.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo32.gif.

סליחה שאני פותחת הודעת אוף, אבל אני לא רואה הודעת אוף בעמוד הזה ואין הודעה שאני יכולה לנצל... כי כולן חשובות. אממ אז שההודעה הזאת תהפוך לשירשור אוף, כדי שלא יווצא בלגאן. OK רציתי להגיד שאבא קנה לי פלא' חדש
. סופסוף.. הוא הבטיח לי חדש מאז שסגרו לי אתה הישן
. טוב, אתם מוזמנים לנצל.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo51.gif../images/Emo25.gif.

אמממ איך עבר עליי היום? רטוב
. אמממ אבל דיי כיף ומהר... במקום אזרחות > היה סרט על איידס ושיחררו אותנו ב-1
הא, ורבתי עם איזה ילד מעצבן חבל על הזמן, באוטובוס
.

gloom

New member
יא תתחדשי../images/Emo66.gif

מאיזה סוג כי אם זה נוקיה ציבעוני אז תכירי את האתר הזה- HTTP://WAP.I-WAP.CO.UK תיכנסי דרך הפלאפון ויש שם מלא דברים בחינם................. ולי היום קרה את הדבר הכי מצחיק בעולם משופ מקום באמצע בצפר שאלו אותי אם בא לי לסוע לכפר סבא בשביל תחרות שח-מט, וכמובן להפסיד לימודים ולהשלים (ח כאילו מי שם) אז הלכתי לתחרות שח מט ושיחקתי בתור השחקן הכי טוב והפסדתי 3 פעמים (אחד מהם הייתה לאלוף הארץ) וניצחתי ערבי אחד

H i L o N e T

New member
חחחחחחחחחחחחח../images/Emo49.gif. ../images/Emo54.gif

מאאאאאאגניב
. ולגביי פלא' זה נוקייה 515, לא צבעוני
.

As היחידה

New member
משהו לא קשור...../images/Emo20.gif...../images/Emo65.gif.

מחר יום הולדת.
. מחר יום הולדת...
. מחר יום הולדת.
. ל-יאיר..
חג לו שמח וזר לו פורח
מחר יום הולדת ליאיר..
כבר אמרתי את זה אבל חחח אני לא יכולה לא להגיד את זה עוד פעם...
מזל טוב..

spirit noa

New member
../images/Emo49.gif מזל טובבבבבב.....

הרבה מזל טוב על הפלאפון....... ו.. מזל טוב ליאיר.. ( אנ'לא מכירה אותו אבל בכל את זה... )

למיצי שלי!!!מזל טוב!!!!חמוד שלי...

אני מתה על הילד הזה!!! אני חייבת למצוא אותו איכשהו ולברך אותו!!! זקן שכמותו...בעעעעע... אההההההההה......מיצי שלי...יומולדת...מזל טוב!!!!!

enjoi butterfly

New member
../images/Emo3.gifאני כאן אבל אני הולך לישון

אני לא מרגיש טוב.... אז לילה טוב ותוה לכולם שוב. וגם אני מת אליך!!!!! ואני לא זקן!!!!!

חח..ת'יודע שלא התכוונתי,תרגיש טוב

חמוד..ואני מתה עלייך,אל תדאג,מחר תצפה להפצצות של מזלטובים וכאולו...תצפה,תצפה חמוד...ולילה טוב,מקווה שתרגשי טוב למחר...ליום ההפצצות!!!אההההה... לאב יו
ממני,הדרוש!!!

sh53

New member
../images/Emo65.gif../images/Emo41.gif../images/Emo49.gifיאיר../images/Emo77.gif../images/Emo39.gif../images/Emo141.gif

שיהיה לך המון
שתצליח בחיים ושיהיה לך בכלל סבבה

למעלה