סקר חדש

../images/Emo55.gif סקר חדש ../images/Emo76.gif

סקר הסקרים, איך לא עלה כאן קודם? פשוט, קצר, קולע, קובע. נקודה. שמעתם שאומרים על כי האופן בו מנוסח הסקר משפיע על התוצאות? לא שכחתי זאת כשהקפדתי על אופן ניסוח התשובות...

או!!!

סקר לעניין בינתיים אנחנו מובילים לא צריך לנחש על מה אני הצבעתי... אני במתח לגבי התוצאות.. הסקר יקבע האם יש עוד תקווה בעולם או שמא לנצח נאכל בינוניות ופשרות.

XDR

New member
ומה עם האפשרויות:

ג. שתיים, אבל לא ניסיתי ארבע. ד. ארבע, אבל לא ניסיתי שתיים. יכניס קצת לפרופורציות, לא? יש הבדל גדול בין תיאוריה לפרקטיקה.

המטרה...

היא לחתוך בבירור לכאן או לכאן, ולא ללכת למכסימום אפשרויות וחלקי אפשרויות שיאלצו אותנו להשוות באחוזים. צריך להפסיק לפעמים עם המחשבה היהודית של 17 דעות וגרסאות לכל נושא. "שתיים, אבל לא ניסיתי ארבע" - לא חושב שיש דבר כזה, ואני מתייחס כאן לכלים מקצועיים, יתכן שיש רוכבי חמישים סמ"ק שמהווים כאן יוצא דופן. "ארבע, אבל לא ניסיתי שתים" - זה מה אתה מכיר, זה מה יש לך, אז בין כה וכה אתה לא יכול להביע דעה השוואתית, אנחנו נסתפק בקולך שמבטא את העדפתך.

איכות מול כמות

שנה א´ בפקולטה למדעי השריטה המוטורית מלמדים על ההבדל בין איכות לכמות. אל תתרגש, טובי המוחות וגדולי הדור עמדו בדד מול האספסוף הנגרר כעדר עוד בימים החשוכים של האנושות.

אח שלי גם

העולם לא נחרב העולם היה כזה גם מלפני זה רק שהיו בי אשליות שאולי אולי יש בו משו כזה יודע אולי יש אהבה בעולם אבל מה הכל חרטא רוב העם הולך על ארבע רוב העם נוסע בסובארו (מאזדבישיונדאי) רוב העם לא נותן לעצמו להתאהב באמת במשהו שבא מבפנים כנראה שזה רק אנו נותרנו כאן אחרוני המאמינים.

הדבר היחיד שאתה מריח

זה את האגזוז המעשן שלי ואם זה מריח כמו סכיזופרניה אז לסכיזופרניה יש ריח נהדר.

אוווו, מילות גבורה נשלחו לחלל האויר

הביפ טוען לבכורה בנתינת גז בשטח, שכן יוצא הוא מנקודת הנחה על כי אני הוא זה הצפוי להריח את שלו. לאו דווקא ידידי, שמא פציינטי לעתיד לבוא? גם לי יש אגזוז, אגזוז צווחני הפולט את כבשן השריפה של שריפת השמן המשובח הנשרף חיים בעודו מעורב בדלק צלול וזך. לי דווקא יש תחושה שברכיבה משותפת היה מזדמן לך להנסיף באופן אובססיבי למדי את מוצא הצינור שלי! אצלי זה היה יוצא מטובל באבק שבילים וחצץ סלעים. ואגב ריחות פליטה, יש לי מרשם טוב למכורים, שעות קבלה פורסמו באתר הקליניקה בעבר ונתבקשתי להמנע מפירסום עצמי ומסחרי כאן בפורום. Welcome

גז´קה...

אנחנו אכן בצרות, אוי לבושה, אבוי לכלימה, זימברונו חזק, למה לעזאזל שמתי את הסקר הזה?

למעלה