עונה ../images/Emo9.gif
שם: אופיר גיל: 12 מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן
-ראית את סבתא שלך: לפני חמש דקות
-נסעת רחוק: אממ לא זוכרת.. -טסת: ניראה לי שבפסח... -אכלת שניצל: ניראה לי שלפני שובעיים.. -קנית משהו: ביום בקפיטריה, שוקו חם -קנית משהו שהוא לא אוכל: אממ... לא זוכרת.. -היית בהפגנה: אף פעם -היית בקניון: אתמול -היית בבית מרקחת: ביום שלישי שהלכתי עם נעם לנסות טסטרים בסופר פארם
-למדת למבחן: ביום שלישי -התקלחת: אתמול בערב -רבת עם בנאדם:עם תום היום בבצפר
-הלכת מכות: עם עינבל
אבל בצחוק -ראית סרט טוב: לפני איזה חודש את הסרט "השמועה אומרת ש..." -ראית סרט מפגר: לפני שבועיים ראיתי את הסרט "עד שהמשפחה תפריד בנינו", עם חברות, היה סרט גרוע אבל היה מצחיק
-קיבלת מאה במבחן: בצרפתית, מזמן... -דיברת שעה בטלפון: לא זוכרת אבל זה בטח היה עם נעם
-בכית: אממ לא זוכרת.. -האם אי פעם: -התעלפת: לא -היית בכנסת: כן כשהייתי קטנה -היית במשחק של מכבי: לא. -היית באיקאה: כן -נסעת לאילת באוטובוס: אף פעם. נסעתי באוטו אבל באוטובוס לא. -טסת לאילת: כן -עשית צניחה חופשית: לא -הרגת מישהו: לא -נעצרת: לא -הצטלמת עם סלבריטאי: לא -היית בהופעה של שוטי הנבואה: לא -היית בהופעה של אביב גפן: לא -בכית ביום רצח רבין: לא, אבל הייתי עצובה... -בכית ביום הזיכרון לשואה: כן! -בכית ביום הזיכרון לחללי צה"ל: לא -היית בהלוויה: לא -היית בפיגוע: לא -היית בתאונת דרכים: לא -היית ברמת השרון: חחח כן הרבה פעמים -היית בבאר שבע: לא -היית בטירת הכרמל: לא -היית במעלה אדומים: לא -היית בערד:לא -היית ב-"תנובה":לא -היית בכותל: בתחילת השנה עם כל שיכבת ז' בת"א -קראת הארי פוטר:כן, אני מתה על הספר
-קראת ספר של עמוס עוז: לא -קראת ספר טלפונים מרוב שעמום: לא -נשבר לך היד/הרגל וכו': לא... -נפתח לך הראש/הסנטר וכו': לא -היית בבית חולים (בתור חולה, לא בתור מבקר): כן, שהייתי בכיתה ב', היה לי משהו בגרון והייתי איזה שבוע ומשהו בבית חולים
-עשית קורס מד"א: אף פעם... מי החבר האחרון ש: -דיברת איתו בטלפון: נעם -דיברת איתו באמת: נעם -דיברת איתו אונליין: תום -שלחת לו sms: גם נעם..
-כעסת עליו: תום -ישבת לידו בשיעור: אממ בר -נסעת איתו לאנשהו: עם דודה שלי לקניון -לאן נסעתם? לקניון -לקחת ממנו משהו: נעם -מה זה היה? בגדים שלי שאצלה משנה שעברה
-היית אצלו בבית: אממ ניראה לי עינבל או נעם -היה אצלכם בבית: תום -דיברת איתו דיבור ארוך ורציני כזה: תום, היום בשיעור לשון
-ראית איתו סרט: ניראה לי שעם חברות... -צחקת עליו: נעם שבלי קשר לכלום שלחה לי SMS שדגנית כפרה או משהו כזה
שם: אופיר גיל: 12 מתי בפעם האחרונה: -הקאת: מזמן