שאלון

ofirush17

New member
עונה ../images/Emo9.gif

שם: אופיר גיל: 12 מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן
-ראית את סבתא שלך: לפני חמש דקות
-נסעת רחוק: אממ לא זוכרת.. -טסת: ניראה לי שבפסח... -אכלת שניצל: ניראה לי שלפני שובעיים.. -קנית משהו: ביום בקפיטריה, שוקו חם -קנית משהו שהוא לא אוכל: אממ... לא זוכרת.. -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון: אתמול -היית בבית מרקחת: ביום שלישי שהלכתי עם נעם לנסות טסטרים בסופר פארם
-למדת למבחן: ביום שלישי -התקלחת: אתמול בערב -רבת עם בנאדם:עם תום היום בבצפר
-הלכת מכות: עם עינבל
אבל בצחוק -ראית סרט טוב: לפני איזה חודש את הסרט "השמועה אומרת ש..." -ראית סרט מפגר: לפני שבועיים ראיתי את הסרט "עד שהמשפחה תפריד בנינו", עם חברות, היה סרט גרוע אבל היה מצחיק
-קיבלת מאה במבחן: בצרפתית, מזמן... -דיברת שעה בטלפון: לא זוכרת אבל זה בטח היה עם נעם
-בכית: אממ לא זוכרת.. -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן כשהייתי קטנה -היית במשחק של מכבי: לא. -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: אף פעם. נסעתי באוטו אבל באוטובוס לא. -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא, אבל הייתי עצובה... -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן! -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: חחח כן הרבה פעמים -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל: בתחילת השנה עם כל שיכבת ז' בת"א -קראת הארי פוטר:כן, אני מתה על הספר
-קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא... -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן, שהייתי בכיתה ב', היה לי משהו בגרון והייתי איזה שבוע ומשהו בבית חולים
-עשית קורס מד"א: אף פעם... מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נעם -דיברת איתו באמת: נעם -דיברת איתו אונליין: תום -שלחת לו sms: גם נעם..
-כעסת עליו: תום -ישבת לידו בשיעור: אממ בר -נסעת איתו לאנשהו: עם דודה שלי לקניון -לאן נסעתם? לקניון -לקחת ממנו משהו: נעם -מה זה היה? בגדים שלי שאצלה משנה שעברה
-היית אצלו בבית: אממ ניראה לי עינבל או נעם -היה אצלכם בבית: תום -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: תום, היום בשיעור לשון
-ראית איתו סרט: ניראה לי שעם חברות... -צחקת עליו: נעם שבלי קשר לכלום שלחה לי SMS שדגנית כפרה או משהו כזה

תשובות...../images/Emo144.gif שפכתי פה הכל..

שם: שיר גיל:12 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני חודש.. הייתי חולה... -ראית את סבתא שלך: כן שלשום נראה לי -נסעת רחוק: שבוע שעבר -טסת:לפני חצי שנה... -אכלת שניצל:היום בצהריים -קנית משהו:היום בצהריים -קנית משהו שהוא לא אוכל: חודים -היית בהפגנה: לא -היית בקניון: כן שבוע שעבר נראה לי -היית בבית מרקחת: כןן שבוע שעבר -למדת למבחן: לפני שבועיים -התקלחת:היום בצהריים דה! -רבת עם בנאדם: כן היום -הלכת מכות:לאא -ראית סרט טוב:כן.. צ'רלי והשוקולדה -ראית סרט מפגר: לפני שנה וחצי בערך... חותנת בהפרעה -קיבלת מאה במבחן: בתחילת השנה מבחן בחשבון! -דיברת שעה בטלפון:כל יום.. -בכית:לפני שבוע -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:כן -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא אני צפונית.... -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית:לא -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן.. עמיר פרץ -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא זה לא הסגנון שלי -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:זה קצת בעייתי... כי הייתי בת שנה..
ההורים שלי בכו גם בשמי -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע: לא חס וחלילה! -היית בתאונת דרכים:כנ"ל -היית ברמת השרון:כן.. עשיתי את הבת מצווה שמה.. בפסק זמן.. -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל: לפי השם אני מבינה שזה בכרמל -היית במעלה אדומים:לא.. מה אני הראל מויאל? -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה": כן בסינמה סיטי -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר: ברור! ואפילו זכיתי בחידון מקום 2 -קראת ספר של עמוס עוז:כן -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא להגזים.. -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא חס וחלילה -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':השפתיים.. לא פחות כואב -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):לא.. תודה לאל! -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: רותם -דיברת איתו באמת:גיא -דיברת איתו אונליין:שקד -שלחת לו sms:עומר -כעסת עליו:ש.. -ישבת לידו בשיעור: טל ס -נסעת איתו לאנשהו:דניאל -לאן נסעתם?לקניון -לקחת ממנו משהו:אני לא לוקחת. אבל נגיד ש.. גיא -מה זה היה?ספר -היית אצלו בבית: אלה -היה אצלכם בבית:גיא טל ועומר -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: גיא -ראית איתו סרט:גיא טל ועומר -צחקת עליו:על מי לא...

