אני לא מטפס עם ידים חשופות, רק עם יתדות. הולך? זאת תמונה יותר ברורב של הנ"ל, אני עוד מחכה לתשובה מה שמה, במה היא עוסקת, ומה הקשר שלה לדניס ריצ'ארדס חוץ מזה ששתיהן פצצות.
זה צ'ארלי שין, והיא מכככבת לצידו ב'ספין סיטי', שנותרה חסרת-מנהיג לאחר פרישתו של מייקל ג'יי פוקס, חולה הפארקינסון. הת'ר לוקלייר המהממת וזכורה לכולנו (?) מימי 'מלרוז פלייס' (ושושלת - למי שראה), לקחה את התפקיד. אם אינני טועה 'ספין סיטי' סיימה חייה משכבר, ולהת'ר יש תוכנית חדשה משלה. סיטקום משהו.
צ'רלי שין ששיחק לצידה של הת'ר לוקלייר כאמור, הוא בעלה כיום של דניס ריצ'ראדס. טוב שיש פה אחד שרואה תכניות שוות בטלוויזיה, אם כי לאחר עזיבתו של פוקס התכנית הייתה הרבה פחות מצחיקה. שין הזה יודע רק ללכת עם ראש כפוף ולהגיד דברים בצורה אינפנטילית.
זה מזכיר לי איך באחת התוכניות - בץ שאל את אפי אם אפשר לאכול חשמל אז אפי אמר לו "בץ טפשון ! בטח שאי אפשר!" אז בץ שאל אותה בהשתוממות: "אז אתמול שמעתי את דודו אומר לנולי - יאללה תכבי את האור ותכניסי אותו לפה ???" אני מאמין שזה היה ב-1982 במלחמת שלום הגליל עשו תוכנית מיוחדת אני הייתי בן 4 וישבנו במקלטים (כיאה לעיר הצפונית נהריה) ורצו שנחסוך בחשמל בגלל המלחמה - אז עשו את התוכנית הזאת על חשמל.
היא רצתה מעיל נוצות ואוזה אמרה - פשוט תשיגי אפרוחון עם 5,000 זרעי תירס שישלם לך עליו והכל יסתדר שבועיים אחר כך בתוכנית נולי מופיעה עם מעיל נוצות צהוב מהמם אוזה אומרת לה - "נו אני רואה שהשגת גבר עם 5,000 זרעי תירס" נולי משיבה לה - "זה לא כל כך מדוייק, לא בדיוק השגתי אפרוח עם 5,000 גרגירים - אבל =כן= השגתי 250 אפרוחונים עם 20 זרעים כל אחד"