H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

חיברתי כמה רעיונות ויצרתי משחק[?] אז ככה חוקים: 1. בכותרת/נושא יש להשים רק סמיילי [אמוטיקון] ורק אחד... של מה שאתם רוצים העיקר שיהיה רק שמיילי ב[בלי עוד סמיילי ובלי כיתוב או משהו] 2. בתוכן: מישהו כותב אות, נגיד... א' ואז האחרים ישרשרו אליו בלבד רעיונות לשירים שמתחילים באות הזאת [שמות של שירים], ולא לשכוח גם כשמשרשרים למישהו יש להשים רק במיילי [אמוטיקון] בכותרת. 3. הצעות[?] לאותיות יש לשרשר רק להודעה הזו|סדשג| ולא להודעה של חבר פורום אחר אלא רק לזו, יש להשים לב, ולשרשר נכון כדי שכולם יבינו למה האחרים מתכוונים, והצעות[?] לשירים שמתחילים באותה אות יש לשרשר לאות, זאת אומרת לאותו אחד שהציע את האות. מקווה שהבנתם
אני לא טובה בהסברים. בלעע... אני חייבת לתת קרדיט לפורום אוף טופיק והומור, שמהם לקוח הרעיון של הסמיילים, אבל אצלם זה שונה, כי אני חיברתי לזה ת'רעיון של האותיות והשירים שמתחילים באות. בלעע, לא בטוחה שזה יצליח אבל שווה לנסות. שרשרו אותיות ושירים.
.

H i L o N e T

New member
../images/Emo105.gif

מממ... כדי להתחיל [ולהקפיץ את ההודעה אחרי שהורדתי אותה ע"י הקפצת כל האחרות] הנה האות הראשונה[?] שלי[?] ממממ... ע' עכשיו תנו שמות לשירים שמתחיליפ ב-ע'... אל תשכחו, אמוטירון [אחד] כלשהו בכותרת
[כמו שאני עשיתי וויתרתי על ה
]

H i L o N e T

New member
../images/Emo9.gif

את יכולה להציע עוד אות... או אולי עוד שירים... צריך יותר משתתפים, אני אל בטוחה שזה ילך
.

gloom

New member
../images/Emo66.gif

חה שמרתי על האמוטוקון שלי
ל-לזוז של הדג נחש אני מעביר ל-א

gloom

New member
../images/Emo8.gif

מ-מביט של הדג נחש (מה לעשות אני חורש על הדיסק המכונה של הגרוב) האות ז'

H i L o N e T

New member
../images/Emo29.gif

מממ.. לא, אפשר להשים את אותו האמוטיקון כמה פעמים וכמה אנשים, העיקר שיהיה רק אמוטיקון בכותרת/נושא
השירשור נראה חמוד כזה
.

H i L o N e T

New member
../images/Emo128.gif

עוד אות [כי אני רואה שזה לא בדיוק הולך ואני היחידה שמשתתפת בזה...] האות.... ד' [ד"א אפשר להציע עוד שירים לאות מסויימת, עד שתצא רשימה ארוכההההה....

gloom

New member
../images/Emo68.gif

DOH קיבלתי ביאוס ג-גבי ודבי של הדג נחש מעביר לאות ר' גרונית

ThE BluEyeS

New member
../images/Emo12.gif

רגעים - של רינת בר [אחלה שיר!!] [ואחלה אטומיקון בנושא.. חח אני מתה עליו..] בכל מקרה... האות ש'

gloom

New member
../images/Emo160.gif

שמים כחולים - המשולש של מלי לוי אני מעביר לאות ק, (מקווה שתגידו קמתי של הדג נחש)

למעלה