עזרה

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif עזרה ../images/Emo4.gif

סיימתי לתרגם סרט ב-subtitles workshop, אבל כשאני מנסה להתאים את הזמנים בעזרת הכפתורים "זמן התחלה/זמן סיום", פתאום קופצות השורות אחת אחרי השניה.... ניסיתי להסתכל גם במדריך ולא ממש הצלחתי להבין מה לעשות.. בבקשה שמישהו יעזור. תודה וחג שמח

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif מקפיצה פעם שלישית =\

בבקשה שמישהו יעזור... עד שתירגמתי... אני כבר רוצה לראות את זה עם הכתוביות... אם הבקשה שלי לא הייתה מובנת הנה הסבר אחר : ישנה אפשרות שמתי שאני מתרגמת ומתזמנת אז אפשר לראות את הסרט ואת הכתוביות באותו הזמן, נכון? בתוכנה שציינתי למעלה. אז כשאני לוחצת על "התחל כתובית" אני לא רואה כתוביות... ואני רוצה לראות כשאני מתרגמת.. ולחוץ לי בתפריט כבר "הצגת כתוביות".. בבקשה? מישהו? =\ תודה

amitay

New member
פירסמתי פעם איך לשם נקודות סינכרון

חפשי בפורום. בדרך כלל רצוי לשים תמונה עם הבעיה. לא ממש הבנתי מה בדיוק הבעיה שלך.האם הכתוביות שאת עובדת עליהן נמצאות באותה ספרייה כמו הסרט?

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif סליחה שזה קצת מסובך =\

הכתוביות נמצאות באותה התיקייה עם הסרט. עכשיו - אני בד"כ רואה את הסרט בתוכנה ומתרגמת תוך כדי. רק אחרי שאני מסיימת לתרגם, אני מתזמנת אותן. וכשאני מתזמנת אותן, אני רוצה שהכתוביות גם יופיעו ביחד עם הסרט בתוכנה, כדי שאני אוכל לראות את הכתוביות... מובן עד עכשיו..? הבעיה שזה לא מראה כשאני לוחצת על "התחל כתובית/סיים כתובית".. אני לא רואה את הכתובית בתצוגה של הסרט. הממ אני אוסיף תמונה שתנסה להסביר למה אני מתכוונת.. בתמונה רואים את הכתובית הראשונה ביחד עם הסרט.. ורק אותה רואים.. כשאני לוחצת אח"כ על "התחל כתובית" שוב זה לא מראה את הכתובית הבאה..

Reborn1

New member
את יכולה בבקשה להעלות

את הכתוביות לכאן בכדי שאראה מה הבעיה את יכולה לשנות את הכתוביות לסיומת txt אך צייני מה סיומת המקור השבוע כתבתי מדריך לתוכנה להכנת כתוביות ואני רוצה להתרשם ולפתור את בעייתך

Reborn1

New member
לא הבנת את עקרון הזמנים בכתוביות

לא ייתכן שכתובית מתחילה בשניה וחצי ונגמרת בשניה וחצי דרוש משך זמן מינימלי האם ייתכן שבזמן שאת מתחילה לדבר בדיוק באותו הזמן סיימת לדבר!!!! לכן את מקבלת את השגיאה והתוכנה מציגה את כל הכתוביות באותו הזמן בתוך התוכנה ישנו מנגנון לזיהוי בעיות בכתוביות באמצעוץ התפריט הראשי גשי אל כלים מידע ושגיאות וכל מה שציינתי פשוט יופיע באדום אין לי אפשרות לתקן את הבעיה כי פשוט צריך לקבוע זמנים נכון תחילה משך וסוף זוהי הבעיה העיקרית והבסיסית שראיתי ולא המשכתי לאבחן מעבר

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif אבל זה לא קשור לזה =\

אני ממש לא באה לזלזל, אבל לא הבנת את מה שניסיתי להסביר. לא התחלתי בכלל לתזמן את הכתוביות. התכוונתי בכלל לבעיה אחרת - שכשאני אני מתרגמת אני רוצה שהכתוביות יופיעו בתוכנה בהצגת הסרט והן לא מופיעות. זו הבעיה שלי, הבנת? הראתי בתמונה למה אני מתכוונת

Reborn1

New member
את צודקת אבל

אני עדין סביר שיש בעיה בזמנים אכן הכתוביות לא מוצגות בנגן לבדיקה סתם יצרתי כתוביות מהיסוד והכל עבד פיקס , בערב אני אשתדל לנסות לפתור את בעייתך ואולי אפילו להבין למה יום טוב

milkshakit

New member
../images/Emo55.gif זהו שאני לא יכולה

לתזמן בלי לראות את הכתוביות.. אוקיי, תודה רבה על עזרתך והמשך יום טוב

Reborn1

New member
התקדמות

אני לא יודע מה עשית בדיוק אבל הכתוביות היו פגומות מאוד הצלחתי להציל את הכתוביות ולתת זמנים פיקטיבים , כעת את תראי שהכתוביות מתנגנות יפה בתוכנת הכתוביות עם הסרט ניסיתי לשנות את הזמנים של הכתוביות לראות שאכן לאחר שינוי ידני עדין הכל יעבוד טוב וכך קרה אני ממליץ לך לשמור עותק ולאחר מספר שורות שאת מתזמנת לראות כי אכן הכתוביות מוצגות כראוי קשה לי להבין מה עשית כי אני לא לצידך
ביום ראשון אני מקווה שהאתר שבניתי יעלה לאוויר האתר כולל מדריך שלם לעריכת כתוביות בינהם בניית כתוביות מהיסוד למרות שעשית עבודה טובה עם הכתוביות (מלבד הפאשלות
) אולי עדין תתוודאי למספר דברים חדשים את הכתוביות שאני מעלה שני את הסיומת ל zip ורק לאחר מכן יתאפשר לך לראות את הכתוביות וזאת משום שלא רציתי שיתבצע עיוות מהמקור יום טוב כמה שאפשר (יש אנשים לא נחמדים בדרך אבל משתדלים לחייך
)

Reborn1

New member
כנראה שאני טיפה עצבני

לכן שכחתי להעלות את הכתוביות ..

למעלה