Cindy Campbell

New member
עונה../images/Emo13.gif../images/Emo135.gif

שם: רינת. גיל: כמעט 13.9. -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: נראה לי ששנה שעברה. -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע כמעט. -נסעת רחוק: בחופש הגדול. -טסת: כנ"ל. -אכלת שניצל: לפני כמה ימים. -קנית משהו: אתמול, אם כרטיס צילום נחשב:D. -קנית משהו שהוא לא אוכל: הביטו למעלה
. -היית בהפגנה: לא הייתי. -היית בקניון: לפני כמה שבועות, נראה לי. -היית בבית מרקחת: לא זוכרת, מזמן... -למדת למבחן: לפני איזה 11 ימים, משהו כזה... -התקלחת: שלשום. -רבת עם בנאדם: היום במסנג'ר. -הלכת מכות: אני לא הולכת מכות (זאת אומרת, אני נותנת מכות לחברים שלי מדי פעם אבל זה בצחוק, מכות קטנות כאלה). -ראית סרט טוב: על זה קשה לענות
לא זוכרת. -ראית סרט מפגר: אתמול בערב. -קיבלת מאה במבחן: נראה לי שב- 22.1 בערך (לפי תאריך המבחן
). -דיברת שעה בטלפון: חחח לא קרה לי
. -בכית: אמממ לא זוכרת, נראה לי שלפני איזה שבועיים. -האם אי פעם: -התעלפת: לא, חס וחלילה. -היית בכנסת: לא. -היית במשחק של מכבי: לא, לשמחתי
. -היית באיקאה: לא. -נסעת לאילת באוטובוס: כן, ומשם למטוס. -טסת לאילת: כן
. -עשית צניחה חופשית: לא
. -הרגת מישהו: אף פעם
. -נעצרת: כנ"ל. -הצטלמת עם סלבריטאי: כנ"ל
. -היית בהופעה של שוטי הנבואה: כנ"ל
. -היית בהופעה של אביב גפן: כנ"ל... -בכית ביום רצח רבין: לא זוכרת. -בכית ביום הזיכרון לשואה: לא זוכרת. -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא זוכרת. -היית בהלוויה: לא הייתי. -היית בפיגוע: לא הייתי (ברוך השם
). -היית בתאונת דרכים: לא הייתי (חס וחלילה). -היית ברמת השרון: לא הייתי... -היית בבאר שבע: בחופש הגדול. -היית בטירת הכרמל: לא זוכרת, מזמן. -היית במעלה אדומים: לא נראה לי שהייתי שם. -היית בערד: כנ"ל. -היית ב-"תנובה": כנ"ל. -היית בכותל: כנ"ל. -קראת הארי פוטר: לפני כמה ימים, בתחילת השבוע נראה לי. -קראת ספר של עמוס עוז: לא זוכרת, אם בכלל. -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: חחח לא זוכרת. -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא קרה לי
. -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':
לא קרה לי. -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): לא קרה (בע"ה). -עשית קורס מד"א: לא עשיתי
. מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: חברה. -דיברת איתו באמת: חברות
. -דיברת איתו אונליין: חברה
. -שלחת לו sms: זה היה לתחרות, לא לבן אדם. -כעסת עליו: חברה. -ישבת לידו בשיעור: חברה. -נסעת איתו לאנשהו: אבא שלי. -לאן נסעתם? לסבתא שלי. -לקחת ממנו משהו: לא, חוץ מדברים שאני הבאתי. -מה זה היה? ספר, רסן... -היית אצלו בבית: חברות. -היה אצלכם בבית: חברות. -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: לא יודעת. -ראית איתו סרט: בקולנוע? אח שלי. -צחקת עליו: לא יודעת.

