25/3 פיטר פן אכן מגיע לקולנוע! Happy Happy Happy Happy Happy!!!
L La Vicomtesse New member 12/3/04 #1 ../images/Emo54.gif25/3 ../images/Emo6.gif פיטר פן אכן מגיע לקולנוע! Happy Happy Happy Happy Happy!!!
../images/Emo54.gif25/3 ../images/Emo6.gif פיטר פן אכן מגיע לקולנוע! Happy Happy Happy Happy Happy!!!
מ מלאכית16 New member 13/3/04 #2 יאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif זה עוד מעטטטטטט *מאושרת*
יאאאאאאא../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo110.gif../images/Emo186.gif זה עוד מעטטטטטט *מאושרת*
P PureBlood1 New member 15/3/04 #5 ../images/Emo129.gifאם הייתי גרה בפתח תקווה אז הייתי יכולה לקבל פוסטר חינם של הסרט אבל הורי לא מוכנים להקפיץ אותי לשם בשביל זה. אני רק מחכה ליום שבו יהיה לי רישיון!
../images/Emo129.gifאם הייתי גרה בפתח תקווה אז הייתי יכולה לקבל פוסטר חינם של הסרט אבל הורי לא מוכנים להקפיץ אותי לשם בשביל זה. אני רק מחכה ליום שבו יהיה לי רישיון!
L La Vicomtesse New member 16/3/04 #6 אני מבינה אותך... הייתי לוקחת את הפוסטר מקניון ארנה בהרצליה, אבל המקום הזה כ"כ מזעזע, שכף רגלי לא תדרוך שם, לפחות לא כל זמן שאני בהכרה וצלולת חושים...
אני מבינה אותך... הייתי לוקחת את הפוסטר מקניון ארנה בהרצליה, אבל המקום הזה כ"כ מזעזע, שכף רגלי לא תדרוך שם, לפחות לא כל זמן שאני בהכרה וצלולת חושים...
L La Vicomtesse New member 19/3/04 #7 ודרך אגב../images/Emo54.gif בעיתון של היום הקופון תקף לרב-חן בדיזנגוף ת"א....אז אולי בכל זאת אני אשיג את הפוסטר......(עיתון "ידיעות אחרונות" שולט! {פרסומת סמויה? אני?!? מה פתאום!})
ודרך אגב../images/Emo54.gif בעיתון של היום הקופון תקף לרב-חן בדיזנגוף ת"א....אז אולי בכל זאת אני אשיג את הפוסטר......(עיתון "ידיעות אחרונות" שולט! {פרסומת סמויה? אני?!? מה פתאום!})