שירשור הכרויות

../images/Emo54.gifשירשור הכרויות

טוב ברור לי שכולנו מנומנמים כי החורף מתקרב אבל בואו ננסה להכיר ומי יודע אולי יתפתחו פה דברים יפיפיים
דרך אגב לחבר'ה בינינו שבארון אתם לא חייבים לכתוב יותר מדיי פרטים מסגירים, אפילו קצת שטיפה נכיר וכפי שנאמר 'נאה דורש נאה מקיים' אז אני אתחיל: קוראים לי רותם, אני בן 23 (בן 24 בדצמבר אבל חי בהכחשה
), גר בקרית מוצקין. אני הולך להיות סטודנט לביו-טכונולוגיה בתקווה להתמחות בביו-רפואה. אני חולה על חתולים-בייחוד על צ'יקו החתול שלי-,אוהב לצאת למועדונים,סרטים או סתם לשבת עם חברים. אני לא בארון, אבל מצד שני ממש לא בקטע של לנפנף בזה. אני באמצע של דיאטה, הייתי 121 קילו ונכון לעכשיו אני 102. אם אתה רוצים לפטפט איתי אני באייסיקיו 11847028 ובמסנג'ר [email protected] וכמובן לכל הסקרנים צירפתי תמונה שלי
טוב זהו בגדול יאללה דובים יקרים נראה אותכם

עכשיו תורי? ../images/Emo12.gif

שמי יובל, אני בן 28 [בן 29 בסוף ינואר. איך הזמן טס...] אני גר בעכו, ומדי פעם הרגשתי פרובינציאלי... אני מחוץ לארון, וגם פעיל בעמותת תהל"ה [אני מפתח את האתר החדש, וגם את פורום "הורים לילדים גאים"] מאוד אוהב חתולים, ועוד בעלי חיים [פתחתי גם בלוג לחתול שלי...] אני אוהב לקרוא, לכתוב, לשמוע מוסיקה, לראות סרטים, לבלות עם חברים, ועוד. הממ.. אני שוקל כ-70 ק"ג, המשקל שלי מתנדנד לו, ובנתיים נראה לי שאני במגמת ירידה... לפטפט? ICQ 11559898 messenger: [email protected]

Hoova2x

New member
יסלח לי אדוני אבל כבודו מוכר לי../images/Emo3.gif

היית פעם בתיאטרון עם אלעד, שגיא ואיתי, אם אני זוכר נכון... נכון?

ז י ק ו

New member
יש כרטיס מועדון ?!

התמונה בערך מהבר מצווה (לפני חודשיים) .. מאז אני קצוץ שיער, והורדתי כמה גרמים.... רגע מה אני בכלל מתנצל?!

Billy Eliot

New member
אהוביתתתתתתתת שמח לראותך!

אני מקווה שתיכנס לכאן עוד הרבה ותעשיר אותנו עם חוש ההומור הנפלא שלך.

הזמנת אז באתי...

אז מזל טוב על השירשור המבורך, אני אוסיף את ג'אנר הדובים שבארון. מאוד צפוף ודי קטן , ובכל זאת עדיין מתחבא מאחורי כל מה שאפשר :) שמי בועז בן 31. דוב אמיתי בכל המובנים, גדול שמן ושעיר, חם, רך וכל סופרלטיב דובי אחר שאפשר. בעל תואר שני בפסיכולוגיה ,נשוי באושר כבר שנתיים, ועם זאת מתגעגע לימים העליזים. לצערי הרב גיליתי את ממלכת הדובים הזו רק לאחרונה, ובימי הסוערים זה היה מאוד חסר. לדעת שיש דובים ביער הזה. ועוד דובים גאים. כל הכבוד חברה, עדיף להכיר את המשפחה מאוחר מאף פעם. זהו כרטיס ביקור קצר . על החיים ועל המוות... שלח

PLAYFUL

New member
../images/Emo24.gifדובי|אני בתור לקחתי מספר ../images/Emo13.gif

אהלן חברי'ה עליזה ושמחה שמי דאב. אני בחור דתי,בן30 מירושלים. ואני שלם עם עצמי.(חשוב) אני בחור נאה עם מבנה גוף מלא ושעיר במידה הנכונה. (אני לאחר קשר זוגי של 4 שנים עם גבר) אני מחפש קשר זוגי עם דוב דתי\מסורתי שעיר(מבנה גוף רגיל\מלא) ורציני.חשוב שיהיה ראשית כל בן-אדם ושיהיה שלם עם עצמו. אני אוהב מאוד להתנשק ולגעת, לא מתבייש מ-SEX (אך ללא חדירות). אני בעיקרון מחוץ לארון(המשפחה יודעת ומקבלת,מזל) ומי שצריך לדעת....יודע. אני אוהב לקרוא,לבשל(בעיקר למישהו), לראות ספרים וגם לבלות בבית. זהו ..אני חושב בכת' שלי [email protected] P.S תודה לשדון החמוד שהתחיל את השירשור

../images/Emo54.gif../images/Emo24.gifשיהיה בהצלחה

וחבר'ה הוא באמת בחור חמוד(
) אז יאללה לכו על זה

Billy Eliot

New member
ועכשיו אני...

שמי קובי, אני בן 29. אני ממש לא בארון, אבל לא אוהב לשים את התמונה שלי ולכן אני לא שם אותה. אני גר ברמת גן. אוהב מוזיקה, להקדיש שירים לאנשים שאני אוהב, לפטפט, לשבת בבתי קפה. אני הייתי עד לא מזמן בדיאטה (וחסרים לי 7 ק"ג בשביל להיראות רזה) ואני רוצה להמשיך בדיאטה כדי להראות טוב יותר. את הניק שלי בחרתי משום שזה מבין הסרטים הכי טובים שראיתי אי פעם. כמו כן, כל פעם שאני את הסרט הזה, אני מתרגש מחדש. אני כרגע פנוי בעיקרון ומאסתי בחיפוש אחרי אהבה. מאמין שכשהיא תרצה להגיע, היא תגיע ובגדול. תוכלו לקרוא עוד קצת על עצמי בכרטיס שלי.

למעלה