../images/Emo214.gifעונה../images/Emo70.gif../images/Emo214.gif

הינה:
שם:יסמין
-הקאת:אממ..לא זוכרת זה היה די מזמן..
-ראית את סבתא שלך:ממש מזמן, סבתא שלי גרה בברזיל והשנייה מתה
-נסעת רחוק:לונדון נחשב
-טסת:בראש השנה..(ללודון ולצרפת ביורו דיסני..
)
-אכלת שניצל:ביום...אממ..שני ניראלי או ראשון..זה היה ביום של הפרק של הפסיכולוגית..
-קנית משהו:היום
קניתי גלידה
-קנית משהו שהוא לא אוכל:מממ..לא זוכרת
-היית בהפגנה:די מזמן הפגנה נגד שיעור מדעים
(לא רק אני, גם הכיתה
)
-היית בקניון:יום שלישי ניראלי
-היית בבית מרקחת:מזמן..
-למדת למבחן:אתמול
-התקלחת:אתמול בערב
-רבת עם בנאדם:ביום רביעי
-הלכת מכות: לא הלכתי מכות איזה שנתיים
-ראית סרט טוב:ביום שישי שעבר
-ראית סרט מפגר:זה לא סרט זה תוכנית רק זיפזפתי בערוצים.. ללא ראיתי את זה..
-קיבלת מאה במבחן:לא זוכרת, אבל זה היה לא מזמן..
-דיברת שעה בטלפון:אני לא מדברת שעה בטלפון
-בכית:אתמול
-האם אי פעם:
-התעלפת:לא
-היית בכנסת:לא
-היית במשחק של מכבי: לא..אבל ראיתי בטלויזייה
-היית באיקאה:כן
-נסעת לאילת באוטובוס:לא
-טסת לאילת:לא
-עשית צניחה חופשית:לא
-הרגת מישהו:לא
-נעצרת:לא
-הצטלמת עם סלבריטאי:לא
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא,מי אלו
-היית בהופעה של אביב גפן:אני לא אוהבת את המוסיקה שלו
-בכית ביום רצח רבין:לא שאני זוכרת..
-בכית ביום הזיכרון לשואה:כנ"ל
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כנ"ל
-היית בהלוויה:לא הייתי
-היית בפיגוע:לא
-היית בתאונת דרכים:לא
-היית ברמת השרון:כן
-היית בבאר שבע:לא
-היית בטירת הכרמל:לא
-היית במעלה אדומים:לא
-היית בערד:לא
-היית ב-"תנובה":כן
-היית בכותל:לא
-קראת הארי פוטר:כן
-קראת ספר של עמוס עוז:לא
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כן
-נשבר לך היד/הרגל וכו':לא
-נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כנ"ל
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):|כנ"ל
-עשית קורס מד"א:מזה
מי החבר האחרון ש:
-דיברת איתו בטלפון:אמממ..לא זוכרת
-דיברת איתו באמת:נועה
-דיברת איתו אונליין:אני מדברת עכשיו עם אופיר מהפורום..
-שלחת לו sms:לאמא שלי
-כעסת עליו: מישהו.. סודי
-ישבת לידו בשיעור:ירדן
-נסעת איתו לאנשהו:אמא ואבא
-לאן נסעתם?הביתה
-לקחת ממנו משהו:ירדן
-מה זה היה?טוש..

אופס שכחתי את:../images/Emo214.gif

-היית אצלו בבית:ירדן
-היה אצלכם בבית:קשת (לא בענן, קשת הילדה)
-דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:לא זוכרת..
-ראית איתו סרט:אמא
-צחקת עליו:אני
הודגש באמצעות מדגישומטיק
אתם חייבים להשוויץ שוב

רחמוס

New member
עונה

שם:שני רחום.. גיל:13..(= -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני מלא זמןן -ראית את סבתא שלך: אין לי סבתאא..): -נסעת רחוק: ממזמןן -טסת: לפני שנתיים..חיחי -אכלת שניצל:שלשום..נאמייי -קנית משהו: אתמול..מסטיקק -קנית משהו שהוא לא אוכל:גומיהה..לפני שבוע -היית בהפגנה:אפעם -היית בקניון:לפני שבוע.. -היית בבית מרקחת:לפני מלא זמןן -למדת למבחן:ממזמן..לפני שבוע ומשהו נגמרו לנו המבחנים למחציתת..אבל עכשיו הם חווזרים!!!!! -התקלחת: אתמול בלילהה.. -רבת עם בנאדם:שלשום...גררר -הלכת מכות: היום..אבל בצחווק.. -ראית סרט טוב: לפני כמה ימים..'בית השעוווה'.. מגעיל! -ראית סרט מפגר: אתמולל..'סודות נעולים'..סרט שאמור להיות מפחיד אבל הוא בכלל לא מפחידד..:) -קיבלת מאה במבחן: לפני מלא זמןן..חחחחחח -דיברת שעה בטלפון: לפני יומיים.. -בכית:אתמול בגלל **** אהוובי! -האם אי פעם: -התעלפת:כןן..שהייתה לי דלקת ריאות.. -היית בכנסת: אפעםם -היית במשחק של מכבי:לא הייתי ולא רוצה להיות -היית באיקאה: לפני שבועיים אם הורים שלי..אני לא רוצה לחזור לשםם -נסעת לאילת באוטובוס:אפעם -טסת לאילת:אפעם..נסעתי לאילתת -עשית צניחה חופשית:אפעםם אבל אני רוצה לעשוות -הרגת מישהו:אפעם!!!! חס וחלילה! -נעצרת:אפעם -הצטלמת עם סלבריטאי:אפעם..): -היית בהופעה של שוטי הנבואה:,אפעם -היית בהופעה של אביב גפן:אפעם -בכית ביום רצח רבין: שנה שעברה -בכית ביום הזיכרון לשואה:שנה שעברה -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:שנה שעברה -היית בהלוויה: לא זוכרתת -היית בפיגוע:אפעם..תודה לאל!!! -היית בתאונת דרכים:אפעם..תודה לאל! -היית ברמת השרון:לפני מלא זמןן -היית בבאר שבע:לא זוכרת -היית בטירת הכרמל:לא זוכרת -היית במעלה אדומים:לא זוכרת -היית בערד:לפני שנתיים..טיולל משפחתיי -היית ב-"תנובה": השנהה.. -היית בכותל:שנה שעברה..בר מצווה של בן דוד! -קראת הארי פוטר: אין לי כווח! לראות ת'סרט..עדיף -קראת ספר של עמוס עוז:אפעם.. -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:אפעם! -נשבר לך היד/הרגל וכו':אפעם..תודה לאל! -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':אפעם..תודה לאל! -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): שהייתה לי דלקת ריאות...הייתי שם חודש..): -עשית קורס מד"א: אפעם מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:לא זוכרתת -דיברת איתו באמת:עם יסמיןן -דיברת איתו אונליין:ניצןן -שלחת לו sms:לא זוכרתת -כעסת עליו: **** כל הזמןן! -ישבת לידו בשיעור: לא זוכרת..נראה לי ז'ניליי..היא לא חברה שלי -נסעת איתו לאנשהו: עם יסמין,בר,ותמוז בדרך הביתה מביה"ס..היום! -לאן נסעתם?הביתהה -לקחת ממנו משהו:לאא -מה זה היה?לאא לקחתי -היית אצלו בבית:יסמיןן -היה אצלכם בבית:לא זוכרת -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:עם **** שיחה רצינית! -ראית איתו סרט:לא זוכרת -צחקת עליו:על ***** חח אבל ביחד איתווו

