעשו מה שאומר להם!!
את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר:רן-זה שמח..אז סבבה לי עם עצמי! אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה:יש לי פליטות פה שאני לא שם לב אליהן! אני פלטתי 3000 דברים שלא הייתי צריך והסתכתכתי עם מלא חברים בגלל זה!
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י:שחקן,או זמר! אני יודע-זה נשמע גיי,אבל אני מת להיות שחקן או זמר!
את\ה מרוצה מהמראה שלך:לא,ברור שהייתי מעדיף להיות שזוף,עם קוביות,פנים סטייל עופר שכטר
,אבל לא משנה! לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה:16,נשמע לי מה זה כיף! אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם:את זה שתמיד הצבועים והשקרנים מצליחיםם!
אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים:ברור להישאר בחלום,בתנאי שהמשפחה שלי והחברים שלי יהיו בו,וכמובן גם קילן
אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת:אם הייתי בטוח שהכסף לעולם לא ייגמר,ברור שלא!הייתי ישן
כל היום!! אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה:אם הוא היה נדפק..לא..אבל אם לא-ברור שכןןן!
אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר:ברור!! אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה:לא יודע,אחד מהמשפחה שלי,אני חושב! אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך:2 ארוחות,ושתיהן היו שניצל וציפס! כמובן שאח"כ הייתי אוכל הרבה שוקולדים,(אבל אחרי שלוש שעות כמובן!)
אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך:לא יודע...עוד 20 שנה-כולכם תדעו!!

Sahar 11

New member
עונההה ../images/Emo9.gif

שעת התחלה:23:23 מאאגניב
שם: סהר
גיל: 16 ועשרה חודשים מזל: טלה עדה: עירקית ספר/י ככה בכללי מה עשית היום? בעיקר כלום ובערב הייתי בקניון מה החלום הכי גדול שלך? להצליח בעתיד את/ה מרוצה מעצמך? בערך חושב/ת שאת/ה בן אדם טוב? לא תמיד
מה החלום האחרון שחלמת? על מישהו
איפה היית רוצה לגור (בארץ) [חוץ מאיפה שעכשיו אתה גר]? בארץ?? אממ הרצליה אם לא היית בנאדם, איזה חיה היית? שפן לבן את\ה אוהב\ת את השם שלך היית רוצה שיקראו לך בשם אחר הוא בסדר אם היית יכול\ה לשנות אחת מתכונות האופי שלך, באיזה היית בוחר\ת ולמה? לא להגיד תמיד דיעה אישית על אנשים, למה? כי אחר כך מתעצבנים עליי
באיזה מקצוע חשבת לעסוק כשתגדל\י? מעצבת אופנה את\ה מרוצה מהמראה שלך יש מקום לשיפור לאיזה גיל היית רוצה לשוב או להיות ולמה? האמת לא הייתי רוצה, אוהבת את 16
אילו היית אלוהים-מה הדברים העיקריים שהיית משנה בעולם? הרשימה ארוכה אילו היית חולם חלום נפלא והיו נותנים לך אפשרות להמשיך לחיות את החלום במקום המציאות שלך,האם היית רוצה להמשיך לחיות את החלום או בכל זאת להתעורר לחייך המציאותיים? להמשיך לחלום ברורר אילו היית מיליארדר-האם היית עובד בכל זאת יאפ אבל מתיי שמתחשק לי אילו הייתה לך אפשרות לגנוב בגרויות ולאחר מכן גם תואר ראשון ושני של איזה אדם גאון,מבלי שאף אחד יידע מכך,האם היית עושה את זה אמממ אולי בעניין הבגרויות אילו לרצוח היה מותר ומקובל-אתה מאמין שהיית רוצח עד היום כמה אנשים שיצא לך להכיר חלילה אבל מתעללת אולי כן אילו היית יכול להעניק חיים מושלמים לבן אדם מסויים בעולם(פרט ממך!)-מי זה היה? אמא אילו היה אפשר לאכול ללא הגבלה מבלי להשמין ומבלי בעיות בריאות כאלה ואחרות-כמה ארוחות היית אוכל ביום,לדעתך? כל דקה חח אילו היית ראש בעירך-האם אתה חושב שתושביי העיר היו מרוצים מתיפקודך לא
בהחלט שאלון מקורי

Sahar 11

New member
גם ללכת עם סנפיר

זה לא הכי נוח... אבל יכול לצאת יפה
פירט יפה
תהיי פירט כמו ג'ק בשודדי הקאריביים

למעלה