ראה הוזהרת לידיעתך
S sashkashurik New member 1/5/03 #2 די כבר עם הסארס הזה!../images/Emo7.gif קצת אני עייפה היום, כי לא ישנתי טוב בלילה, אז כבר יש לי כל מיני מחשבות מה אם יש לי סארס. אני פרנואידית!
די כבר עם הסארס הזה!../images/Emo7.gif קצת אני עייפה היום, כי לא ישנתי טוב בלילה, אז כבר יש לי כל מיני מחשבות מה אם יש לי סארס. אני פרנואידית!
ע עפרית אטלנטה New member 1/5/03 #4 ואם באוכל עסקנו... היום אכלתי שווארמה....תוצרת בית כולל הפיתות שאני הכנתי. בכל אופן..יש עכשיו תכנית כזאת ששרים שם כל מיני אנשים נו...אמריקן משהו וזה לא ממש מעניין אז אני סתם מקשקשת פה במידה ויש מישהו חי בשעה כזאת...טוב נו..דיי...בסדר..ביי..הלו???
ואם באוכל עסקנו... היום אכלתי שווארמה....תוצרת בית כולל הפיתות שאני הכנתי. בכל אופן..יש עכשיו תכנית כזאת ששרים שם כל מיני אנשים נו...אמריקן משהו וזה לא ממש מעניין אז אני סתם מקשקשת פה במידה ויש מישהו חי בשעה כזאת...טוב נו..דיי...בסדר..ביי..הלו???
ה הלוואי והייתי חתול New member 1/5/03 #5 וואו שווארמה הדבר היחיד שעדיין חסר לי מהארץ... ותשקיטו את שירי
Z zoti New member 1/5/03 #7 יש בפרימונט. HABIBI RESTAURANT 3906 Washington Blvd, Fremont 510-659-9600 סגור בראשון עד כמה שאני זוכר הוא עושה גם שווארמה.
יש בפרימונט. HABIBI RESTAURANT 3906 Washington Blvd, Fremont 510-659-9600 סגור בראשון עד כמה שאני זוכר הוא עושה גם שווארמה.
ה הלוואי והייתי חתול New member 1/5/03 #10 ../images/Emo51.gif נבדוק אותו אם אי אפשר ביום ראשון אז אולי ביום רביעי לכבוד החג
ה הלוואי והייתי חתול New member 1/5/03 #11 יותר מטרידה אותי הכתבה הזו. פשוט מזעזע, גועל נפש. אתם מבינים למה צריך עונש מוות ? אחד כזה לא ראוי להישאר בין החיים. וגם תגובה מס' 2 לכתבה לא מעודדת במיוחד.
יותר מטרידה אותי הכתבה הזו. פשוט מזעזע, גועל נפש. אתם מבינים למה צריך עונש מוות ? אחד כזה לא ראוי להישאר בין החיים. וגם תגובה מס' 2 לכתבה לא מעודדת במיוחד.