שאלה/עזרה

Gato Negro

New member
../images/Emo54.gif שאלה/עזרה

אני אוהבת מאוד סופרים ישראלים , "משום מה" אני מצליחה יותר להתחבר אליהם . לאחר שקראתי את הספר "שירת הסירנה" העתיק של עירית לינור , ומאוד אהבתי , קראתי גם את "שתי שלגיות" ו"הסנדלרית" , של עירית לינור , אגב , שניהם . השאלה שלי היא האם ללינור יש ספרים נוספים או שהיא החליטה להפסיק בשיא של 3 ספרים (מצויינים) ? תודה

A.L (boy)

New member
יש לעירית לינור ספר נוסף בשם...

"הבלונדינית הסודית" (אני כמעט בטוח שכך קוראים לו), בו מאוגדים מקבץ סיפורים קצרים שפירסמה בעבר בעיתון; כיום היא עובדת על סדרה שכתבה בשם "בנות בראון" (שתשודר מתישהו בערוץ 2. דרמה קומית נוספת אותה כתבה וביימה הייתה כידוע "חתולות הרעם"), וחזרה לגל"צ בכדי להתעמת מחדש עם אורי אורבך בתוכניתם המשותפת. אגב, קראתי את שירת הסירנה, ושתי שילגיות ואהבתי גם אני. אם בא לך על ספר נוסף - שנון, מבדר ומנקודת מבט נשית - יש לך את "קודם כל תרגעי" של שירי צוק. ספר כיפי וקליל.

Boojie

New member
"הבלונדינית הסודית" זה לא סיפורים,

אלא טורים שפורסמו בעיתון, ובהם פרושה משנתה המלאה של לינור בשלל נושאים. לא מסכימה איתה בהכל (אפילו לא ברוב), אבל היא כותבת יופי...

einat-z

New member
אם אהבת את עירית לינור

אז יש לי תחושה שתאהבי גם את לימור נחמיאס. שני הספרים שלה שאני מכירה: אמא היתה זוחלת צבוטותי ~*~ ~*~ גנגי, אם את קוראת את זה, מכיוון שבד"כ אנחנו אוהבת אותם ספרים, מעניין אותי מה דעתך. משום מה נראה לי שפה נהיה חלוקות. אני צודקת?

Boojie

New member
יש לה גם ספרון

בסדרת הספרונים המיניאטוריים ההם, שכחתי איך קוראים לסדרה ואיך קוראים לספר. אבל לאור העובדה שהוא נורא משעמם, זה באמת לא נורא... וגם אני מאד אוהבת את לימור נחמיאס. לטעמי היא אוכלת את עירית לינור לארוחת בוקר - הסגנון שלה כל כך רענן, וכל כך לא פולני (שזו, כמובן, התכונה העיקרית של לינור), שזה פשוט נפלא.

Boojie

New member
ובאמת, אולי אירוח של לימור נחמיאס

כאן בפורום? לאירוח הזה אני מבטיחה לבוא.

נו באמת -נחמיאס? לינור?

אולי יפתחו פורום לספרי טיסה? נראה אתכם מגייסים את ס.יזהר שזכה כעת בפרס א.מ.ת

Boojie

New member
מה לעשות,

שאותי אישית ס. יזהר לא מעניין, כי אני ברברית אנאלפביתית חסרת השכלה, ואילו לימור נחמיאס מעניינת אותי מאד? (משהו שנוגע לכתיבה ישראלית רעננה ואותנטית, מנקודת מבט נשית, או משהו כזה. אני לא בטוחה, כי כפי שציינתי, אני ברברית אנאלפביתית חסרת השכלה, ולא מבינה בדברים כאלה). ככה זה אנחנו הברברים, מתעניינים בדברים הלא איכותיים. רק זיונים וצחוקים מעניינים אותנו.

למעלה