שאלת מוסר

../images/Emo54.gif שאלת מוסר

חלק מההורים, שהילדים שלהם יוצאים מהארון, זורקים אותם מהבית בתגובה. עכשיו יש לי כמה שאלות בנושא, השאלות מיועדות להורים שבפורום:
כמה שידוע לי, אם הילד קטין (פחות מ-18) זה לא חוקי (לזרוק אותו). מה רשויות החוק עושות בעניין? או שבדרך כלל מעלימות עין?
מה אתם חושבים על הורים שזורקים את הילדים שלהם מהבית?
האם הייתם תומכים ביותר בתי מחסה כגון "בית דרור" או בהגברת האכיפה והמודעות לצמצם את התופעה? מקווה לשמוע את דעותיכם המגוונות

ת ה ל ה

New member
לא מכירה את הנתונים כמה הורים

באמת זורקים את הילדים מהבית אבל בכל מקרה זה נורא ואיום ומזעזע. לדעתי זה מראה על חוסר יכולת של ההורים להתמודד עם הבעיה ומתוך כך פשוט מנסים להרחיק את הבעיה מהם במקום לנסות ולהתמודד. עוד יותר כואב היא העובדה שבעצם הקושי העיקרי הוא של הילד שצריך להתמודד עם זהותו המינית בחברה שהיא בעיקרה הומופובית ולא מקבלת את השונה והאחר, ולא זו בלבד שההורים לא מנסים לעזור לו אלא להיפך עוד מחמירים את הבעיה, גורמים לו להרגיש דחוי ומושפל וזורקים אותו לרחוב. מענין לשמוע על נתונים אמיתיים כמה באמת ילדים נזרקים לרחובות. אם מישהו יודע אנא ספרו.

matanbu

New member
אני לא חושבת שזה כזה

עניין קיצוני. זה נשמע גדול "לזרוק את הילד מהבית", ואתה חושב שזה לעולם לא יגיע לבית שלך... אבל. אם אני ועוד חבר טוב שלי הצלחנו למצוא את עצמנו בחוץ כנראה שזה לא קורה רק פעם ב... אלא קצת יותר. חושבת שכדאי להקים כמה בתי דרור כאלה במקומות אחרים בארץ מת"א, בסה"כ רוב האנשים שנזרקים הם נוער, ונוער צריך ללמוד.

יעל Y

New member
דחייה

לדעתי זה אקט מאד אלים נפשית ופיזית. אני רק רוצה לאמר שגם להורים יש המון מה להפסיד בהתרחקות של ילדיהם.

Paris Hilton

New member
אממ..

אין לי מושג מה הרשויות עושות. אני אישית לא הייתי רוצה להיות בבית שאני לא רצוי בו. למזלי אני כן רצוי, נפלתי על הורים טובים. אני חושב שהם בורים, טיפשים עם יותר מידי רגשות כלפי החברה. זה הילד שלכם כוס אמק, הוא לא בחר להיות ככה, תקבלו אותו איך שהוא. הקטע שהם לא מבינים. אני שמח שהדור של היום יותר טוב מפעם בלשון המעטה. לפי דעתי צריך ללמד ילדים קטנים על סובלנות בגיל צעיר. מכיתה א' עד ג' ככה פשוט לעשות להם פעילויות שלא עולות הרבה. הם צריכים מגיל צעיר לקבל חינוך טוב. זה יעזור הרבה יותר משיעור "חגי ישראל" שהיה לי ביסודי.

למעלה