Mersitosh

New member
עונה..../images/Emo22.gif

-מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני יומיים שאחותי הגדולה הכינה פסטה..
-ראית את סבתא שלך: סבתא שלי מתה...:/ -נסעת רחוק: בפסח שעבר... -טסת: בחופש הגדול -אכלת שניצל: אתמול! ולפני יומיים ושלושה ימים וארבעה ימים...
-קנית משהו: בטח מסטיק! לא סתם מסטיק מסטיק זום! -קנית משהו שהוא לא אוכל: את המשחק סימס נייט-לייף -היית בהפגנה:בחיים שלי לא -היית בקניון:אתמול... -היית בבית מרקחת:אתמול -למדת למבחן:היום בבוקר -התקלחת:היום -רבת עם בנאדם:שבוע שעבר עם חברה הכי טובה שלי! :( -הלכת מכות:לפני שבועיים וחצי עם חבורת פאקצות בביצפר -ראית סרט טוב:היום -ראית סרט מפגר:היום -קיבלת מאה במבחן:בכיתה ו'... -דיברת שעה בטלפון:היום וכל יום! יום שאני לא מדברת שעה בטלפון מתחיל להדאיג...:)
-בכית:שאמרו לי שספתא שלי מתה..:( -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן -היית במשחק של מכבי:כן -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית:כן :)! והרשתי טוווב! -הרגת מישהו:לא..:/ -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:ברור אבל אני מבקשת...סלבריטאי הצטלם איתי לא אני איתו! -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן:כן -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:כן והרגשתי טוווווב! סתם... -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:לא -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":ברור! -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:אני שרופה על הארי פוטר אז ברור! -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:בטח הפכנו את זה לצ'יזבט בכיתה ז'! -נשבר לך היד/הרגל וכו':כן -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:ברור מי לא?! מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:עידו -דיברת איתו באמת:הדר -דיברת איתו אונליין:תמר -שלחת לו sms:שי -כעסת עליו:הדר -ישבת לידו בשיעור:אני לא באתי לביצפר שבוע וחצי! -נסעת איתו לאנשהו:הילה -לאן נסעתם? רמת גן -לקחת ממנו משהו:לא -מה זה היה? אני חפה מפשע..
-היית אצלו בבית:זאת אחותי! -היה אצלכם בבית:כן מן הסתם... -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:כן -ראית איתו סרט:כן -צחקת עליו:כל יום בבוקר..:) הסוף!!!

