סיונוששש!!! :)

ניצניזם

New member
../images/Emo55.gifסיונוששש!!! :)

יש חדיש בקיישר למפגש בג'וערה!? :) כי משומה נראה לי שהבסיס עצמו לא יתן לנו סתם לעשות שם מפגש!! כבר בקושי יש שם מפקדים סמלים.. וכדומה.. שהיו איתנו בקורס.. אם את צריכה עזרה במשו.. - לדבר להכין ................. משו! דברי איתי!! :) אוהבת !! ומתגעגעת..

ophirein

New member
מה איתי../images/Emo10.gif

אבל לדעתי זה קצת בעיה, כי המפקדים היו מכל הארץ.......... למרות שיש לי את האימייל של המפקד שלי
המפקדת לא נתנה

ניצניזם

New member
../images/Emo6.gifברור שהיא לא תתן..

יקראו לה- "המפקדת "הנותנת...." חחחחחחחח.. סתם..

ophirein

New member
אז מה את אומרת??

המפקד שלי הוא המפקד הנותן, בגלל שהוא נתן את האי מייל שלו? חס ושלום

ניצניזם

New member
אגב.. שאלה אליך אופיר.. :)

למה אתם לא מעדכנים את האתר שלכם?! יש מלא תמונות להעלות לא? LOVE

ophirein

New member
כי האתר יקרוס כל שתי דקות........

בגלל זה פתחנו את הE מייל הזה.........

יש מקום מדהים של שלח

בהרצליה... ואפשר לבקש לעשות שם את השבת צריך רק להיבא את הקטרינג וכזה... זה מקום בסטטט!!! צריך לדבר עם מוסא!!! אוהבתא אותך תרגישי טוב יפתי...

ניצניזם

New member
:) הרצליה זה טויף.. באמצע..

באיזה שבת נעשה??? בקרובות זה לא ממש טויף כי כולם לומדים.. קייטרינג זה לא בעיה.. כלאחד יביא איזה 10-15 ש"ח..אפילו פחות תלוי כמה יגיעו... שבועות בקרוב...... הוא על שבת?? :) ואם לא.. אחרי שבועות זה כבר החפש הגדול.. :) ממממממ.. בקיצ!! נדברה על זה.. צריך להודיע הרבה לפני מראש שיבואו הרבה..!! :) אוהבתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת! אם את צריכה משו תתקשרי!! 054-5954325 שניצל

ניצניזם!

דיברתי עם מוסא.. והוא אמר שאין מצב ואין תקציב לבשת.. ובלה בלה בלה בלה.. .ינעלללל העולם!!!!!!!!!!!!!!! זה לא פר!!!

ניצניזם

New member
במילה אחת -א-כ-ז-ב-ה.... אבל!!../images/Emo15.gif

אפשר לארגן מפגש בלי לילה איפה שהוא.. תמיד רצינו לארח בירושלים.. :) אפשר לעשות איזה יום מהבוייקר עד הלילה לילה.. שכל מקום יארגן לו הסעה.. :) נעש איזה מסלול בליפתא של איזה חצי שעה ובשאר נשב בשטח בסבבה.. :) נביא אוכל.. נעשה פיקניק!! :) זה גם אפשרות.. :) לא חייבים לילה... ואם מתעקשים.. אני יכולה לדחוף לבית שלי איזה 20-30"סקשים :) וככה נארח בבתים של ילדים בירושלים..- אבל זה מיני הגזמה.. חיחחייי כמו שההוא אמר- "אם תרצו אין זו אגדה! :))))))))"

כן... צריך להתפגש...

אני ואת צריכות להפגש לנסות להשיג תתטלפונים של כל הקורס.. חייבים לעשות משהו בחופש ח-י-ב-י-ם!

למעלה