glückliches neues Jahr jeder

רותם ™

New member
../images/Emo54.gifglückliches neues Jahr jeder

Feliz Año Nuevo todos nouvelle année heureuse tout le monde nuovo anno felice ognuno ano novo feliz todos happy new year everybody שנה טובה לכולם\ן

S h a m i

New member
שנה טובה../images/Emo70.gif

אני רוצה לאחל לכל החברים, המכרים, השותפים להתלבטויות ולתמונות, לאורחים פואחים, ליושבי קבע, לאנשים רחוקים מהעין ולאלו שקרובים אל הלב, שתההי שנה חדשה של הפתעות, שנה של התרגשויות, של אהבות חדשות וישנות, של הרבה צחוק והומור, קצת שקט אזורי, קצת שלווה בחיים. מאחל רק טוב שנה טובה. שמי

amet

New member
../images/Emo39.gif../images/Emo74.gifשנה טובהונפלאה../images/Emo75.gif../images/Emo74.gif

שנה טובה ומתוקה
חברים יקרים אני מאחל לכל אחד מכם שנה טובה ומתוקה כתפוח בדבש. שנה בה נקבל את זכויותינו כבני אדם וכגייז
. שבה נמצא את האהבה
שנה בה ב-
תזרח עלינו כל יום. והגשם הקרב ובא יביא עימו ברכה וצמיחה
בכל המישורים בחיינו. שנה בה נלמד לאהוב ולהיות נאהבים שנה בה נזכה לשפע, למזל, להצלחה,לבריאות ו....לפוריות
. שהשנה נצא מהארון |מי אמר אני|
ושהשנה הפורום ימשיך להיות בית אישי וחם כמו שהיה בשנה האחרונה. שנה טובה ומלאת
אהבה

ELP

New member
../images/Emo55.gifשנה טובה../images/Emo34.gif

שתהיה שנה של שקט נפשי. שנה של אהבה. שנה של התגשמות פנטזיות. שנה של שלום. שנה של הבנה וסובלנות. אוהב אתכם המון

hatul

New member
שנה טובה ומקסימה ../images/Emo24.gif

שתהיה שנה נפלאה וקסומה, שנה של הגשמת חלומות, של הבנה, אושר, ובריאות ומעל הכל - אהבה שיבואו ימים טובים שנחייה מתוך חמלה הבנה והקשבה, שנוכל לצחוק עם כולם ועם עצמנו שתהיינה הפתעות נעימות שיהיה טוב...

Cote dOr

New member
שנה טובה

בברזיל, בחגיגות השנה האזרחית, נהוג לשיר שיר. feliz ano novou adeu ano velliue com muinti dinero en el bolso slaudi para dar e vender בטוחתני שלא אייתי מעום כמו שצריך, אבל אתם תמודדו. שנה טובה.

guy1974

New member
../images/Emo74.gif שנה-טובה ../images/Emo55.gif

שתיהיה לכולנו שנה טובה, חדשה מלאה בריגושים, אהבות, סקס, סקס ועוד קצת סקס.
שנזכה כולנו לשנה שמחה מלאת גאווה ואושר פנימי עם הרבה התחלות חדשות ואהבות. (עדיף לפתוח את הקובץ, ככה זה מתחלף...)

Liroy26

New member
שנה נפלאה חברים!

שנת חברות. שנת אהבה. שנה של אתגרים חדשים. שנה של התחלות. שנה חדשה וטובה יותר! אוהב אתכם המון כבר אמרתי?? איתי

James Hammerton

New member
שנה טובה... ../images/Emo41.gif

אומרים ששנה הבאה לא יהיה לנו הרבה יותר טוב מהשנה
אז הלוואי: שתהיה זו שנה שגם כשיהיה לנו עצוב
יהיו לנו חברים טובים שיוכלו לעודד אותנו
וכשנהיה חולים
הם יבואו ויעזרו לנו להבריא
כשנתנהג כמו אידיוטים גמורים
הם עדיין ישארו לצידנו, אפילו אם הם קצת יכעסו
שנה שגם כאשר נכשל ולא תמיד הכל ילך לנו טוב
נזכור שאין חלום שלא יכול להתגשם, אם באמת נאמין
שנה שבה גם כשיהיה לנו קר בחורף, וירד בחוץ גשם
יהיה לנו עם מי להיות, עמוק מתחת לפוך
וכשנקבל חדשות נוראיות על מלחמות ושאר אסונות
נדע שהאהבה תציל אותנו תמיד

amet

New member
../images/Emo42.gif חברים שנה טובה ומתוקה ../images/Emo42.gif

שנה טובה ומתוקה
שנה של אושר
שנה של הגשמה והצלחה
שנת בריאות וצמיחה שנה מלאה באור ובאהבה שיהיה לכולם יום מקסים, מדהים, נפלא עם הרבה שמחה והתרגשות לקראת החג. שולח לכל אחד מכם
אישי. אוהב המון