KiShKooSh

New member
עונה../images/Emo210.gif../images/Emo194.gif../images/Emo9.gifמוטי

שם: ביקי גיל:16 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: לפני כמה ימים -ראית את סבתא שלך:מזמן... קשה לי לראות אותה ככה -נסעת רחוק:אילת זה רחוק? אם לא אז זה היה איטליה -טסת:לאילת(כן, אני יודעת שזה מוזר...) -אכלת שניצל:אתמול -קנית משהו: אם לא מחשיבים את החולצה של ציפורלה(
) שקיבלתי חינם(אני עובדת שם.. ואני לא מביאה לאף אחד בחינם..
) אז החצאית -קנית משהו שהוא לא אוכל: החצאית -היית בהפגנה:הייתי אמורה ללכת לפני שבועים של "תנו לחיות" אבל לא יצא
-היית בקניון:מזמן.... וזה עוד היה עזריאל -היית בבית מרקחת:כהיפוכנדרית גאה וחולת בשמים, סופר פארם זה הבית השלישי שלי -התקלחת: אתמול -רבת עם בנאדם: דווקא לא לאחרונה.. -הלכת מכות: קרבות במה נחשב
? -ראית סרט טוב: שנה שעברנה. כי עוד לא עשיתי נגלת" סרטים איכותיים השנה -ראית סרט מפגר:אמריקאי קיטשי- הוט פאן.. -דיברת שעה בטלפון:זה מינימום. יש לי בעיה שאני לא יודעת לסיים שיחה אז אני כבר מתחילה באיזה שלב לדבר על שטויות, ואני מודעת לזה. עד שהשני מסיים את השיחה. -בכית:אתמול, אבל לפני ניסן וציפורלה(שם היה כיף ועשה לי טוב). פשוט כאבה לי הבטן בצורה נוראית... -האם אי פעם: -התעלפת:כן -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:לא
גרתי ליד, ככה היינו עושים כושר, היינו "רצים את איקאה" -נסעת לאילת באוטובוס:אף פעם. רציתי מאוד, אבל יש לאמא נטייה עדיין לפולניות, זה יחהיה עד שאני אהיה בת 70. -טסת לאילת: השנה -עשית צניחה חופשית:עדיין לא- בתכנון -הרגת מישהו:מצחוק נחשב? -נעצרת:אף פעם -הצטלמת עם סלבריטאי: הגדר סלבריטי.. ועדיין אף פעם
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:אף פעם, ואני כועסת על עצמי. אני חייבת לראות אותם! אני הבן אדם הראשון(שאני מכירה לפחות) שהבין את השיר "מחפשים את דורות" -היית בהופעה של אביב גפן:אף פעם -בכית ביום רצח רבין: כן, בכיתי, כתה א', עד היום מודבק לי לספר (הורוד נראה לי) של כתה א' "שלום חבר" -בכית ביום הזיכרון לשואה:תמיד -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:תמיד -היית בהלוויה: אני לא מסוגלת ללכת לבית קברות, בחיים לא הייתי האמת. הבית קברות היחידי שאני אהיה חייבת זה הבית קברות של אבא- בלונדון -היית בפיגוע:לא תודה לאל..(טפו טפו טפו
) -היית בתאונת דרכים:חלילה גם -היית ברמת השרון: אני גרה בהוד השרון, אנשים תמיד מתבלבלים
, אז תחשבו שאני שם -היית בבאר שבע:אף פעם, אבל יש לי ידידים לבקר שם -היית בטירת הכרמל:מזמן, אבל הייתי -היית במעלה אדומים:לא יודעת... אולי הייתי -היית בערד:לא שזכור לי -היית ב-"תנובה":הייתי
-היית בכותל:לא, ופה הדבר שאני כועסת על עצמי מאוד,הייתי שנתיים השנה בירולשלים, אמרתי לכולם שאני רוצה ללכת לכותל, הכותל היה מרחק הליכה ברגל, ולא הלכנו בסוף היה גשם
-קראת הארי פוטר:רק את הראשון קראתי -קראת ספר של עמוס עוז:קראתי... -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא, אבל הטרדתי את אסטר בשביל זה
-נשבר לך היד/הרגל וכו':הרגל הימנית -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן, כמעט אישפזו אותי -עשית קורס מד"א:לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:אורי -דיברת איתו באמת:נעה -דיברת איתו אונליין:לא הייתי מאתמול בבית -שלחת לו sms:אורי -כעסת עליו:לא זוכרת -נסעת איתו לאנשהו:אורטל -לאן נסעתם?אילת -לקחת ממנו משהו:אורי
(הוא חוזר פה) -מה זה היה? "ביבר הזכוכית" -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:אורי -ראית איתו סרט: האמת אמא שלי את "אבולוציית האינדיגו" -צחקת עליו:ליטל, אבל זו הייתה בדיחה מאולה בהומור עצמי, על הדיקציה הנוראית שלי

