H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif../images/Emo10.gif../images/Emo7.gif

קיבלתי 70 במבחן בספרות
הייתי לחוצה, מתתי מפחד, וניסיתי לזכור יותר מידי דברי בעל פה ובסוף שכחתי הכל והתבלבלתי במושגים.
אני עדיין לא יודעת מה הטעויות שלי בדיוק כי אמרו לי רק ת'ציון. אבל... 70

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

ואני 65 יהיה בסדר. אצלי זה על בוחן שלא הייתי בשיעור כשלמדו את החומר אז השלמתי בעצמי מהספר...
רואים שאני לא יודעת ללמד את עצמי... אבל זה היה מבחן בספרות, שלמדתי עליו הרבה. שיננתי, כתבתי
לימודים זה דבר מבאס

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif

60 בהקבצה א' בבוחן בפונקציות
... 80 בבוחן בטכניקה אלגברית
. מתמטיקה זה חרא של דבר

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo122.gif65 ../images/Emo4.gif

או שזה היה בעצם 60
אני לא בטוחה וזרקתי את הבוחן אז אני לא יודעת
נלך על 60

ThE BluEyeS

New member
מה הלחץ אחותי?! ../images/Emo24.gif

אני במגמת ביוטכנולוגיה, ויש לי בביולוגיה 64 ובכימיה 56 ומתמטיקה 51.. אבל הכל בסיידר.. אל תילחצי, כולה מבחן ראשון [נכון?!] יהיה פסדר

פילזזזז אל תהיי עצובה ....

תראי זה סה"כ לא סוף העולם , כל עוד זה לא הציון שיכלל בציון ההגשה לאיזה מגן מסריח , זה לא אומר עליך כלום ,להיפך נותן לך מוטיבציה להמשיך וללמוד ! אגב , שתדעי לך שגם 70 זה מעולה .. כל עוד את מחזיקה את הראש מעל המיים (מעל 55) את במצב מעולה , תגידי תודה שאת לא מוגבלת ולא נלחמת בשיניים להוציא ציונים כאלה אני באופן אישי עובדתעם בחור שיש לו קושי למידה חודשיים לפני מבחן מסויים בשביל שהוא ישיג 70 ! יאלה בהצלחה בכל זאת ואמן שיהיו לך ציונים יותר גבוהים

לא סוף העולם../images/Emo13.gif../images/Emo24.gif

אל תדאגי...קורה שמקבלים ציון שלא מספק אותנו זה סתם תקופה חלשה מבחינת מבחנים וכמו כל תקופה אחרת גם זו תעבור אני מציעה לך לא ללמוד כמו תוכי את הכל אלא להבין זה באמת עוזר... שבוע שעבר היה לי מבחן בספרות וניסיתי להבין את הסיפורים וככה יכולתי לפרט יותר ולא הייתי לחוצה שאני ישכח הכל קבילתי 85 בסוף:) בהצלחה.......

sh53

New member
לא להיות עצובה, קחי ../images/Emo140.gif

מבינה בהחלט את ההרגשה כשלומדים, מנסים ללמוד, שמשקיעים עוד ועוד ובסוף מקבלים 70, תראי ציון של 70 לפי דעתי זה ציון נפלא, זה לא ציון נכשל, זה לא ציון של בקושי עובר.

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifתודה לכל המגיבים../images/Emo70.gif../images/Emo9.gif

היום קיבלתי את המבחן, וראיתי שהמורה שלי כתבה שלא הראתי את היחסים של האב והבן לפי "לשון ציורית" אבל אני כן
הוכחתי כמעט את רוב השיר לפי זה
כתבתי שם מלא על מטאפורות ודימויים, מה היא רוצה לעזעזל
. פ'כל מקרה. אני אגש אליה בעוד כמה ימים [כשהיא תהיה בביצפר] ואדבר איתה על זה]. מממ... היה לי היום מבחן בהיסטוריה, דיי קל כי למדתי דיי טוב על כל הנושאים שם. אבל שכחתי איזה גורם אחד [מתוך 9] למלחמת העולם הראשונה. לא נורא
[
].

חמודה ../images/Emo13.gif

כדאי לך לדבר איתה אם את חושבת שמגיע לך יותר ממה שקיבלת ככה המורה שלי לספרות אמרה שצריך לעשות חוצמזה היסטוריה זה קשה אם את מקבלת יותר מ-90 אני מעריצה אותך

ל י ס ו ש

New member
המורה הסתומה שלי לתנ"ך לא ספרה

טוב תנקודות... במבמחן שקיבלתי 66 הייתי צכה לקבל 76... לא נורא... אני עושה מבחן חוזר...

ל י ס ו ש

New member
נעלבוקקק

חיחיחי. יש לי מחר מבחן בהבעה.. התכוננתי כל היום.. וחאריזה יש לי מבחן חוזר בתנ"ך... וביום שישי הכתבה באנגלית ובוחן בחשבון... מה יהיה??? יואיעואיעואיו זה קשה..!!!

sh53

New member
שיהיה לך ../images/Emo50.gif ב-3 המבחנים

יהיה לך יום שישי קשה, אבל לפחות תהני בצהריים של יום שישי וגם אח"כ לפחות יש את יום שבת, אז תוכלי גם לנוח וגם לצאת קצת לבלות.

HaMsTeR

New member
גם לי יש מחר מבחן בתנ"ך../images/Emo4.gif../images/Emo118.gif

ואני אקבל בחזרה את המבחן שלי בהסטוריה. מקווה שילך טוב

De-Panther

New member
../images/Emo50.gifחמודה../images/Emo9.gif...|זבנג|../images/Emo23.gif../images/Emo185.gif

כאילו שלא אמרתי לך מיליון פעם בערך
וכאילו שלא שיגעת אותי באייסיקיו עם כלמיני מושגים
ובהיסטוריה בטח תקבלי 100

H i L o N e T

New member
../images/Emo54.gifעידכון [../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif]

עדיין לא דיברתי עם המורה בנושא המבחן בספרות ]כי יכול להיות שהיא טעתה או משהו]. אמרו לנו ת'ציונים במבחן בלשון, קיבלתי 92
. ומהיום אני חורשת למבחן שתנ"ך שיהיה ביום ראשון... אני מקווה שאני אצליח. בהצלחה
לכל מי שישי לו מבחנים/בחנים מחר או בשבוע הבא.

למעלה