השרשור היומי - 27.9.2005

Liza1987

New member
תודה אפרתי..

שיהיה גם לך יום נפלא.. היום היה לי אחלה יום... ומחר יש לי יום עמוס למדי..

carmit4

New member
תודה ../images/Emo13.gif

לא ממש נטשתי..פשוט לא קוראים לי... והעבודה היא מלצרות....

shira245

New member
כבר יום שלישי../images/Emo2.gif

איך שהזמן טס;[ אני צריכה היום ללכת לחפש עבודה
נמאס לי להיות מובטלת
ומכיוון שאין באיזור הזה כלום אני ארחיק עד עפולה(|יאק|). ואולי אני אעשה קצת שופינג(עם השארית המשכורת האחרונה שלי) כי אני צריכה בגד ים ואני רוצה לקנות כבר טבע נאות
(נו מה אני מושבניקית מותר לי).סתם משהו לא קשור-יאיר עלה לגמר
. יומצויין:]

ShukyD

New member
חצי שבוע מאחורינו

עוד שבוע ראש השנה אתמול פגשתי כמה אנשים גם הכרתי אנשים חדשים וגם כנראה יסדרו לי פה עבודה <כשהם יחזרו מסיני> סוף סוף דברים מתחילים להסתדר חוץ מזה שכולם עכשיו מחוץ לקריה או בסיני או בת"א אבל יחזרו
חוץ מזה אני בנסיון להמנע מפחמימות עד שבוע הבא כדי לבדוק את ההשפעות של זה אולי זה טוב <אמא אמרה
> יותר מזה רק להנות מהימים האחרונים ב4 וחצי השנים האלה בתור אדם חופשי

ShukyD

New member
אה כן

ניסיתי לישון אבל לא הצלחתי אז באתי לסיגריה ועוד מעט חוזר לילה טוב שיהיה ויום נהדר

SomebodyElse

New member
אני חייבת

לדבר היום עם שני אנשים. רע לי, וזה חייב להיפתר כבר.

nettus

New member
אינ בבית עד יום ראשון

חיחי תראו אני עושה את הצבא שלי, עד עכשיו אני חודש בצבא שמיתוכו שבועיים לא עשיתי כלום ועכשיו עוד שבועיים אני הולכת לא לעשות כלום. בגלל שרק עכשיו הציבו אותי איפה שהוא, אז יש לי שבועיים עד שהקורס מתחיל, והשבוע אני מחכה לתחקיר ביטחוני שיהיה לי שבוע הבא ביום ראישון ואז אחרי זה אני יהיה בבית בגלל החגיגים, חיחי נכון לעכשיו אין לי אפילו מפקדים, אין לי איפילו בסיס, אבל עוד שבועיים אני הולכת להיות בקורס של חודש בעובדה(תהרגו אותי שכחתי מה התפקיד) אז בינתיים אני הולכת לי שוב לבית הספר לראות חברים LOVE YOU ALL

למעלה