עונה../images/Emo192.gif

שם:שני
גיל:15 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני שלושה ימים ככה... כל היום הקאתי כי ההיתי חולה
-ראית את סבתא שלך:ביום שבת שעבר -נסעת רחוק:לפני חודש בערך לצפון -טסת:שנה שעברה לאמסטרדם -אכלת שניצל:היום בצהריים -קנית משהו:שבוע שעבר היה לחברה שלי יומולדת אז קניתי לה מתנה
-קנית משהו שהוא לא אוכל:נו... שבוע שעבר המתנה -היית בהפגנה:לאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא
-היית בקניון:כה... שבוע שעבר -היית בבית מרקחת:לא זוכרת מתיי
-למדת למבחן:היום למבחן מזה קשה במתמטיקה שהוא ביום ראשון -התקלחת:לפני עשר דקות -רבת עם בנאדם:היום עם אחותי -הלכת מכות:כהההה לפני חודשים בערך איזה בלגן היה חחחח
-ראית סרט טוב:לפני שבועיים בקולנוע -ראית סרט מפגר:חודש שעבר הסרט "נקודת מפגש" -קיבלת מאה במבחן:יום שלישי בתנ"ך אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאאא -דיברת שעה בטלפון:לא זוכרת.... -בכית:אמ... וואלה לא זוכרת -האם אי פעם: -התעלפת:כה... שלוש פעמים ובגלל זה התאשפזתי בבית חולים שלושה ימים
-היית בכנסת:לא הייתי -היית במשחק של מכבי:לא הייתי... מי רואה כדורסל? -היית באיקאה:לפני חצי שנה סתם מקום מעפן -נסעת לאילת באוטובוס:מי נוסע לאילת באוטובוס?!?! -טסת לאילת:לא טסתי -עשית צניחה חופשית:לאאאאאאאאאאא -הרגת מישהו:חס וחסה טפו טפו טפו
-נעצרת:לאא -הצטלמת עם סלבריטאי:כההה עם יהודה לוי בשנקין עם חברות שלי -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לאאאא, -היית בהופעה של אביב גפן:לאאאאא -בכית ביום רצח רבין:אני תמיד בוכה בטקסים האלה -בכית ביום הזיכרון לשואה:לא -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא שזכור לי... -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:חס וחלילה ברוך השם לאאאאא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:אין לי שמץ... נראה לי שלא -היית בבאר שבע:כהה -היית בטירת הכרמל:כה -היית במעלה אדומים:לא -היית בערד:לא... מה יש לי לעשות שם? -היית ב-"תנובה":כה.. דרך טיול מהבצפר
-היית בכותל:כה.. מי לא היה? -קראת הארי פוטר:מספיק הסרט. לא? -קראת ספר של עמוס עוז:מי? -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כההההההה חחחח
-נשבר לך היד/הרגל וכו':כן היד בכיתה ב' -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':כן, הראש קיבלתי מכה והוא נפתח לי -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כה.. אחרי שהתעלפתי הייתי בבית חולים שלושה ימים -עשית קורס מד"א:כה... בכיתה ו' מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:גל -דיברת איתו באמת:שני -דיברת איתו אונליין:אילת -שלחת לו sms:אילת -כעסת עליו:אורין -ישבת לידו בשיעור:מור -נסעת איתו לאנשהו:סיוון -לאן נסעתם?חרמון -לקחת ממנו משהו:כה ממנה השאלתי חצאית מיני מזה מהממת למסיבה אבל זה היה בקיץ -מה זה היה?בקיץ -היית אצלו בבית:לי -היה אצלכם בבית:ליגל -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:ספיר -ראית איתו סרט:נופר -צחקת עליו:יפית

נעמקה19

New member
עונה ../images/Emo144.gif

שם:נעם גיל:13 (עוד 9 ימים
)
-מתי בפעם האחרונה: -הקאת:אממ...ווי לפני מלאא זמן! -ראית את סבתא שלך:הם באים עוד כמה דקות
-נסעת רחוק:שבוע שעבר נדמה לי -טסת:בסוכות -אכלת שניצל:היום...הוהו זה מזכיר לי "לטגן שניצלים לבן שלי שהוא בן 10 והוא ישאר בן 10 עד ליומולדת ה-11 שלו ופשוט...לשכוח ממך, ומכל מה שקרה כאן, כי זה כבר יותר מדי
"
-קנית משהו:נמנמ.. אתמול נראה לי, קניתי דונטס בקפיטריה
-קנית משהו שהוא לא אוכל: חחחחחחחחחח נראה לי לפני שבוע הייתי בקניון וקניתי דיסק
-היית בהפגנה: מזמן, שהייתי קטנה -היית בקניון: לפני שבוע -היית בבית מרקחת:לא זוכרת
-למדת למבחן:אתמול
-התקלחת:היום בבוקר -רבת עם בנאדם:עם אמא שלי אתמול... -הלכת מכות:היום, עם אחותי...
-ראית סרט טוב:אההה...אני רואה כל כך הרבה סרטים עם חברות שלי, שאני כבר לא זוכרת -ראית סרט מפגר:חעחעע זה היה קורע
ראיתי את "עד שהמשפחה תפריד ביננו" עם חברות שלי, ואז מרוב שהוא היה צפוי ומשעמם לקראת הסוף, התחלנו כל הזמן לצחוק והתחילו לכעוס עלינו, ואז עינבל התקשרה אלי כי הצילצול שלי זה שתום אומרת "כלב ים! כלב ים! כלב ים!" וכל האולם שמע, וזה היה קורע לעללה
-קיבלת מאה במבחן: אמאלה...זה היה מזמן! -דיברת שעה בטלפון:בטח לפני יומיים או משהו -בכית:היום...בפרק 58
-האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:כן..שנה שעברה -היית במשחק של מכבי:לא
-נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:לא -עשית צניחה חופשית:לא, אבל אני מתה לעשות ולצרוח משהו תוך כדי... אולי "אדית מושלמתתתתתתתתתתתתתתת" או "השמיניה אין דבר כזהההההההה" או "כפרעלייייייייייי!!11111111"
-הרגת מישהו: את הנמלים המעצבנות האלה, שהולכות מהר. אני עושה להן חומות עם האצבעות שלי, והן מתחרפנות כי הן לא יכולות ללכת לשום מקום, והן הולכות עוד יותר מהר, ואז אני מועכת אותן
-נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:אדית חצור, נחשב?
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:לא -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן -היית בהלוויה:לא -היית בפיגוע:לא -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:אה...לא זוכרת -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים:יש מצב -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":אני חושבת שכן... -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן
-קראת ספר של עמוס עוז:לא, אבל קראתי את התקציר
-קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן
-נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא
-היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):לא -עשית קורס מד"א: מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:אופיר -דיברת איתו באמת:אחותי -דיברת איתו אונליין:אני מתכתבת עכשיו עם תום, אופיר, רון ושיר -שלחת לו sms:תום -כעסת עליו:אחותי
ביקי יכולה להעיד שהיא קרצייה
-ישבת לידו בשיעור:רפאל..חעחע הוא כל כך מטומטמם -נסעת איתו לאנשהו:אממ...משיעור פרטי לאנגלית עם אמא שלי -לאן נסעתם?הביתה
-לקחת ממנו משהו:לא -מה זה היה? -היית אצלו בבית:השכן למטה..מורה פרטי למתמטיקה
-היה אצלכם בבית:עדי, באה לקחת מפתח -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:החברות שלי
-ראית איתו סרט:חברות שלי
-צחקת עליו:אחותי...ואחר כך היא בכתה
מה, זהו? אוף! אני כל כך אוהבת שאלונים!!111

