רוח הפורום

../images/Emo54.gif רוח הפורום

חברים, לאור התפתחות הפורום לאחרונה, הרגשתי צורך להגדיר את "רוח הפורום". בעקרון זה איך הפורום צריך להתנהג כי חשתי שלפעמים דברים יוצאים מכלל שליטה, ואני מעוניין למנוע את זה בעתיד. מי שהכללים מקובלים עליו\ה מוזמנים להישאר ולתרום לפורום. מי שלא, מוזמן\נת להגיד לי מה לא מקובל עליו\ה, ואם אוכל, אקבל את זה כתיקון. רוח הפורום היא:
חשוב לי להגיע לאווירה נעימה בפורום. מאוד חשוב לי הנושא של שמירה על כבוד לחברי הפורום. לאף חבר פורום אין זכות לפגוע בכבוד של חבר פורום אחר בשום צורה שהיא. הודעות פוגעות יימחקו, הכותב יוזהר במסר. אם הדבר לא יעזור תישקל הרחקה - לא כעונש, אלא לתת לכותב זמן להרגע ולחזור ללא הערות כאלה.
אין להתחשבן על גבי הפורום. אם ראית הודעה שפוגעת בך באופן אישי תפנה אליי במסר ואני אטפל בעניין. יכול להיות מצב ש"החמצתי" הודעה שפוגעת.
יש להימנע מהערות גזעניות. לא לגבי ערבים, יהודים וכן הלאה.
להימנע מהכללות . בלי הודעות בסגנון "השמלאנים עשו... או הערבים עשו..." וכן הלאה. יש להבדיל בין קבוצה שהמטרה שלה איקס לבין השתייכותה לעם, שלא כולו תומך בה גם אם זה נראה כך על פני השטח.
זהו פורום דו קיום, צדדים של דו קיום ורצון לקיים דו קיום. הודעות על למה אי אפשר לעשות דו קיום מקומן אינו פה. יכול להיות כתגובה נוגדת להצעה לרעיון מסוים, אבל לא כהודעה ראשית. הודעות כאלה יימחקו.
אין להסית כנגד אנשי ציבור או לפגוע בכבודם.
הערה: "רוח הפורום" כתובה בלשון זכר לשם נוחות אבל מיועדת לשני המינים.
יכול להיות ששכחתי כמה דברים שעשויים להפריע למשתתפים בפורום, אתם מוזמנים לפנות אליי בעניין. אני מקווה שכאן כולנו פותחים דף חדש בפורום, אני אקפיד על קיום "רוח הפורום" ואני מקווה שכולנו או חלקנו שיישאר נהנה פה.

HUhybrid

New member
../images/Emo45.gif עוד משהו קטן...

כדאי, לדעתי, להוסיף קישור להודעה זו בדבר "רוח הפורום" בתור קישור עצמאי ובולט ליד כותרת הפורום, כך שיהיה נגיש בקלות לקריאה. כל הכבוד, ויומטוב לכולם

בלוגמן

New member
קראתי רק כרגע..

קראתי רק כרגע ת'הודעה הזו, כך שאם יש לי הודעה הנוגדת את הכתוב לעיל' - קבלו התנצלותי. אעשה ככתוב ב"נ. יום טוב אנשים

טשאפק

New member
יפה. הצעה בקשר לתכנים

מי מאיתנו שקורא עיתונים ברשת, (הארץ, ווינט, מעריב) ונתקל בידיעה רלבנטית לנושא הדו קיום, יפה יעשה אם יביא אותה לכאן כבסיס לדיון.

יש מיש

New member
"דו קיום" תרתי משמע

אמרת "דו קיום", מכאן ורק מכאן ייגזר כל השאר. אמרו." אם לא נהיה תלוים זה בזה נהיה תלוים זה ליד זה" לא יעזור לאף אחד גם לא לאלוהים, שכולנו, רחמנא ליצלן, ייציר כפיו. תראו כמה זה פשוט=== במשפחה, ההורים או האחים הגדולים, החזקים, דואגים לקטנים יותר ורק כך אפשר שתתקיים משפחה, דרכים אחרות, כולנו יודעים לאן הן מובילות. אז אנא " חוכמתו של הגיבור היא לתמוך בחלש ולו רק כדי שישאר הוא גיבור. אם ישמיד את החלש, על מי יהיה גיבור, או שתמיד יקום חזק המנו ויחסל אותו וחוזר חלילה..... מתי תתפקחו??????????????????????

יש מיש

New member
על חומתייך הפקדתי ישנונים נצח משיח

חומה=כאלה בנו הרבה בעבר וסוף כולם שנפלו. [ולא כאן המקום למנותן] יש להשקיע הרבה כוח לפרק את החומה האמודתית שביננו לבינם. ואם יושקעו 5% מההוצאות הבטחוניות בעשיית השלום ולשלוח אנשים לתוך הבתים שלהם על מנת לשקמם ולא על מנת לפוצצם, מה שאולי מגיע להם בגלל התנהגותם- איך אמר אריק לביא " שם ארצות הברית אבל כאן אמריקה " ועוד 5% להשקיע באומללים שביננו, תאמינו לי שה - משיח - יבוא. ואת היתרה תתנו לבנקים ולבכירים כדי שיוכלו לגמור את החודש

למעלה