white star
New member
../images/Emo54.gif תסלח לי
התוכן קצת בוטה, למי שיש 'בטן רגישה' מומלץ להפסיק כאן
מכתב סליחה מהאקס
תסלח לי שבשניה הראשונה שראיתי אותך נדלקתי עליך תסלח לי ששיחקתי איתך במשחקי עיניים תסלח לי ששאלתי אותך שאלה מתופשת רק כדי למשוך צומי, ובסוף אמרתי לך שלום במיוחד תסלח לי שאמרתי לידידה משותפת שאני פנוי ושאתה מוזמן לדבר איתי תסלח לי שלא היה לי את האומץ להתחיל איתך ושבגלל זה ירדת עליי לאורך כל המערכת יחסים שלנו תסלח לי שרציתי לשכב איתך בפגישה הראשונה ואתה משכת אותי טוב באף תוך כדי קינטור תסלח לי שלא אהבתי את זה שכל, אבל כל מה שעשינו, סיפרת לכל העולם תסלח לי שלא הקשבתי לך כשאמרת לי שאני צריך להודות לאלוהים שאני יוצא עם מישו יפה כמוך תסלח לי על שגילית ששכבתי עם אישה שנתיים לפני שהכרנו וזה גרם לך כל כך לריב איתי כל הזמן תסלח לי שניסיתי לשכנע אותך לעבוד ולא לשבת בבית כמו שרצית תסלח לי שיש לי ידידים למרות שניסית כל הזמן לגרום לי לריב איתם תסלח לי שבגדתי בך רק כי ידעתי שלא יבוא ריב אח"כ תסלח לי שמחקתי את ה70 הודעות נעצה ששלחת לי ביומיים אחרי הפרידה תסלח לי שרציתי שתידרס ע"י משאית זבל, שיהיה איטי ושתסבול תסלח לי שתמיד קפצתי לבקשותיך לסקס אחרי שנפרדנו, ואחרי פעם פעמיים היית יורד עליי תסלח לי שנתתי לך לבוא אליי, למרות שיש לך חבר אחר תסלח לי שעד היום, אני עדיין אוהב אותך אבל מעל לכל, תסלח לי שפגעתי בעצמי בצורה כל כך קשה שסבלתי אותך שנה וחצי והרסתי הרבה מעצמי כדי לצאת אם אפס כמוך
הערת הכותב - לצערי הכל מבוסס פה על דברים אמיתיים, שום דבר לא מומצא