עדידה16

New member
שלי../images/Emo13.gif

שם:עדי גיל:12 וחצי -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לא יודעת
-ראית את סבתא שלך:ביום שישי שעבר
-נסעת רחוק:אממ.. רחוק.... לא יודעת -טסת:בפסח נראה לי
-אכלת שניצל:אין לי מושג
-קנית משהו:היום. קניתי ארנק מאמי וין חוט עם חרוזים שנתלה על הפלא.. מההמם
-קנית משהו שהוא לא אוכל:היום [ תסתכלו למעלה
] -היית בהפגנה:לפני שנה או משהו ההורים שלי הלכו למשהו בכיכר רבין ובאתי איתם כי הייתי חייבת אז אין לי מושג למה הלכתי
-היית בקניון:לפני הרבה זמן
-היית בבית מרקחת:
אין לי מושג -למדת למבחן:ביום שלישי
-התקלחת:אתמול
-רבת עם בנאדם:היום בערך -הלכת מכות:ללכת מכות?
-ראית סרט טוב:לפני כמה ימים. ראיתי את "השמועה אומרת ש..." -ראית סרט מפגר:לא זוכרת -קיבלת מאה במבחן:היו כמה פעמים, לא זוכרת מתי
-דיברת שעה בטלפון:זה קורה הרבה
-בכית:היום.. כואב לי הגרון
-האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא הייתי -היית במשחק של מכבי:אני לא הולכת למשחקים -היית באיקאה:לפני הרבה זמן -נסעת לאילת באוטובוס:מעולם
-טסת לאילת:מעולם
... נסעתי באוטו
-עשית צניחה חופשית:הלוואי
-הרגת מישהו:ברור... אתמול
-נעצרת:מעולם -הצטלמת עם סלבריטאי:אפ פעם
-היית בהופעה של שוטי הנבואה:,לא הייתי -היית בהופעה של אביב גפן:לא הייתי -בכית ביום רצח רבין:כל שנה יורדות לי קצת (או הרבה) דמעות -בכית ביום הזיכרון לשואה:כל שנה
-בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:לא יודעת -היית בהלוויה:לא הייתי
-היית בפיגוע:מעולם. טפו טפו טפו -היית בתאונת דרכים:הייתי רק בתאונה קטנה שאשא שלי בטעות גרם לה
-היית ברמת השרון:לפני כמה ימים -היית בבאר שבע:לא יודעת -היית בטירת הכרמל:כנ"ל -היית במעלה אדומים:כנ"ל -היית בערד:כנ"ל -היית ב-"תנובה":כנ"ל -היית בכותל:לפני שנה בערך -קראת הארי פוטר:לפני שבוע בערך
-קראת ספר של עמוס עוז:לא קראתי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:לא קראתי אבל הסתכלתי רק כדי לעבוד על אנשים
(לא דברים רעים.. תרגעו
) -נשבר לך היד/הרגל וכו':נשברה לי הבוהן ברגל
לפני כמה שנים- שנתיים-שלוש -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':אפ פעם -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):בגיל ארבע
-עשית קורס מד"א:מעולם ואני גם לא אעשה כי דם גורם לי לרצות להקיא וזה מגעיל אותי מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון:נעם
-דיברת איתו באמת:אממ... דפנה נראה לי -דיברת איתו אונליין:קובי -שלחת לו sms:רומי, חברה שלי -כעסת עליו:נעם!!
כי לא הסכמת לבוא איתי לנחלת בנימין -ישבת לידו בשיעור:אממ.. ישבתי לבד היום -נסעת איתו לאנשהו:אממ.. לא זוכרת -לאן נסעתם?כנ"ל -לקחת ממנו משהו:נעם -מה זה היה?מפתח
-היית אצלו בבית:נעם, אבל באתי רק לקחת מפתח -היה אצלכם בבית:מאיה -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה:לא יודעת
-ראית איתו סרט:החברות שלי
-צחקת עליו:למה לצחוקעלמישהו??

