אירועי היום - 28.3

../images/Emo55.gifאירועי היום - 28.3

הפגנה נגד עקירת ישובים מול הכנסת בשעה 14:00. בעקבות ההפגנה, יסגרו כבישים באזור. צפויים עומסי תנועה בעיר בצהרים. בשעה 16:00 יצעדו המפגינים מהכנסת לכיוון בית ראש הממשלה: יסגרו הבישים רופין, רמב"ן וכיכר פריז.
הפגנת ירוקים נגד כביש הטבעת בשעה 15:30 בהר חרת סמוך לסטף .
מוזיאון ישראל יקיים היום את הפעילות לילדים "אמנות גדולה לקטנטנים".
היום בשעה 16:00 יתקיים במשכנות שאננים יום עיון בנושא "ההתנתקות ופינוי - היבטים אתיים".
תיאטרון הקרון יערוך היום בשעה 16:30 תיאטרון סיפור לפעוטות עם גליה לוי-גרד.
תיאטרון הקרון יערוך היום בשעה 17:30 תיאטרון סיפור לילדים עם גליה לוי-גרד.
מכון ון ליר יקיים היום בשעה 19:00 הרצאה מתוך סדרת "מדינה יהודית ודמוגרפית".
ההצגה "הקמצן" תעלה היום בשעה 20:30 בתיאטרון החאן.
היום תעלה ההצגה "פרק ב‘" בבית שמואל בשעה 20:30.
הדרה לוין-ארדי תופיע היום בשעה 22:00 בסטנגה.

eliormagick

New member
נמאס מהמתנחלים האלה!!!

זה ממש חוצפה שבוע שעבר הם גם עשו הפגנה שעשתה פקק בכל העיר וגם לפני שבועים וגם בשבוע האחרון... ממש חוצפה איזה מין דבר זה שהמשטרה מאפשרת להם לבוא ולשבש לנו התושבים שחיים פה את החיים... יותר מ 20 דקות צרכים לעמוד בכביש למה? בגלל שאיזה מתנחל אחד עומד עם שלט מפגר... יאללה שיפנו אותם כבר לא הגיוני שאנחנו צרכים לסבול להגיע מאוחר לבית ספר עבודה לריב עם כל העולם ולאחר לכל העולם בגללם ממש חוצפה זה נמאס ועבר כל גבול!

zambush

New member
אם זאת מדינה דמוקרטית ../images/Emo73.gif

מה לגבי חופש התנועה, אי אפשר ככה שסוגרים לנו את הכבישים המרכזיים כל שני וחמישי בגלל ארועים אלה או אחרים, כמו ביקור אח"מים או הפגנות ענק, תהלוכות, וכמובן שלא נשכח את השיפוצים המאסיביים שהכבישים בעיר עוברים

את צודקת. הזכויות מתנגשות זו בזו.

במקרים כאלו, בד"כ תמיד נותנים לדבר ה"חורג מהנורמה" עדיפות דמוקרטית. (נו, בחייכם, לא למדתם אזרחות?
)

בלבלונת

New member
גם אני מסכימה מאוד שזה מרגיז

אני גם בעד פינוי ההתנחלויות אבל אני מניחה שגם אתה וגם אני היינו עושים את המוות אם היו מפנים אותנו מהבית שלנו, מצד שני שאני נוטה לצדד בו יותר, כשמציעים בעבור הבית פיצוי שהוא יותר מהולם, אין למה וחבל מאוד על הבלגאן אבל אין לנו מה לעשות בנושא... אני מקווה שזה ייגמר בשקט

סורי שאני נכנסת באמצע סתם ככה..

סורי שאני נכנסת באמצע סתם ככה.. אבל יש לי כמה דברים להגיד (בתקווה שלא תעלו עלי מכעס..) אני מצטטת אותכם כדי שתבינו על מה אני מגיבה.. 1."במקרים כאלו, בד"כ תמיד נותנים לדבר ה"חורג מהנורמה" עדיפות דמוקרטית"-חורג?מדובר פה על חייזרים?! אולי בשבילכם זה הדבר החריג..איך אתם רוצים שזאת תהיה מדינה דמוקרטית אם על דברים שלא קרובים אליכם אתם אומרים -חריג?(אני לא מתקיפה אותכם..רק תחשבו על זה). 2."מצד שני שאני נוטה לצדד בו יותר, כשמציעים בעבור הבית פיצוי שהוא יותר מהולם, אין למה וחבל מאוד על הבלגאן"-בשבילך אולי זה בלאגן..תאמיני לי שיש כאלה שלא מזיז להם מהפיצוי הזה..זה בחיים לא יהיה פיצוי על זה שעקרו אותם מהבית..כי יש בהם את הזיקה הזאת לארץ ישראל!!(עוד ועוד אנשים עוברים לשם עכשיו,דווקא בימים האלה,הרבה אנשים משפצים) וחמודה,אם הדברים במדינה היו הולכים באופן באמת דמוקרטי לא היה שום בלאגן.. טוב,זה מה שהיה לי לומר... שיהיה לכם המשך יום טוב!

למעלה