בוקר טוב!

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifבוקר טוב!

איזה כיף היה! חזרתי עכשיו מהסניף והיה כל כך מהנה-חוץ מב-5 דקות האחרונות
היום היה לנו מיני "לילה-שחור"(לילה לבן לאשכנזים) אבל מחר זה היום האחרון שבו "הלילה השחור". איזה עצוב,שלא ייגמר לעולם! קיבלתי היום כל כך הרבה מחמאות אני עוד אסמיק...

isilme

New member
../images/Emo205.gif../images/Emo42.gifשנורקיצ!

וואיי.. איזה כיף לך.. :) אני גיליתי אתמול שהם משחררים אותי רק ביום שישי ב12 (מה שאומר שאני מגיעה הביתה בערך ב3:30... :/) אבל לפחות אני בבית בשבת.. :)

haimwe

New member
בוקר מצוין לכולם!

וואלה חברס, הייתי אתמול פעם ראשונה בסניף במשך כל החודש ארגון (חוץ משבתות), והיה ממש נחמד, חזרתי בסביבות 2 וחצי בבוקר למה לא היה לי מה לעשות שמה + שיעור נהיגה בבוקר... היה ממש ממש נחמד... אללה, שבת ארגון עוד יומיים!!!!!!! בהצלחה לכולם

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifזה היה הזוי!

באמת לילה הזוי! היינו עסוקים בלשיר...
אתם ידעתם שכבר בשעה 20:00 שופרסל מוכרים 2 בורקסים וקוראסון שוקולד ב4 וחצי שקל?! איזה יופי...

הלילה שנקטע באיבו...

בגלל שכאב לי הראש רצח... חזרתי הבייתה ב2 וחצי לפנות בוקר, ותקשיבו, זה סניף פשוט ענק! יש לנקות, לצבוע ספסלים ודלתות לסייד את הבי"כ ואת כל החשר מדרגות... ותנחשו מי רשם את הכניסה לסניף?
התעוררתי ב11 בבוקר... ------ פינת השו"ת הסלולרי: ------ הודעה לרב אבינר, 11:00: "כבוד הרב, האם מותר להתפלל שחרית בשעה כזאת?" תשובת הרב אבינר, 11:03: "דיעבד אפשר להתפלל עתה כל התפילה מלבד ברכות שמע וברכות פסוקי דזמרא."

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifאני הייתי במעגל הנחשב-הפנימי../images/Emo13.gif

ולא רואים כמעט את התסי"ם שלנו...6 שניות וזהו?! הם היו לפחות 7 דקות! (רק הדגלנות...) ובכלל האופניים היה ממש ארוך...

לילה טוב:)../images/Emo205.gif

זהו..נגמרו כל מלחמות הצבע, הלכלוכים, הצביעות וכ"ו.. היתה תערוכה יפה:) צלמתי כמה קירות..אני אעביר למחשב ואשים פה..:) יאללה מוצא"ש ארגון
יהיה שולטטטט:) שתהיה לכם שבת שלום ושבת ארגון מהנה!:]
שבות שליטה

ליחנוש 1

New member
אני לא מאמינה!!

אנחנו באמצע החזרות האחרונות שלנו ואז אנחנו מתחילים תקיר!!:)

רוני13

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo163.gifזהו! בוקר טוב../images/Emo24.gif

חזרתי לפני 5 דקות מהסניף(שוב טל הצדיק הקפיץ 7 אנשים באוטו ל5 אנשים
)...זה היה היום עשייה האחרון בהחלט! זהו! אין יותר נקיונות,מלחמות גואש,צביעה וכל שאר הדברים הכיפיים! הכל נגמר עד שנה הבאה-אבל שנה הבאה זה יהיה פחות כיף כי כבר נהיה שנה שנייה בחב"ב ונשתחק
שנזכה להמון כיף בחיים במיוחד עם בני עקיבא
עכשיו נשאר החלק היותר נקי של העניין...שבת אירגון

למעלה