James Hammerton

New member
באמת הייתה לי הרבה התרגשות ../images/Emo9.gif

קיבלתי היום את המכתבים האחרונים מהצבא והאוניברסיטה, ועוד חודש אני אתחיל ללמוד בעתודה כמו סטודנט רגיל
שזה כמובן חדשות משמחות, אבל כמובן שיש הרבה חששות, בכל זאת התחלה חדשה והכל

James Hammerton

New member
אה ו../images/Emo49.gif לassafcohen1

שתזכה רק לאושר ושמחה
יום הולדת ושנה מתוקה כמו

Falcor28

New member
גם ממני...

אוף, איזו שנה עברה כאן עכשיו ! לפני שנה בדיוק, בערב ראש השנה סיפרתי לחבר הסטרייט שלי שהייתי מאוהב בו במשך 4 השנים האחרונות. זאת היתה יריית הפתיחה לשינוי הכי גדול בחיים שלי. זה התחיל בהרבה כאב
, כעס
ועצב
, זה המשיך עם ניסיונות חדשים ומסקרנים
, יציאה מהבית, חברים ומקומות בילוי חדשים
, אהבה ראשונה ונפלאה...
בדרך גם עברתי סדנא שמעבר לכייף שבה, נתנה לי כלים להתמודד עם השינויים שקורים לי. והשבוע, כפי שבוודאי קראתם בפורום הסמוך, נסגר מעגל ונפתח אחד חדש... אני רוצה לאחל לכולם שנה טובה לפחות כמו שהיתה לי השנה החולפת. בריאות
, אושר
והרבה אהבה
שיהיה לנו כאן (במדינה) יותר שקט, כך שיהיה לנו זמן לעצמנו ולאחרים, לקבל ולתת, לאהוב ולהיות נאהבים אוהב אותכם המון
שנה טובה

Liroy26

New member
זה בעצם מה שיפה בראש השנה!

פתאום אתה מביט אחורה ורואה כמה עברת בסה"כ שנה שזה יחסית לא הרבה זמן בכלל! כמה התקדמת בחיים, כמה התבגרת, כמה הספקת ואין ספק שאתה פאלקור ידידי דוגמה נפלאה של זה. תזכור תמיד - "עדיפה יקיצה מאוחרת מאשר תרדמה נצחית".

xanadu

New member
וקסנאדו צריך להיות אחרון כדי שישימו

לב אליו. מין קטע כזה. אז ככה - (מכחכח) שנה נהדרת שתיפול על כולנו, שנת אושר והצלחה, בריאות ושגשוג, התפתחות, התחדשות, השתפרות, התקדמות והתעצמות נפש, שנה שבה האושר יזרח מכל פינה שאליה נגיע, שבה לא נמצא את עצמנו רגע אחד לא מוקפים באהבה ובחברים טובים אוהב את כולם פה. זהו. שנה טו-בה.

Liroy26

New member
והנה הסתיימה לה ארוחת החג

ויודעים מה? היינו בסביבות ה-40 איש. אני במקום הקבוע עליו אני שומר בקנאות רבה מזה שנים צמוד לסבא שלי. היה אוכל בשפע. היתה מוזיקה טובה. היו קינוחים מכל טוב. היה כיף! נכון שהרבה פעמים נהוג לקטר על הפורום המשפחתי המורחב שנכפה עלינו מספר פעמים בשנה אבל אם כל החוסר נוחות שכרוכה בזה (כולם בזוגות ואני לבד וכיוצ"ב) אני דווקא אוהב את זה. לא כל שבוע יוצא לי לפגוש את כל הדודים, הדודות, בני הדודים. לשבת ביחד ולדבר, לצחוק, להשתכר קצת. משהו באוירה כל כך חם ואוהב.. שנה טובה חברים!

kid of love

New member
אנחנו היינו בפורום...

בפורום מצומצם, לא כאן! והיום אנחנו הולכים לארוחת צהריים של כמעט כל המשפחה +נספחים. יהיה שמח... (עם יום הולדת לידידה ומסיבה- זה הולך להיות יום ארווווווווווווךךךךךךךךך.................)

Liroy26

New member
היה בהחלט נעים להכיר!!

רק נשמה, כשהולכים נהוג להגיד שלום לפני ולא סתם להעלם באמצע החיים. לא מנומס בעליל! אבל יאללה, שנה חדשה אז נסלח לך...

S h a m i

New member
אופס שכחתי...

אבל איפה היית כשנפרדתי מכולם??? לאן הלכת ועם מי??? כשחושבים על זה גם KID OF LOVE נעלם באותם רגעים ספורים... יש לכם משהו לספר לנו?

למעלה