הכר את הפורום

• פותח הנושא STA1
  • פורסם בתאריך

STA1

New member
../images/Emo55.gifהכר את הפורום../images/Emo55.gif

אז אחרי רחלושהה ורונן החלטתי שהגיע הזמן לזמן את הדבורה העבודת של הפורום ולתחקר אותה!!וחזק!!! דבורתנו החרוצה היא.....מיטל!! מה שלומך? יש אחות או אח?? מכירה מישהו ששונא את סאמרלנד?? מה המחלה הכי קשה שחלית בה? אוהבת להפליץ? מרביצה לבנים? מרביצה לבנות? מעשנת סיגריות?? מחששת? היה לך פעם אקט מיני? אם כן אז עם בן או בת? ואם לא אז למה??

מיטל101

New member
אלוהה....

זה טוב להיות דבורה?חח מה שלומך?לחוצה מאוד... יש אחות או אח??יש אחות ושני אחים מכירה מישהו ששונא את סאמרלנד??כן,חברה שלי מה המחלה הכי קשה שחלית בה?אמממ...שאלה טובה... אין לי מושג...אבל עכשיו יש לי בעיית עור אוהבת להפליץ?לא,לא ממש מרביצה לבנים?לפעמים...אבל בצחוק מרביצה לבנות?כנ"ל מעשנת סיגריות??חס וחלילה חס ושלום!! מחששת?נראה לך??? היה לך פעם אקט מיני?לא אם כן אז עם בן או בת?אפחד ואם לא אז למה??כי אני קצת ביישנית...חח

STA1

New member
עוד שאלות..

התנשקת פעם עם בן? עם בת? צרפתית? עם בן ? עם בת? קיללת את אמא או אבא? קיללת מורה? הרבצת למורה? מכורה למחשב? מה עדיף קונדום או גלולות? שאלות מפגרות? אוהבת אותי? אוהבת את רייצ'ל? נכון היא כחולה? מה דעתך על החיים שלך? אוהבת לאכול? אם כן אז מה|? ואם לא אז למה?אנורקסית או בולמית? עשית פעם מעשה כחול עם חפץ? מה השעה?

מיטל101

New member
תשובות

התנשקת פעם עם בן?כן עם בת?רק על הלחי...חח צרפתית?לא ממש עם בן ?לא עם בת?לא קיללת את אמא או אבא?אפשר להגיד קיללת מורה?כן הרבצת למורה?חס וחלילה מכורה למחשב?כן!! מה עדיף קונדום או גלולות?גלולות?1?! שאלות מפגרות?חלק אוהבת אותי?מאוד....מטורפת עלייך אוהבת את רייצ'ל?חולה עליה נכון היא כחולה?היא דרדסית מה דעתך על החיים שלך?הם כיפיים קשים ונחמדים אוהבת לאכול?מאוד אם כן אז מה|?נקניקיות,ביצים,ספגטי,אורז וכאלה ואם לא אז למה?בצללללללללל אנורקסית או בולמית?אפחד מהם תודה לאל עשית פעם מעשה כחול עם חפץ?לאאאאאאאא....מה זה השאלה הזאת ?Jחח מה השעה?שמונה

למעלה