טוב, אז ככה:

../images/Emo55.gifטוב, אז ככה:

איך שאני מקנאה בכם... למה לי אין זמן מיותר? חזרתי לא מזמן הביתה, ועוד שניה אני נופלת מהרגליים. היום הזה היה ארוך ביותר, וכמעט התארך עוד יותר כי הייתי קרובה לבאר שבע ואם חברה שלי לא היתה עוצרת בעדי הייתי קופצת למשפחת בניון הביתה. רק ראיתי את השלט "לבאר שבע 3 ק"מ" וכולי התרגשות מהקרבה אל אהובי... ועכשיו כולי חרטה שהקשבתי לה. חברה שלי מתחילה ללמוד במכללת ספיר (שזה בסוף העולם שמאלה ואפילו רחוק יותר) והיום שימשתי כחברת הבלות ונקיון בע"מ ואני ועוד חברה עזרנו לה להסתדר בדירה החדשה, כשהגענו לדירה שנמצאת בקיבוץ היא נראתה כמו דיר חזירים ואחרי שעות מרובות וליטרים של מיים היא נראתה כמו ארמון. הכי אהבתי את השכנים שלה.... יש לה רפת צמוד לדירה, אז כבר מראש הודעתי לה שאני מאוד אוהבת אותה אבל מביקורי היא תצטרך לשכוח כי חיות הם לא חברי הטובים. חוץ מזה, לא היו תחנות רדיו בטווח קליטה לכן כל הדרך פיתחתי את כישרון השירה ושרתי לה שירים של עמיר, אחרי חצי שעה שנמאס לה לשמוע את זיופי הן אמרו שאם אני לא מפסיקה לשיר, הן יורדות מהאוטו והולכות ברגל.... התחשבתי בהן והתחלתי לשיר שירים של מדונה... שזה נשמע יותר גרוע... אז בקיצור... מה קרה פה היום? אני רואה שהיה די עמוס פה, גאלה ילדה? ומה קורה אתך נחום? חזרת לשגרת הלימודים? ועזרא? מה שלום התאומים שלך? ואבי? איך היה המניקור? אני רואה שיש לך מועדון מעריצות פה... אה... כמעט שכחתי!!!! האם יש הופעה בקרוב? אתמול תוך כדי שיחה עם ידיד, שהוא שוטר , סיפרתי לו שהייתי בהופעה לא מזמן והוא רצה להרוג אותי כיוון שלא אמרתי לו. הוא אמר שכל השוטרים בתחנה אצלנו מתים להגיע להופעה שלו, אז יאלה? יש משהו באופק??? המשך ערב מהנה עד כמה שיכול להיות.

ckshooni

New member
אהובנו התכוונת

אני מוכנה לבוא איתך לב"ש ולחלוק אותו איתך

לסאלי"היקרה" מאוד

תראי לא בשביל משהו אבל נראה לך שעמיר בניון יסתכל עלייך?? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח את חיה באשליות או מה??????????????????????? (לפחות אחד כמו אבי אפשר להשיג בערימות אפילו בשוק)

ירדן יקירתי.

אני מכירה הרבה בחורות שהולכות לשוק כדי לקבל מחמאות מהמוכרים בבאסטות כיוון שבמקום אחר ואצל אנשים עם טעם הם לא יקבלו אותן... ולא אוסיף על כך יותר. לגור בדירת פאר לחשוב שאתה מיליונר, להתעורר אחה"צ ליד בחורה או שתיים....אשליות!!! מתה עליך, אחותי היקרה! תזכי למצוות וזיווג הגון.

ckshooni

New member
אהבה קוסמית

יש לנו את כל היקום לאהוב אי אפשר להתחלק בכבוד???

ckshooni

New member
../images/Emo42.gifוואי

אין לך מושג איזה חיוך העלית לי עכשיו.. תשמעי לפי מה שכתבת מקודם חשבתי שאת יודעת את הכתובת מדוייקת...????

חיוך למה??

אני יודעת את הכתובת ועוד הרבה פרטים עליו אבל... אני חושבת שנוותר על הנסיעה ....

ckshooni

New member
כי זה נחמד

שכל כך הרבה אוהבים אותו .. גם אני הייתי נוסעת לסוף העולם בשבילו אני כל הזמן אומרת שאין אחד כמוהו בכל העולם ואף אחד לא מבין אותיץץ ורק בפורום שגיליתי לפני כמה ימים אני מוצאת אנשים כמוני..

אפשר שלא לאהוב אותו???

אך אל תשכחי שהעמיר שאנחנו מכירים זה רק מה שאנחנו רואים ואין לנו היכרות עמוקה איתו.... (לצערנו הרב) אז לפעמים אני חושבת אם זה לא דפוק לאהוב מישהו שלא מכירים... אבללללללללללללללללללל אני אוהבת אותו בכל זאת. הבחור פשוט כובש!!!!
מציאות לחוד ורצונות לחוד... אבל אני מבינה אותך בהחלט...

ckshooni

New member
אי אפשר

כן לא שוכחת אל תדאגי... אני אכתוב מחר מפורט תגובה יותר בוגרת... אני צריכה לצאת הביתה,,, ליל מנוחה

לצאת הביתה?

אל תגידי לי שאת עדיין בעבודה.... מזכיר לי אותי עד לפני חצי שעה, עובדת מצאת החמה ועד צאת הנשמה.... אני גם אלך לישון קצת... למרות שיש לי פול דברים לעשות, אני כבר לא יודעת מאיפה להתחיל... מרוב חוסר אונים אני יושבת ולא עושה כלום. לילה קסום

ezraz

New member
בוקר טוב סאלי

מה שלומך? איזה השקעה בהודעה בהתחשב בזה שאת עייפה. אני בסדר וכנ"ל נאוה התאומים המקסימים. אני לא חושב שעמיר ישמח אם יהיו יותר מדי שוטרים בהופעה שלו.... תגידי אפשר לשכור את שירותי הנקיון שלך גם אם אני לא סטודנט? למרות שהשכנים שלי בחלקם מתנהגים כמו חיות אני חושב שהם חיות מהסוג שאין בעיה לבקר לידם. (את רק צריכה לזרוק להם בוטנים מדי פעם והם יהיו שקטים וללא ריחות לוואי). נ.ב. -אל תיגררי לוויכוחים מיותרים בפורום בין אם הצדק איתך לבין שלא. יום טוב

ערב טוב נחום

שלומי מצוין, עדיין עיפה אבל בקטנה... לגבי השוטרים, אין לעמיר מה לחשוש כיוון שבכל זאת זה שוטרי משטרת נתניה שהם בפני עצמם עברינים לא קטנים... בעיניין שרותי הניקיון- אין בעיה, 100$ לשעה... קצת יקר אבל תאמין לי שזה שווה כל דולר. ואני מנקה מצוין ! לא נגררת. שיהיה לחך רק טוב!

למעלה