j u l i a 1 3

New member
עונה

שם: יוליה גיל: 14 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת: בכיתה ג'... רציני! כבר משהו כמו 5 שנים לא הקאתי! -ראית את סבתא שלך: לפני שבוע -נסעת רחוק:לבית שמש נחשב רחוק? אז לפני שבוע... -טסת: לפני חודש -אכלת שניצל: לפני כמה ימים -קנית משהו: היום -קנית משהו שהוא לא אוכל: היום -היית בהפגנה: אף פעם בחיי -היית בקניון: לפני שבוע ויום -היית בבית מרקחת: לפני שבוע ויומיים -למדת למבחן: לפני 3 ימים -התקלחת: היום -רבת עם בנאדם: אתמול... אבל לא משהו רציני... -הלכת מכות: בכיתה ד'? לא זוכרת... -ראית סרט טוב: שלשום -ראית סרט מפגר: היום -קיבלת מאה במבחן: לפני כמה שבועות -דיברת שעה בטלפון: לפני שבועים -בכית: לפני כמה ימים... סתם התעצבנתי מכלום... -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: לא -היית במשחק של מכבי: לא -היית באיקאה: כן...מיליון פעם, זה 5 דקות מהבית שלי -נסעת לאילת באוטובוס: לא -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה:, לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: כן -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: כן -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא, אבל היייתי קרובה לפיגוע.. -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: כן -היית בבאר שבע: כן -היית בטירת הכרמל: נראה לי -היית במעלה אדומים: כן -היית בערד: כן -היית ב-"תנובה": לא -היית בכותל: כן... בשנה האחרונה הייתי שם איזה 5 פעמים... -קראת הארי פוטר: כן -קראת ספר של עמוס עוז: אולי -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: כן -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': בערך -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן -עשית קורס מד"א: לא מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: ניקו, חברה שלי -דיברת איתו באמת: ג'ני- חברה אחרת שלי -דיברת איתו אונליין: שוב ניקול -שלחת לו sms: ג'ני -כעסת עליו: אני לא נוהגת לכעוס על חברים... -ישבת לידו בשיעור: ניב מהכיתה שלי... -נסעת איתו לאנשהו: לקניון עם ג'ני ורוזה נחשב? -לאן נסעתם? לקניון -לקחת ממנו משהו: מהקניון? או מהחברה? -מה זה היה? מה היה מה? -היית אצלו בבית: ג'ני -היה אצלכם בבית: ג'ני -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: ג'ני -ראית איתו סרט: כל הכיתה -צחקת עליו: לא צוחקת עם חברים...

54316

New member
עונה!!!

שם:סתיו גיל:10 -מתי בפעם האחרונה: -הקאת:לפני שנה שלושה חודשים ושבעה ימים -ראית את סבתא שלך:לא ראיתי אף סבתא שלי הם מתו לפני שקמתי לתחייה -נסעת רחוק:אתמול -טסת:לפני חצי שנה -אכלת שניצל:שלשום -קנית משהו:שלשום -קנית משהו שהוא לא אוכל:שלשום -היית בהפגנה:לפני שבעה חודשים ויומיים -היית בקניון:לפני חודש ו22 יום -היית בבית מרקחת:שבוע וחצי -למדת למבחן:לפני 5 דקות -התקלחת:לפני 3 דקות -רבת עם בנאדם:לפני 4 ימים -הלכת מכות:לפני 4 ימים -ראית סרט טוב:אתמול -ראית סרט מפגר:לפני חצי שנה -קיבלת מאה במבחן:אתמול -דיברת שעה בטלפון:לא דיברתי אף פעם שנה בטלפון -בכית:היום -האם אי פעם: -התעלפת:לא -היית בכנסת:לא -היית במשחק של מכבי:כן -היית באיקאה:כן -נסעת לאילת באוטובוס:לא -טסת לאילת:כן -עשית צניחה חופשית:כן -הרגת מישהו:לא -נעצרת:לא -הצטלמת עם סלבריטאי:כן -היית בהופעה של שוטי הנבואה:לא -היית בהופעה של אביב גפן:לא -בכית ביום רצח רבין:כן -בכית ביום הזיכרון לשואה:כן -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל:כן-אני רגיש!!! -היית בהלוויה:כן -היית בפיגוע:כן -היית בתאונת דרכים:לא -היית ברמת השרון:כן -היית בבאר שבע:כן -היית בטירת הכרמל:כן -היית במעלה אדומים:כן -היית בערד:כן -היית ב-"תנובה":כן -היית בכותל:כן -קראת הארי פוטר:כן -קראת ספר של עמוס עוז:לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום:כם -נשבר לך היד/הרגל וכו':לא -נפתח לך הראש/הסנטר וכו':לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר):כן -עשית קורס מד"א:לא

למעלה