שלום

SimsY

New member
../images/Emo5.gif אבל היא בחורה !!!

עם כל הכבוד ל "weaker sex" עדיין לא נולדה האישה שתוכל לפתות אותי !

אני יכול לעזור להן לנסות

מה בקשר לזאת? לא זנחתי את דניס, ממנה עוד תקבלו, אבל מי יודע מי הדמות בתמונה ומה הקשר ביניהן?

SimsY

New member
אם אתה מרגיש

מספיק גבר כדי לטפס על ה-Simeverest" אתה מוזמן

יש רק בעיה *קטנה*

אני לא מטפס עם ידים חשופות, רק עם יתדות. הולך? זאת תמונה יותר ברורב של הנ"ל, אני עוד מחכה לתשובה מה שמה, במה היא עוסקת, ומה הקשר שלה לדניס ריצ'ארדס חוץ מזה ששתיהן פצצות.

beenINSANE

New member
הממ...

אם אינני טועה הבחורה בתמונה היא התר לוקלייר, היא כמובן שחקנית ואין לי שום מושג מה הקשר שלה לגברת ריצ'ארדס...

SimsY

New member
אוי איזה תמונה סקסית

שלו יש לי יש לי תמונה שלו בבגדים מלאים בתוך בריכה והחולצה נדבקת לו לגוף ... ררררררררררר

Ez sLeeP

New member
אם אינני טועה,

זה צ'ארלי שין, והיא מכככבת לצידו ב'ספין סיטי', שנותרה חסרת-מנהיג לאחר פרישתו של מייקל ג'יי פוקס, חולה הפארקינסון. הת'ר לוקלייר המהממת וזכורה לכולנו (?) מימי 'מלרוז פלייס' (ושושלת - למי שראה), לקחה את התפקיד. אם אינני טועה 'ספין סיטי' סיימה חייה משכבר, ולהת'ר יש תוכנית חדשה משלה. סיטקום משהו.

../images/Emo127.gif והתשובה המלאה:

צ'רלי שין ששיחק לצידה של הת'ר לוקלייר כאמור, הוא בעלה כיום של דניס ריצ'ראדס. טוב שיש פה אחד שרואה תכניות שוות בטלוויזיה, אם כי לאחר עזיבתו של פוקס התכנית הייתה הרבה פחות מצחיקה. שין הזה יודע רק ללכת עם ראש כפוף ולהגיד דברים בצורה אינפנטילית.

SimsY

New member
אין בעייה

תשפשף את היתד שלך כדי שיתרחב לגודל הרצוי ויאללה צא לדרך !

אולי התמונה הכי טובה שלו.

רק אני לא מבינה למה זו לא היד שלי שם.....רררר
חופית...תפסיקי כבר!

SimsY

New member
כי היא שרמוטה

היא נתנה לכל אחד בתוכנית לישון אצלה - כמו ש-בץ זה צב נולי זה ילון - ומי לא עבר במיטתה בץ שבי עוזי דודו אפילו מלחששים שאפי חלקה איתה לילה לא קצר . . .

איכססס תפסיק

אתה הורס לי את הילדות אני עדין חיה באשליה שנולי בתולה! אז רגע אתה בעצם אומר שנולי ושבי שכבו?!?!? לא נכון... היא קוודא נראת תמימה נולי...

SimsY

New member
אז למה קוראים לה נולי ?

זה מזכיר לי איך באחת התוכניות - בץ שאל את אפי אם אפשר לאכול חשמל אז אפי אמר לו "בץ טפשון ! בטח שאי אפשר!" אז בץ שאל אותה בהשתוממות: "אז אתמול שמעתי את דודו אומר לנולי - יאללה תכבי את האור ותכניסי אותו לפה ???" אני מאמין שזה היה ב-1982 במלחמת שלום הגליל עשו תוכנית מיוחדת אני הייתי בן 4 וישבנו במקלטים (כיאה לעיר הצפונית נהריה) ורצו שנחסוך בחשמל בגלל המלחמה - אז עשו את התוכנית הזאת על חשמל.

צר לי לאכזב אבל נולי לא זונה!!!!!

באמת שהיא לא!!!! אני יודעת למה נולי... והיא באמת לא זונה...

SimsY

New member
אני לא הייתי כל כך בטוח

היא רצתה מעיל נוצות ואוזה אמרה - פשוט תשיגי אפרוחון עם 5,000 זרעי תירס שישלם לך עליו והכל יסתדר שבועיים אחר כך בתוכנית נולי מופיעה עם מעיל נוצות צהוב מהמם אוזה אומרת לה - "נו אני רואה שהשגת גבר עם 5,000 זרעי תירס" נולי משיבה לה - "זה לא כל כך מדוייק, לא בדיוק השגתי אפרוח עם 5,000 גרגירים - אבל =כן= השגתי 250 אפרוחונים עם 20 זרעים כל אחד"

למעלה